View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
figaro začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon May 23, 2005 8:37 pm Post subject: Po nahratí FW50 mi nejdú java aplikácie |
|
|
Nefunguje download assistant, photo editor, contest arena, pdf viewer, docwiever.
Podobné problémy som mal aj pri nahratí FW16 a FW25 ale vždy sa mi to nejako podarilo rozchodiť. Buď som nahral novšiu verziu do mobilu cez kábel, alebo som aktualizoval pomocou download assistenta cez WAP GPRS. Teraz ale ani aktualizácia nefunguje. Nevie niekto odkiaľ stiahnuť najnovšie verzie týchto java aplikácií?
Vypisuje, že vypršala platnosť certifikátu. Už ma to serie. _________________ Siemens CX65, FW 12 => FW16 => FW25 => FW43 => FW50 |
|
Back to top |
|
 |
emil12 všeználek

Joined: 20 Mar 2005 Posts: 779 Location: Prešov-Slovensko Telefon:CX65@50 Kábel:DCA-510
4264.00 SMM
|
Posted: Tue May 24, 2005 5:33 am Post subject: |
|
|
Ide ti daka hra? _________________ Simens CX65-->FW50+patche+DCA510=Super puper mobil
Môj E-Mail neviem nanho heslo
Môj Web  |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Tue May 24, 2005 5:50 am Post subject: |
|
|
emil12 wrote: | Ide ti daka hra? | To je ael otazka.Ved aplikacia sa mysli vseobecne obidva maju priponu jar.Vies to si musim dat aplikaciu do kazdej zlozky samostatne.Napr pri FW 25 si mohol mat nahrate v /Data/Applications/xxx.jar ale teraz musis mat urobenu zlozku pre tu aplikaciu cize takto /Data/Applications/xxx/xxx.jar .Tak isto aj s rmi akurat namiesto Applicastions tam das Games.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Tue May 24, 2005 5:51 am Post subject: |
|
|
Dieg0 wrote: | emil12 wrote: | Ide ti daka hra? | To je ael otazka.Ved aplikacia sa mysli vseobecne obidva maju priponu jar.Vies to si musim dat aplikaciu do kazdej zlozky samostatne.Napr pri FW 25 si mohol mat nahrate v /Data/Applications/xxx.jar ale teraz musis mat urobenu zlozku pre tu aplikaciu cize takto /Data/Applications/xxx/xxx.jar .Tak isto aj s rmi akurat namiesto Applicastions tam das Games.Dieg0 |
Ano přesně tak takya mi tohle dělalo to musíš každý soubor .jar dát do smostatne složky  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
figaro začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue May 24, 2005 6:47 am Post subject: |
|
|
PZ wrote: | Ano přesně tak takya mi tohle dělalo to musíš každý soubor .jar dát do smostatne složky  |
Toto som už vyskúšal a funguje to, lenže to nie je pre mňa riešenie. Nepozná niekto niečo elegantnejšie?
Ak sa mi to podarí normálne rozchodiť, prisahámbohu, že to je posledný FW čo som do mobilu dával. A môže byť pre mňa zamnňa aj FW100.  _________________ Siemens CX65, FW 12 => FW16 => FW25 => FW43 => FW50 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue May 24, 2005 7:03 am Post subject: |
|
|
Toto som už vyskúšal a funguje to, lenže to nie je pre mňa riešenie. Nepozná niekto niečo elegantnejšie?
Ak sa mi to podarí normálne rozchodiť, prisahámbohu, že to je posledný FW čo som do mobilu dával. A môže byť pre mňa zamnňa aj FW100. [/quote]
A co elegantnějšího by jsi chtěl? Do PC taky nenahráváš vše na jednu hromadu. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Tue May 24, 2005 7:45 am Post subject: Re: Po nahratí FW50 mi nejdú java aplikácie |
|
|
figaro wrote: | Nefunguje download assistant, photo editor, contest arena, pdf viewer, docwiever.
Podobné problémy som mal aj pri nahratí FW16 a FW25 ale vždy sa mi to nejako podarilo rozchodiť. Buď som nahral novšiu verziu do mobilu cez kábel, alebo som aktualizoval pomocou download assistenta cez WAP GPRS. Teraz ale ani aktualizácia nefunguje. Nevie niekto odkiaľ stiahnuť najnovšie verzie týchto java aplikácií?
Vypisuje, že vypršala platnosť certifikátu. Už ma to serie. |
Když se ti to nechce třídit tak resetuj telefon do továrního nastavení a pak si mužeš nastavit uplně všechno znova A nebo si to před nahráním do telefonu dej do složky a nahraj si to tam i s tou složkou a nebudeš mít problém  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
figaro začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue May 24, 2005 8:30 am Post subject: Re: Po nahratí FW50 mi nejdú java aplikácie |
|
|
jamaica wrote: |
Když se ti to nechce třídit tak resetuj telefon do továrního nastavení a pak si mužeš nastavit uplně všechno znova |
To znamená, že ak mobil vyresetujem do továrenského nastavenia, aplikácie znovu pôjdu bez problémov? Čo všetko sa pri resetovaní zmaže? _________________ Siemens CX65, FW 12 => FW16 => FW25 => FW43 => FW50 |
|
Back to top |
|
 |
|