View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dtn kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat May 21, 2005 3:38 pm Post subject: Nefunkcni MMS u S65 |
|
|
Předem se omlouvám, pokud můj problém je pouze triviální a dávno vyřešený. Vlastním S65 (fwWS50cz), operátor T-Mobile, GPRS basic s tarifem. Mám jediný problém a to s MMS. WAP i E-mail (pres GPRS) funguji. MMS jsem nastavoval uz asi 10x rucne a pres konfigurator T-Mobilu i Siemensu, presto nemohu posilat a prijimat MMS (u operatora jsou samozrejme spustene). Po vytvoreni MMS se ukaze progress bar, ktery ukazuje prubeh posilani, uplne na konci se pak objevi hlaska "Vyskytla se chyba" a pak "Odelsano 0 MMS". Zkousel jsem ruzne kombinace nastaveni sluzeb i zprav se stale stejnym vysledkem. MMS ani neprijimam. Diky za kazdou radu. |
|
Back to top |
|
 |
serzino rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat May 21, 2005 5:45 pm Post subject: Re: Nefunkcni MMS u S65 |
|
|
dtn wrote: | Předem se omlouvám, pokud můj problém je pouze triviální a dávno vyřešený. Vlastním S65 (fwWS50cz), operátor T-Mobile, GPRS basic s tarifem. Mám jediný problém a to s MMS. WAP i E-mail (pres GPRS) funguji. MMS jsem nastavoval uz asi 10x rucne a pres konfigurator T-Mobilu i Siemensu, presto nemohu posilat a prijimat MMS (u operatora jsou samozrejme spustene). Po vytvoreni MMS se ukaze progress bar, ktery ukazuje prubeh posilani, uplne na konci se pak objevi hlaska "Vyskytla se chyba" a pak "Odelsano 0 MMS". Zkousel jsem ruzne kombinace nastaveni sluzeb i zprav se stale stejnym vysledkem. MMS ani neprijimam. Diky za kazdou radu. | Zo vsetkeho najskor by som vyskusal dat inu sim kartu.Mal som podobny problem u orange,mne islo posielat a prijat ani jedna.V Orange mi tvrdili,ze chyba nie je u nich ,ale po vymene za kamosovu kartu to islo.Tak som zobral fon do orange a tam dali kartu do ineho fonu.Tiez to tam neslo a tak mi vymenili na pockanie kartu a uz to bolo OK.Najprv skus druhu kartu,ked tito aj tak nepojde tak potom hladaj vo fone. _________________ E628 ,N1611,E688 ,N5110,N3210 ,N3310 ,N6210 ,Mot V66i ,C35 ,S35 ,S45 ,S55 ,6230,K700 ,S65 fw43,fw50,fw58,S75fw47,K610i, N70,E50,M65,S75,N6120c |
|
Back to top |
|
 |
dtn kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat May 21, 2005 7:05 pm Post subject: Re: Nefunkcni MMS u S65 |
|
|
serzino wrote: | Zo vsetkeho najskor by som vyskusal dat inu sim kartu.Mal som podobny problem u orange,mne islo posielat a prijat ani jedna.V Orange mi tvrdili,ze chyba nie je u nich ,ale po vymene za kamosovu kartu to islo.Tak som zobral fon do orange a tam dali kartu do ineho fonu.Tiez to tam neslo a tak mi vymenili na pockanie kartu a uz to bolo OK.Najprv skus druhu kartu,ked tito aj tak nepojde tak potom hladaj vo fone. |
Diky za radu, vyzkousim to. Ta karta je opravdu minimalne 5 let stara. _________________ Siemens S35i > Siemens SL45i > Siemens S55 > Siemens S65 (fw50) + Palm T3 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|