View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Garcy začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:09 pm Post subject: |
|
|
jan.bartl wrote: | ty garcy, proc je ten program rychlejsi jen na tvem pc, a nikomu dalsimu se to rychlejsi nezda? |
Ale ty máš verzi .51, já mám českou .50. A navíc mám docela pomalého kompa a u SmartMovie mi to 1,5 hodinový film převádělo 2,5 hodiny a to jsem zkoušel převádět 5 filmů ...
Pak jsem si stáhl Pocket a tam jsem to měl za 30min. a navíc v dobré kvalitě tak nevím... na rychlejších mašinách může být ryhchlost stejná...
 _________________ GRAPHICS FORUM
www.garcy.wz.cz
FUNVIDEA.cz |
|
Back to top |
|
 |
neCZy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 23, 2005 3:06 pm Post subject: |
|
|
Garcy wrote: | jan.bartl wrote: | ty garcy, proc je ten program rychlejsi jen na tvem pc, a nikomu dalsimu se to rychlejsi nezda? |
Ale ty máš verzi .51, já mám českou .50. A navíc mám docela pomalého kompa a u SmartMovie mi to 1,5 hodinový film převádělo 2,5 hodiny a to jsem zkoušel převádět 5 filmů ...
Pak jsem si stáhl Pocket a tam jsem to měl za 30min. a navíc v dobré kvalitě tak nevím... na rychlejších mašinách může být ryhchlost stejná...
 |
Já se musím jako majitel pomalého kompu Garcyho zastat, mně to taky SM grabovalo tak tři hoďky a film měl potom 200MB, přitom tam byl fixně nastavenej bitrate 96, takže žádná super kvalita ...S Pocketem to mám za solidních 35 min. na 108...Fakt nevím, čím by to mohlo být, možná optimalizací těch programů, ale SW a HW problémy jsou někdy věci mezi nebem a zemí ... _________________ Život je vůbec slušná sranda.... |
|
Back to top |
|
 |
Dafko ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Mon May 23, 2005 3:10 pm Post subject: |
|
|
Dobre tak cielom celej tejto 3 stranovej diskusie je v podstate to ze Pocket DivX je lepsi pre pomalejsie PC
Vravte si co chcete ja obhahujem vynikajuci SM kde mam za 30Minut spraveny 2 hodinovy film, ktory neseka a je skvely pre oboje moje usi  _________________ † I-Am-Lost
Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710
---------------------------- |
|
Back to top |
|
 |
jan.bartl badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon May 23, 2005 5:39 pm Post subject: |
|
|
Dafko wrote: | Dobre tak cielom celej tejto 3 stranovej diskusie je v podstate to ze Pocket DivX je lepsi pre pomalejsie PC
Vravte si co chcete ja obhahujem vynikajuci SM kde mam za 30Minut spraveny 2 hodinovy film, ktory neseka a je skvely pre oboje moje usi  | prsne tak, nezbyva nez souhlasit. |
|
Back to top |
|
 |
Garcy začátečník

61.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Dafko ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Wed May 25, 2005 5:28 pm Post subject: |
|
|
Garcy wrote: | Dobře PocketDivX je nastejno se SmartMovie
A mimochodem, na http://www.mobily4u.com- české stránky - je ke stáhnutí Star Wars: Epizoda 3 - ke stáhnutí!!!!!!!!!!!!!! |
Hehe tak to sa tesim Skor si ju pozriem na mobile ako normalne  _________________ † I-Am-Lost
Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710
---------------------------- |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|