View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
rudymed pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu May 19, 2005 8:41 pm Post subject: |
|
|
AndyS wrote: | rudymed wrote: |
Tak to delali aj kluci ze siemensmania teamu.  |
sikulky. tak to asi nebylo zase tak hrozny ne? ja mel dojem ze ty soubory museli nejak upravovat a editovat |
Moc sa toho ani upravit neda ak subor obsahuje data v binarnom formate.  |
|
Back to top |
|
 |
AndyS pisatel

670.00 SMM
|
Posted: Thu May 19, 2005 8:47 pm Post subject: |
|
|
rudymed wrote: |
Leda by ho dekompilovali coz... je dost velky problem. Nebo ne?  _________________
(r)evolution:
Philips Savvy > Motorola V100 > Sony Ericsson Z200 > Siemens SX1 FW15CZ skinned + 512 PQI |
|
Back to top |
|
 |
rudymed pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:10 pm Post subject: |
|
|
AndyS wrote: | rudymed wrote: |
Leda by ho dekompilovali coz... je dost velky problem. Nebo ne?  |
So far no solution.  |
|
Back to top |
|
 |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:46 pm Post subject: |
|
|
No ja nevim, podle me museli neco predelavat (prepisovat). Vzdyt spousta prekladu (slov) je odlisna od originalniho langpacku. Vychazim-li pro priklad z obecné lokalizace nekterych apps (editace souboru *.rsc v hexadecimalu), tak se mi to zase tak uplne jednoduche nezda.
to Rudymed: Nechci Ti krivdit,ale z Tvych uz nekolika odpovedi zde na foru je citit nazor, ze kluci tu jakoby nic neudelali. Ze to je vlastne takova brnkacka, kterou si kazdej zvladne udelat doma... Takovejhle nazor se mi fakt NELIBI! |
|
Back to top |
|
 |
rcbandit pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri May 20, 2005 8:12 am Post subject: |
|
|
Lukasisko wrote: | hopsson wrote: | Problém je u všech operáto..............
|
Děkuji za upřesnění.
Zálohu Z už mám, chci však vyzkoušet jednodušší postup, než jaký jsem používal dosud, k tomu ovšem potřebuju svůj mobil. Takže na případnou opravu AoC dojde až později. |
zdravim.Tak jak to prosimte vypada s tema patchema na upravu Aoc a Bluesky pro FW15cz ?  |
|
Back to top |
|
 |
AndyS pisatel

