View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Dave kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 9:14 pm Post subject: Vypínání M55 při surfování přes GPRS. HELP!!! |
|
|
Zdravím,
mám podobný problém jako asi mnoho siemensáků. A to vypíná se mi moje M55 fw10 při surfování na netu. Četl jsem některý názory, že by to mohlo být přehřívání, ale já si všiml, že mi mobil vypíná i po několika málo minutách připojení, kdy je ještě "studenej".
Nevrtalo by mě to hlavou, kdyby se to stávalo i předtím. Používám mobil na surf od 09/2004. Dřív to taky nebylo bez chyb, ale padalo jen připojení a nevypínal se celý mobil. Teď poslední 2 měsíce se mi vypíná úplně. GRRR. A to dost nepravidelně, ale při aktivnim surfování nevydrží jak hodinu, max dvě. Někdy se vypne po pár minutách.
Mám spoustu záloh ff z minula. ˇVčera jsem po dlouhé době (ještě delší než surfuju) nahrál zálohu ff ještě z dob kdy tyhle problémy nebyly. A ouha, taky padá. Chvíli se mi zdálo, že se drží statečněji, to když dvě hodiny po nahrání jsem surfoval a v poho. Druhej den ale padal jako obvykle.
Zajímalo by mne zda někdo tento problém, už řešil a vyřešil a co tedy na to platí. Chtěl bych zkusit i nahrát origoš ff z dob kdy můj mobil neměl 3,65 mb a mnoho patchů, ale tušim, že to nebude jen tak nahrát to tam když mám rozšířenou paměť. No konec lamentování, prostě bych uvítal radu. THANX!!!
A kdo mi poradí tomu zatleskám  _________________ M55 fw10 |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 6:23 am Post subject: |
|
|
Zkus tam nahrat nejaky novejsi FW, ale tohle mozna bude hadrwarem.. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
Dave kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:33 pm Post subject: Můj nový postřeh |
|
|
Tak dnes mi M55 padala jako blázec. i po 2 minutách připojení. prostě se vypla. Tak jsem si řekl, že zkusím připojení přes COM kabel (BEZ DOBÍJENÍ) a ejhle. spojení drží už hodně dlouho a vyplácal jsem celou baterku. Takže: Asi to bude tim dobíjením co vy na to??? No dost mě to se...e ten mobil a asi půjdu do nějakýho co umí i EDGE, dyž už.  _________________ M55 fw10 |
|
Back to top |
|
 |
JUCE rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:53 pm Post subject: |
|
|
no tak skusaj dalej a pokial sa ti nebude vypinat tak je to jasne ze je tym nabijanim
nie vzdy usb kable s nabijanim funguju dobre _________________ Servis MT |
|
Back to top |
|
 |
Dave kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:21 pm Post subject: |
|
|
Já to vidím tak, že jak je baterka za těch několik měsíců surfování "vyšťavená", tak má problémy při zátěži a zároveň nabíjení. Troufnu si říct, že když koupím novou baterku s plnou kapacitou, tak problémy aspoň na půl roku odezní, než to zase bude chcíplotina. Zpočátku, když baterka ještě nebyla tak namáhána, tak mobil držel. Dnes se mi totiž v poho vybije za necelý den používání. Uvidíme, snad má někdo podobný zkušenosti a potvrdí to.  _________________ M55 fw10 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|