View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zdatan badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun May 29, 2005 3:03 pm Post subject: Re: Obdiv |
|
|
michalvrtatko wrote: | zdatan wrote: | doufam ze me spravce nezabije,ze je to tak dlouhy...
|
Obdivuju tě, že ses s tím tak dlouho psal :o |
z casti je to z nejakyho navodu z netu,ale nesedelo uplne presne a chybela tam ta cast o http profilu...takze sem si to radsi nepsal.. pac nevis jak dlouho sem hledal proc mi nejde jimm:)) _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Back to top |
|
 |
Tirol začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun May 29, 2005 3:49 pm Post subject: |
|
|
Myslim, ze pokud jde pouze o zprovozneni Jimma, tak je to zbytecene slozite popsane.
Takze pokud chcete zprovoznit Jimma, musite v datovych sluzbach vytvorit profil, ve kterem staci pouze zaskrtnout policko pred GPRS a potom nasledne v nastaveni GPRS vyplnit jedinou polozku a to APN, u tarifu internet, u Oskarty ointernet.
Tot vse !!!
Jestlize mate aktivni GPRS u operatora, pak to musi fungovat. _________________ "HALOOO, co chcete?"
K750i tuned by Tirol
 |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Sun May 29, 2005 7:48 pm Post subject: |
|
|
Takže pořád nic píše neznámá chyba a potom nemám odpověd od serveru ale všecko mám správně nastavené ale nemám ten tarif a nevim kde si ho muzu aktivovat _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
zdatan badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun May 29, 2005 10:15 pm Post subject: |
|
|
Darth PZ wrote: | Takže pořád nic píše neznámá chyba a potom nemám odpověd od serveru ale všecko mám správně nastavené ale nemám ten tarif a nevim kde si ho muzu aktivovat |
sim te, Oskarovu Samoobsluhu uz si videl???uz ses tam prihlasil???
jsou tam "Aktivace a nastavení služeb" tam uz to uvidis...je tam "Připojení k internetu,Připojení k WAPu" tak to zaktivuj. _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 5:31 am Post subject: |
|
|
2zdatan ale to všecko mám aktivovane ale potřebuji tarif připojení naskok  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
Tirol začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 8:21 am Post subject: |
|
|
Darth PZ wrote: | Takže pořád nic píše neznámá chyba a potom nemám odpověd od serveru ale všecko mám správně nastavené ale nemám ten tarif a nevim kde si ho muzu aktivovat |
A mas aktivovane GPRS pres infolinku operatora? Je totiz potreba tam zavolat a pozadat o aktivaci. Jinak s tim muzes mit problemy. Nestaci pouze aktivace po internetu, musi ti ho aktivovat oni. I kdyz ti to bude v samoobsluze psat, ze mas GPRS aktivni, nemusi fungovat. _________________ "HALOOO, co chcete?"
K750i tuned by Tirol
 |
|
Back to top |
|
 |
x.slide Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 6:50 pm Post subject: |
|
|
hele ale já se ptal kolik platíte za to používání a né na nastavení!!Prosím docela by mě to zajímalo aspon přibližně.... |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 7:04 pm Post subject: |
|
|
x.slide wrote: | hele ale já se ptal kolik platíte za to používání a né na nastavení!!Prosím docela by mě to zajímalo aspon přibližně.... |
http://www.jimm.org/costs.php _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
|