Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
regulak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st květen 11, 2005 1:55 pm Předmět: A55->C55 Vypínání i po mnoha pokusech. Poraďte!!! |
|
|
A55tka mi klekla, napsala "Wrong Software" a nazddar..
podle návodů tady na SiemensManii jsem ji překopal a upravil na C55, opět se po chvíly vypl a nešel už ani zpustit, ani nekomunikoval s programy (freia a pod) - udělal jsem testpoint, chodí, ale VŽDY vydrží jen chvíly, a to jen pokud s telefonem nepracuju!!! :o(
Stačí že začnu psát SMS, nebo jen tak chvíly listovat seznamem a pod, a vypne se. Po několika vypnutích se po.. uplně.
Kdo poradí? mám ho snad vyhodit? Je mi ho líto.
-nesčetněkrát nové fullflashe, zálohy, a pod.
-testpoint odřízlý
nefunguje. ???
Díky! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kamilkadze začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st květen 11, 2005 2:17 pm Předmět: |
|
|
A ses si jisty,ze mas dobrou baterku?? _________________ K. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: st květen 11, 2005 3:05 pm Předmět: |
|
|
Baterku mám určitě dobrou, je nová, nabitá.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JUCE rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: út květen 17, 2005 12:37 pm Předmět: |
|
|
este si to nevyriesil?
Poradim ti to co vzdy. Nahraj tam nas5 zalohu ak ju teda vobec mas a chod odznova. Ak ju nemas tak si tam nahraj nejaky novy fw prip povodny len neviem ako to je pri zmene A55naC55  _________________ Servis MT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kamilkadze začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st květen 18, 2005 4:46 am Předmět: |
|
|
Jak to není baterkou, tak hádám, že to bude hardwareem.Když Ti to vypíná píše to vybitá baterka nebo to hned klekne jen tak... _________________ K. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|