View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Adnej kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:56 pm Post subject: Programek na čtení souboru ve formatu *.txt v mobilu |
|
|
Hledal jsem to tu, ale nenasel takže pokud jsem to prehlidnul tak se omlouvam ...
Chci se zeptat jestli je nejaký programek do SX1, který zvladne zobrazit textové soubory vytvorené v PC... bez formatovaní(Odstavce, barvy, velikost písma) atd..
Proste aby to rozlouskalo čistej text .. je na to neco? ...
Dík za odpoved  |
|
Back to top |
|
 |
Bee pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:03 pm Post subject: Re: Programek na čtení souboru ve formatu *.txt v mobilu |
|
|
Adnej wrote: | Hledal jsem to tu, ale nenasel takže pokud jsem to prehlidnul tak se omlouvam ...
Chci se zeptat jestli je nejaký programek do SX1, který zvladne zobrazit textové soubory vytvorené v PC... bez formatovaní(Odstavce, barvy, velikost písma) atd..
Proste aby to rozlouskalo čistej text .. je na to neco? ...
Dík za odpoved  |
Ved SX by mal vediet txt precitat aj editovat bez pomoci ineho programu... Ci nie??? |
|
Back to top |
|
 |
johnnyho začátečník

Joined: 02 Sep 2004 Posts: 83 Location: Nova Dubnica, Slovensko
61.00 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:03 pm Post subject: sak v SX1 mas poznamkovy blok |
|
|
SX1 ma poznamkovy blok, ktory dokaze citat klasicke neformatovane txt subory. Ved skus otvorit nejaky ci uz cez spravcu suborov, alebo cez seleq, FExplorer.  |
|
Back to top |
|
 |
Adnej kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:07 pm Post subject: Re: sak v SX1 mas poznamkovy blok |
|
|
johnnyho wrote: | SX1 ma poznamkovy blok, ktory dokaze citat klasicke neformatovane txt subory. Ved skus otvorit nejaky ci uz cez spravcu suborov, alebo cez seleq, FExplorer.  |
heh thx ja jse, to teda nezkousel .. ale jdu na to dík za rady ... |
|
Back to top |
|
 |
Adnej kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:12 pm Post subject: |
|
|
Ale prej je programek neco jako Word a Excel? .. vite o nem neco?  |
|
Back to top |
|
 |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:16 pm Post subject: |
|
|
Adnej wrote: | Ale prej je programek neco jako Word a Excel? .. vite o nem neco?  |
Treba quikWord nebo quikoffice _________________ Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem... |
|
Back to top |
|
 |
johnnyho začátečník

Joined: 02 Sep 2004 Posts: 83 Location: Nova Dubnica, Slovensko
61.00 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:17 pm Post subject: nic proti, ale... |
|
|
Adnej, ved trosku citaj toto forum. Zda sa ze mas SX1 len par dni, tak Ti nezaskodi oboznamit sa s tymto forom a tak sa dozvediet kopu zaujimavych veci Nic v zlom, ale naozaj sa mi nechce vyhladavat thread, kde sa riesil Word, Excel a Powerpoint na Symbian, ale aspon Ti poviem, ze mozes pouzit quickoffice |
|
Back to top |
|
 |
Adnej kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:18 pm Post subject: Re: nic proti, ale... |
|
|
johnnyho wrote: | Adnej, ved trosku citaj toto forum. Zda sa ze mas SX1 len par dni, tak Ti nezaskodi oboznamit sa s tymto forom a tak sa dozvediet kopu zaujimavych veci Nic v zlom, ale naozaj sa mi nechce vyhladavat thread, kde sa riesil Word, Excel a Powerpoint na Symbian, ale aspon Ti poviem, ze mozes pouzit quickoffice |
Oky srry ... jdu na to  |
|
Back to top |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu May 19, 2005 6:48 am Post subject: Re: sak v SX1 mas poznamkovy blok |
|
|
Adnej wrote: |
heh thx ja jse, to teda nezkousel .. ale jdu na to dík za rady ... |
a co to nejdriv vyzkouset pak hledat a paxe teprve ptat?
jinak mi se osvedcil profiexplorer. zobrazuje text ve vlastnim prostredi na celou obrazovku v malem fontu _________________
  |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu May 19, 2005 7:38 am Post subject: |
|
|
Na delší texty doporučuju nějakej eBooj reader. Třebas freeware ReadM
ReadM book reader |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Thu May 19, 2005 7:39 am Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Na delší texty doporučuju nějakej eBooj reader. Třebas freeware ReadM
ReadM book reader |
o5 nepřihlášen. Sry  |
|
Back to top |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu May 19, 2005 3:31 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Na delší texty doporučuju nějakej eBooj reader. Třebas freeware ReadM
ReadM book reader |
s ebook readrama mam spatne zkusenosti vzdy se strasne moc hodne dlouho nacitaji :-( _________________
  |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Thu May 19, 2005 6:50 pm Post subject: |
|
|
HDS wrote: | Anonymous wrote: | Na delší texty doporučuju nějakej eBooj reader. Třebas freeware ReadM
ReadM book reader |
s ebook readrama mam spatne zkusenosti vzdy se strasne moc hodne dlouho nacitaji :-( |
Čoveče, mě ten ReadM funguje úplně v pohodě. Je svižnej, zadara a jedinej co sem našel s fungující českou diakritikou. |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri May 20, 2005 3:03 am Post subject: |
|
|
HDS wrote: | s ebook readrama mam spatne zkusenosti vzdy se strasne moc hodne dlouho nacitaji :-( | Mam podla navodu odtialto zo SiemensManie programik Read Maniac a funguje bezproblemovo. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:20 am Post subject: |
|
|
Jinak ceskou dia umi i EbookViewer je tez free ma i knihovnu a umi ceske znaky. ale Jaxem psal POkud mate dvacet knih o velikosti 600stranek A5 taxe nacita asi minutku :-( ale pak jede supr. muzete menit barvy vseho co vas napasne umi menit i kodovani atd.... _________________
  |
|
Back to top |
|
 |
|