View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
AndyS pisatel

670.00 SMM
|
Posted: Mon May 23, 2005 8:03 am Post subject: |
|
|
Dafko wrote: | AndyS wrote: | ani pres PC ani pres vestavenou aplikaci to neslo? a co takle zkopirovat patricne soubory rucne (adresar, smsky ?) treba pres plugin TotalCmd? nebo rovnou cele Ccko? |
to by som rad...ale SX1 sa po viac ako minute sekla a nasledoval restart nic nepomahalo..  |
za minutu se da zkopirovat dost, ver mi .-) pres totalcmd mas za minutu skoro pulku disku (zalezi na zabranosti mista ) _________________
(r)evolution:
Philips Savvy > Motorola V100 > Sony Ericsson Z200 > Siemens SX1 FW15CZ skinned + 512 PQI |
|
Back to top |
|
 |
Dafko ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Mon May 23, 2005 8:04 am Post subject: |
|
|
AndyS wrote: | Dafko wrote: | AndyS wrote: | ani pres PC ani pres vestavenou aplikaci to neslo? a co takle zkopirovat patricne soubory rucne (adresar, smsky ?) treba pres plugin TotalCmd? nebo rovnou cele Ccko? |
to by som rad...ale SX1 sa po viac ako minute sekla a nasledoval restart nic nepomahalo..  |
za minutu se da zkopirovat dost, ver mi .-) pres totalcmd mas za minutu skoro pulku disku (zalezi na zabranosti mista ) |
to ano ale patch na TCMD mi nefungoval, proste uz to nenatahujme je mi luto ze som prisiel o tie veci a vsetko sa urovna  _________________ † I-Am-Lost
Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710
---------------------------- |
|
Back to top |
|
 |
Lukasisko čestný člen

1261.00 SMM
|
Posted: Mon May 23, 2005 8:28 am Post subject: |
|
|
Jestli někdo chce testnout opravu AoC, zkuste si nainstalovat tento patch. Do swupu mi to šlo ok, ale přimo v mobilu jsem to netestoval. Pro nastavení češtiny je opět nutné v nabídce jazyků zvolit "english". Patch je určen pro fw15cz.
Oprava AoC
Na PC 2,8 GHz trva aplikace cca 10 minut. _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
Život je hořký. Bohudík.  |
|
Back to top |
|
 |
Honza Bouma táta fóra

7912.98 SMM
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:10 pm Post subject: |
|
|
Lukasisko wrote: | Pro nastavení češtiny je opět nutné v nabídce jazyků zvolit "english". | Proc? to nejde dat do ofiko CZ? _________________ MOTOROLA d520>SIEMENS C35i>NOKIA 3410>back to SIEMENS C35i>SIEMENS C60>SIEMENS SX1>SIEMENS SXG75 White
Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:18 pm Post subject: |
|
|
Honza Bouma wrote: | Lukasisko wrote: | Pro nastavení češtiny je opět nutné v nabídce jazyků zvolit "english". | Proc? to nejde dat do ofiko CZ? |
...Lukasisko asi myslí zvolit "english" v jinné jazyk verzi nežli CZ ?? |
|
Back to top |
|
 |
Lukasisko čestný člen

1261.00 SMM
|
Posted: Mon May 23, 2005 3:26 pm Post subject: |
|
|
Jak bych to vysvětlil. Myslím si, že chyba způsobující nefunkčnost AoC je v jednom souboru, který ovšem není klasický jazykový soubor. Proto ho zatím neumím opravit. Vzhledem k tomu, že tento soubor se zdá být v en verzi funkční, chtěl jsem jednoduše přepsat tento soubor přes český a tím pádem vše vyřešit. Avšak na tomto souboru jsou závislé jazykové soubory - podle tohoto jednoho, se zvolí jazyk mobilu. Ono to přepsání ale nefunguje. Proto, pokud chci odstranit chybu Aoc, musím použít originální en soubor a přepsat všechny přípony jazykových souborů cz za en. Proto se ten patch aplikuje tak dlouho.
Zkráceně:
Pokud zvolím v nabídce jazyků English, bude se používat bezchybný Elocl.01 a všechny jazykové soubory s příponou r01. Takže jsem patchem prohodil všechny r25 za příslušné r01, aby byl mobil zase v češtině.
No, je to trochu krkolomné vysvětlování...
Jedná se o soubory Elocl.01 a Elocl.25 _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
|
Back to top |
|
 |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon May 23, 2005 6:08 pm Post subject: |
|
|
Predpokladam, ze telefon pojede zase v AJ prostredi (to zn. ze multijazykove aplikace typu Smartmovie nebo Psiloc pojedou misto v CJ v AJ... ). Skoda.
Myslel jsem (doufal jsem), ze problem s AoC pujde vyresit nejak jednoduse. Ale kazdopadne diky alespon za tetno zpusob. |
|
Back to top |
|
 |
Lukasisko čestný člen