670.00 SMM
|
Posted: Fri May 20, 2005 8:17 am Post subject: |
|
|
rcbandit wrote: |
zdravim.Tak jak to prosimte vypada s tema patchema na upravu Aoc a Bluesky pro FW15cz ?  |
co se tyce AoC tak sem zjistil, ze staci misto 0,1 pouzit cenu za jednotku 1 a pak si to snadno prepocitavat = 100kc = 10kc _________________
(r)evolution:
Philips Savvy > Motorola V100 > Sony Ericsson Z200 > Siemens SX1 FW15CZ skinned + 512 PQI |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:40 pm Post subject: |
|
|
Temu som rozdelil koli prehladnosti, takze v diskusii o nabijani pokracujte tu http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=126066#126066 .
Dik Sirus _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Back to top |
|
 |
mikey Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:48 pm Post subject: problem s updatom firmwaru - usb driver |
|
|
Zdravim, mam problem s aktualizaciou firmwaru 15 pre SX1, prepnem telefon do servisneho modu, ale nemozem uspesne nainstalovat usb driver, odkial ho mam stiahnut, alebo kde sa nachadza?
vdaka za tipy
Miso |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:53 pm Post subject: Re: problem s updatom firmwaru - usb driver |
|
|
mikey wrote: | Zdravim, mam problem s aktualizaciou firmwaru 15 pre SX1, prepnem telefon do servisneho modu, ale nemozem uspesne nainstalovat usb driver, odkial ho mam stiahnut, alebo kde sa nachadza?
vdaka za tipy
Miso | Trosku "mimo misu" nie? http://www.siemensmania.cz/drivery.php?page=2 _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
quintess začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun May 22, 2005 9:38 pm Post subject: fw15 je rozhodně lepší |
|
|
Zdravíčko,
s dovolením se s vámi podělím o zkušenost, SX1 mám od půli prosince 2004, zprvu fw12cz, byl dobrej, jen se sekal při ukládání fotek a občas v menu, no nic, co by se nedalo přežít, pak jsem si já vůl zablokoval tel. (bezepčnostní kód), tak mi to za 600,- odblokli a měl jsem tam fw14 - ale to byla hrůza. Tel. se sekal v internetových aplikacích, po různě dlouhé době, pro tuto činost nepužielnej tel. Byl jsem pěkně nasranej, a až byl čas, jel jsem ho do Prahy reklamovat - přehrání firmwaru, nepomohlo, furt stejný, tak jsem tam jel znovu a to mi vyměnili MMI desku a fw stále 14. No a myslíte že to pomohlo? Ne. Teď jsem si stáhl firmware ze stránek Siemensu, nahrál a - ještě ani jednou se nesekl. Chyby v překladu tam jsou, ale čert to vem, koho to zajímá, že? Navíc to že mi tel. přeje "modré z nebe", tak jsem to už četl, je fakt docela milé Důležité je, že stabilita rapidně vzrostla, opravdu se ve wapu a v internetovým prohlížečiještě nesekl, mám z toho upřímnou radost. Ještě je pozitivní, že je o poznání vyšší hlasitost repráčku a mp3 se zatím taky nesekly. Jsou ještě ve fw15 někde nějaké viditelné a "hmatatelné" změny oproti fw14 ? Ještě jsem na nic nekápl.
Mám velkou radost, že teď SX1 mohu využít skutečně pro vše a není mi jen zdrojem nasranosti, jak to v minulosti při použití internetu bylo. _________________ 5x Sagem, Siemens A50, S45i, teď SL45i - mnoho patchů+128 MB MMC, A50 bez baterky , Motorola V360 jako EDGE modem a SIEMENS SX1 fw15cz +11x patch, 1GB MMC+. |
|
Back to top |
|
 |
Dafko ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Sun May 22, 2005 9:49 pm Post subject: Re: fw15 je rozhodně lepší |
|
|
quintess wrote: | Zdravíčko,
s dovolením se s vámi podělím o zkušenost, SX1 mám od půli prosince 2004, zprvu fw12cz, byl dobrej, jen se sekal při ukládání fotek a občas v menu, no nic, co by se nedalo přežít, pak jsem si já vůl zablokoval tel. (bezepčnostní kód), tak mi to za 600,- odblokli a měl jsem tam fw14 - ale to byla hrůza. Tel. se sekal v internetových aplikacích, po různě dlouhé době, pro tuto činost nepužielnej tel. Byl jsem pěkně nasranej, a až byl čas, jel jsem ho do Prahy reklamovat - přehrání firmwaru, nepomohlo, furt stejný, tak jsem tam jel znovu a to mi vyměnili MMI desku a fw stále 14. No a myslíte že to pomohlo? Ne. Teď jsem si stáhl firmware ze stránek Siemensu, nahrál a - ještě ani jednou se nesekl. Chyby v překladu tam jsou, ale čert to vem, koho to zajímá, že? Navíc to že mi tel. přeje "modré z nebe", tak jsem to už četl, je fakt docela milé Důležité je, že stabilita rapidně vzrostla, opravdu se ve wapu a v internetovým prohlížečiještě nesekl, mám z toho upřímnou radost. Ještě je pozitivní, že je o poznání vyšší hlasitost repráčku a mp3 se zatím taky nesekly. Jsou ještě ve fw15 někde nějaké viditelné a "hmatatelné" změny oproti fw14 ? Ještě jsem na nic nekápl.
Mám velkou radost, že teď SX1 mohu využít skutečně pro vše a není mi jen zdrojem nasranosti, jak to v minulosti při použití internetu bylo. |
vyznamne zmeny ani nie ide hlavne o patche ktore sa daju bezproblemovo aplikovat. Mal som podobne zasekavanie sa no skor restartovanie sa pri FW13. Dokonca ani zaloha C: sa nedala vytvorit stale sa restarol, teraz bezi na FW15 a nemozem si stazovat (Az na to ze som prisiel o celu agendu, sms,kalendar,savy...)  _________________ † I-Am-Lost
Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710
---------------------------- |
|
Back to top |
|
 |
AndyS pisatel

670.00 SMM
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:10 pm Post subject: Re: fw15 je rozhodně lepší |
|
|
Dafko wrote: |
(Az na to ze som prisiel o celu agendu, sms,kalendar,savy...)  |
zalohovat, zalohovat, zalohovat... _________________
(r)evolution:
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Sun May 22, 2005 10:24 pm Post subject: Re: fw15 je rozhodně lepší |
|
|
AndyS wrote: | Dafko wrote: |
(Az na to ze som prisiel o celu agendu, sms,kalendar,savy...)  |
zalohovat, zalohovat, zalohovat... |
Pisal som ze pri zalohe to restartovalo phone tak som sa rozlucil s datami a hor sa to swumpovania.. _________________ † I-Am-Lost
|
Back to top |
|
 |
AndyS pisatel

670.00 SMM
|
Posted: Mon May 23, 2005 5:28 am Post subject: |
|
|
ani pres PC ani pres vestavenou aplikaci to neslo? a co takle zkopirovat patricne soubory rucne (adresar, smsky ?) treba pres plugin TotalCmd? nebo rovnou cele Ccko? _________________
(r)evolution:
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Mon May 23, 2005 7:35 am Post subject: |
|
|
AndyS wrote: | ani pres PC ani pres vestavenou aplikaci to neslo? a co takle zkopirovat patricne soubory rucne (adresar, smsky ?) treba pres plugin TotalCmd? nebo rovnou cele Ccko? |
to by som rad...ale SX1 sa po viac ako minute sekla a nasledoval restart nic nepomahalo..  _________________ † I-Am-Lost
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|