View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
xaerk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 17, 2005 7:11 pm Post subject: Hvězdička, klávesnice |
|
|
Ahoj, mám problém, zdá se mi, že tlačítko s hvězdičkou na klávesnici, hůř reaguje na stisk, máte někdo podobný problém? Je možný, že se šoupla membrána, vyřešilo by to rozebrání phona a upravení umístění klávesnice... _________________ Alkáče,C35i, M35i,Nokia 3330, Motorola V100, Siemens C45, Panasonic GD67, CF62, CX65 and now SX1 |
|
Back to top |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:28 am Post subject: Re: Hvězdička, klávesnice |
|
|
xaerk wrote: | Ahoj, mám problém, zdá se mi, že tlačítko s hvězdičkou na klávesnici, hůř reaguje na stisk, máte někdo podobný problém? Je možný, že se šoupla membrána, vyřešilo by to rozebrání phona a upravení umístění klávesnice... |
Radsi si zajd do servisu :-) _________________
  |
|
Back to top |
|
 |
jester007 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 11:55 am Post subject: |
|
|
V servisu vyresi na pockani, mel jsem podobny problem se 6, ze hur reagovala. |
|
Back to top |
|
 |
johnnyho začátečník

Joined: 02 Sep 2004 Posts: 83 Location: Nova Dubnica, Slovensko
61.00 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:50 pm Post subject: alebo to servis pokazi este viac :-P |
|
|
Ja mam so servisom ohladom tlacitiek nepekne zazitky. Mal som problem s repracikom, tak som poslal telefon na reklamaciu, ked sa mi vratil, prave kontektove tlacitko bolo trosku ako keby na jeho pravej strane zatlacene a takisto * funguje len po riadnom zatlaceni. Ale co, kaslem na to, zaruka mi vyprsala v marci, tak sa snad niekedy rozhodnem telefon rozobrat a spravit si to sam....a konecne odstranim snad aj prach co je pod displeyom  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|