View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
neCZy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat May 21, 2005 9:36 am Post subject: |
|
|
vbvbvb wrote: | ja mam tu stranku tak 2-3 tyzdne a nemyslim ze ju tak skoro zrusia  |
Snad ne, jenže jsem znal stránky, co fungovaly třeba roka a jednoho rána jsem se chtěl potěšit novým softem a byly pryč ... _________________ Život je vůbec slušná sranda.... |
|
Back to top |
|
 |
Garcy začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat May 21, 2005 11:35 am Post subject: |
|
|
Moc dík za ten link už toho tahám...
Ale pro všechny, co z tama chcou taky něco stahovat: server má hodně pomalý bit rate, pojede vám to docela pomalu...
A nevíte někdo: ty filmy jsou .rar - a je v nich ziplý .avi či co?  _________________ GRAPHICS FORUM
www.garcy.wz.cz
FUNVIDEA.cz |
|
Back to top |
|
 |
vitek.borec.cz ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Sat May 21, 2005 12:32 pm Post subject: |
|
|
Garcy wrote: | Moc dík za ten link už toho tahám...
Ale pro všechny, co z tama chcou taky něco stahovat: server má hodně pomalý bit rate, pojede vám to docela pomalu...
A nevíte někdo: ty filmy jsou .rar - a je v nich ziplý .avi či co?  |
Mám od nich kameňáka a Rychle a zběsile a je to OK. Neznáte ještě jiné stránky? _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sat May 21, 2005 12:35 pm Post subject: |
|
|
Garcy wrote: | Moc dík za ten link už toho tahám...
A nevíte někdo: ty filmy jsou .rar - a je v nich ziplý .avi či co?  | jj, je to rar subor a v tom avi. Inak mne stahuje rychlo  _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|