1261.00 SMM
|
Posted: Mon May 23, 2005 6:52 pm Post subject: |
|
|
Njuska wrote: | Predpokladam, ze telefon pojede zase v AJ prostredi (to zn. ze multijazykove aplikace typu Smartmovie nebo Psiloc pojedou misto v CJ v AJ... ). Skoda. |
Přesně tak. Bohužel.
Ale bádám a naděje umírá poslední......tak uvidíme, kdy umře ta moje (naše).  _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
|
Back to top |
|
 |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:54 pm Post subject: |
|
|
OK . Doufam, ze ta nadeje jen tak brzo neumre... . Kazdopadne drzim palce!!! |
|
Back to top |
|
 |
Fugas66 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon May 23, 2005 11:00 pm Post subject: |
|
|
Lukasisko wrote: | BlueSky je hláška, která se ukáže pokud máš na mobilu víc než jednu novou zprávu. Správně by se mělo ukázat např. "3 nové zprávy". A místo toho uvidíš BlueSky. Jedná se o chybu českého jazykového souboru.
Zde jsou ke stáhnutí alternativní opravy bugu BluSky do ofiko fw15cz
anglická verze
anglická verze - mirror
slovenská verze
slovenská verze - mirror
Až se nám podaří dekompilovat binární jazykové soubory, pokusím se BlueSky bug opravit přímo v české verzi.
Chyba AoC by měla způsobovat to, že se na hlavním dipleji neukazuje aktuální výše kreditu. Tuto funkci podporuje pouze Eurotel. U ostatních operátorů AoC bug nezpozorujete. (Pokud se s tím AoC mýlím, opravte mě.) |
...díky, oprava BlueSky je SUPER!, ještě jednou děkuji, klobouk dolu před Vašimi schopnosti, chlapci !
PS: ..patch obsahuje i jiné slovenské hlášení, např. zač._konec nabijení, zamknutí_odemknutí telefonu atd.
...zdar... _________________ NK710, DANCALL, NK3110, NK6110, NK7110, SIEMENS S-45, S-55, SX1, N70, N73, N82
atk. Nokia N-97 |
|
Back to top |
|
 |
Lukasisko čestný člen

1261.00 SMM
|
Posted: Tue May 24, 2005 10:52 am Post subject: |
|
|
Fugas66 wrote: | ..patch obsahuje i jiné slovenské hlášení, např. zač._konec nabijení, zamknutí_odemknutí telefonu atd.... |
Ano, o tom vím. Kdybys použil en verzi, měl bys i tyto hlášky v en. Všechny tyto hlášení jsou včetně toho "x nových zpráv" v jednom souboru. Takže místo toho jednoho špatného českého souboru se používá správný - slovenský. Bohužel se všemi ostatními hláškami.
Všechny tyto chyby by se dali odstranit, kdybychom zjistili, jak jsou komprimované binární rsc soubory a uměli je nějak dekomprimovat, opravit a zpět zkomprimovat. Kdo bude mít nějakou KONKRÉTNÍ myšlenku, jak to provést, ať se ozve. _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
|
Back to top |
|
 |
koudi pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue May 24, 2005 12:51 pm Post subject: |
|
|
Lukasisko wrote: |
Všechny tyto chyby by se dali odstranit, kdybychom zjistili, jak jsou komprimované binární rsc soubory a uměli je nějak dekomprimovat, opravit a zpět zkomprimovat. Kdo bude mít nějakou KONKRÉTNÍ myšlenku, jak to provést, ať se ozve. |
Kdyžtak mi prosimtě nějakej pošli na mail, zkusil bych se na to mrknout. _________________
N5110 (po tátovi) --> M35i ( T9, vlastni graf. patche) --> Samsung X460 |
|
Back to top |
|
 |
Fugas66 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed May 25, 2005 4:51 pm Post subject: ???? |
|
|
...je možné, že po úpravě FW15_CZ_gandalfov, s patchem na slovenskou opravu bluesky, se SX1 znatelně zpomalil!
.....máte někdo podobnou zkušenost ??
...díky... _________________ NK710, DANCALL, NK3110, NK6110, NK7110, SIEMENS S-45, S-55, SX1, N70, N73, N82
atk. Nokia N-97 |
|
Back to top |
|
 |
Lukasisko čestný člen

1261.00 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 8:03 am Post subject: |
|
|
Bohužel nemám k dispozici svou sx, tak to nemůžu osobně otestovat, ale netuším, proč by měl ten patch zpomalovat systém mobilu. Patch vykoná pouze přejmenování přípon souborů:
Aknnotpi.r25 -> Aknnotpi.r26
a
Aknnotpi.r26 -> Aknnotpi.r25 _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
|
Back to top |
|
 |
AndyS pisatel

670.00 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 9:24 am Post subject: |
|
|
Lukasisko wrote: |
Všechny tyto chyby by se dali odstranit, kdybychom zjistili, jak jsou komprimované binární rsc soubory a uměli je nějak dekomprimovat, opravit a zpět zkomprimovat. Kdo bude mít nějakou KONKRÉTNÍ myšlenku, jak to provést, ať se ozve. |
a co takle zkusit TOHLE? Nevim, nezkoumal sem to moc, pac C++ nerozumim, ale mohlo by to pomoct ne ? _________________
(r)evolution:
Philips Savvy > Motorola V100 > Sony Ericsson Z200 > Siemens SX1 FW15CZ skinned + 512 PQI |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|