Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
AndyS pisatel

670.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 02, 2005 9:20 am Předmět: |
|
|
Gwin napsal: | Udělej si zálohu na MMC. |
tady prave nekdo psal ze kdyz to udelal, tak se mu ten patch odmazl (na mmc zalohuju kazdou noc) _________________
(r)evolution:
Philips Savvy > Motorola V100 > Sony Ericsson Z200 > Siemens SX1 FW15CZ skinned + 512 PQI |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: čt červen 02, 2005 9:22 am Předmět: |
|
|
AndyS napsal: | Gwin napsal: | Udělej si zálohu na MMC. |
tady prave nekdo psal ze kdyz to udelal, tak se mu ten patch odmazl (na mmc zalohuju kazdou noc) | Mě se to teda nestalo. Ale jak chceš. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AndyS pisatel

670.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 02, 2005 9:23 am Předmět: |
|
|
Gwin napsal: | Mě se to teda nestalo. Ale jak chceš. |
Dobre, zkusim to. Diky. _________________
(r)evolution:
Philips Savvy > Motorola V100 > Sony Ericsson Z200 > Siemens SX1 FW15CZ skinned + 512 PQI |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lukasisko čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 366 Bydliště: Opava,Žimrovice
1261.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 02, 2005 9:30 am Předmět: |
|
|
AndyS napsal: | Dobre, zkusim to. Diky. |
Data sice ztratíš, ale pokud si je předtím zazálohuješ tak není problém.
Zkus to. Já zálohuju taky na kartu a zatím v pohodě. Tu zálohu z karty si občas zkopčím do PC.
Ode mě se oficiálnější verze patche na odstranění AoC bugu nedočkáš. Jednodušeji to odstranit nejde. A silně pochybuji, že se tím budou zabývat v Siemensu, aby tu opravu zakomponovali vlastními silami do ofiko fw a dali ho opravený ke stáhnutí na web.... _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
Život je hořký. Bohudík.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: čt červen 02, 2005 9:32 am Předmět: |
|
|
Lukasisko napsal: | A silně pochybuji, že se tím budou zabývat v Siemensu, aby tu opravu zakomponovali vlastními silami do ofiko fw a dali ho opravený ke stáhnutí na web.... | Tak tak. Docela sem koukal, že vydali FW 15 cz  _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
|
Návrat nahoru |
|
 |
AndyS pisatel

670.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 02, 2005 10:15 am Předmět: |
|
|
muj nazor na FW 15 - vykuchali FW 15 int, dali do nej cesky LangPacky z fw14 (popr jeste starsi) a pozmenili par promennych v programech. Kdyby byly k dispozici zdrojaky, mohlo to byt uz davno... _________________
(r)evolution:
|
Návrat nahoru |
|
 |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 02, 2005 12:48 pm Předmět: |
|
|
No, samozrejme jsem mel na mysli zalohu, kterou jsem delal jeste pred flashem s AoC patchem. Proc bych delal zalohu az po flashovani, ktere mi smaze vsechny data ???
Bohuzel i dnesni pokus (vse krome GOLD) nevysel. Pokud vratim zalohu (kterou jsem delal pred flashovanim), z tecky je opet carka... Az budu mit chvilku, zkusim jeste tu posledni vec - nechat zatrzene uplne vsechno. Uvidime...
P.S:Taky by stalo za to, zkusit opacnej postup. To zn. udelat zalohu uz s teckou a pak touto zalohou obnovit normalni, nepatchnute FW... Treba to bude fachat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 02, 2005 2:19 pm Předmět: |
|
|
Takze:
Mam takovej tip na test: Kdo by se chtel zbavit problemu s AoC, nemusi delat zadnej flash FW s patchem. Ale melo by stacit pouzit pro obnovu tuto zalohu (nutno rozbalit z RARu). To zn: Prosvest format a pak obnovit. Zkousel jsem to nekolikrat zatim jen na sve SX1. Budu rad, kdyz napisete, jak to dopadlo u Vas. Diky.
Navod:
Zalohu Backup.arc zkopirujte na MMC do slozky Backup a pak telefon obnovte.
UPOZORNUJU, ze se jedna o cistou zalohu jen s opravenym problemem AoC. Proto si pred touto operaci zalohujte data treba do PC a nebo si svoji puvodi Backup.arc stahnete nekam do "uschovy".
Pokud obnovite svoji puvodni zalohu, problem s AoC se zase vrati (mam na mysli puvodni zalohu z MMC). Doporucuji tedy provest akorat obnovu kontaktu z PC a zbytek nainstalovat manualne.
Zaloha ZDE
P.S:Omlouvam se Siemensmanii, ze jsem tetno thread zalozil i na Symbianforu, ale neprisel jsem na to, jak sem do fora pripojit soubor se zalohou . Samozrejme jsem uvedl i odkaz na tuto diskuzi... A aspon nam to otestuje vic lidi 8) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lukasisko čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 366 Bydliště: Opava,Žimrovice
1261.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 02, 2005 2:43 pm Předmět: |
|
|
Njuska napsal: | Takze:
Mam takovej tip na test: Kdo by se chtel zbavit problemu s AoC, nemusi delat zadnej flash FW s patchem. Ale melo by stacit pouzit pro obnovu tuto zalohu (nutno rozbalit z RARu). To zn: Prosvest format a pak obnovit. Zkousel jsem to nekolikrat zatim jen na sve SX1. Budu rad, kdyz napisete, jak to dopadlo u Vas. Diky. |
Zajímavé, jen mi není jasné, proč to mi a jiným s tím flashováním a zálohou jde a Tobě ne.... _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
Život je hořký. Bohudík.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 02, 2005 5:17 pm Předmět: |
|
|
Lukasisko napsal: | Zajímavé, jen mi není jasné, proč to mi a jiným s tím flashováním a zálohou jde a Tobě ne.... |
Tak to nechapu taky. A zkousel jsi tu zalohu delat na nepatchnutem FW? Ja ji mam delanou prave na nepatchnutem FW15.Je cista, jen nastaveni, kontakty a jeden soft (TaskManager). Problem je ale podle me v te zaloze "nastaveni". No, ale na druhou stranu, pokud to tak funguje, tak se da uplne stejnym zpusobem AoC opravit na normalnim nepatchnutem FW (viz. muj pokus). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fugas66 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 02, 2005 6:31 pm Předmět: |
|
|
Njuska napsal: | Lukasisko napsal: | Zajímavé, jen mi není jasné, proč to mi a jiným s tím flashováním a zálohou jde a Tobě ne.... |
Tak to nechapu taky. A zkousel jsi tu zalohu delat na nepatchnutem FW? Ja ji mam delanou prave na nepatchnutem FW15.Je cista, jen nastaveni, kontakty a jeden soft (TaskManager). Problem je ale podle me v te zaloze "nastaveni". No, ale na druhou stranu, pokud to tak funguje, tak se da uplne stejnym zpusobem AoC opravit na normalnim nepatchnutem FW (viz. muj pokus). |
...to je asi podobný problém co byl s MMS ??, také po vrácení zálohy MMS nešli...bug byl v prvních FW a pak se přenášel zálohami dál ?? _________________ NK710, DANCALL, NK3110, NK6110, NK7110, SIEMENS S-45, S-55, SX1, N70, N73, N82
atk. Nokia N-97 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 02, 2005 6:44 pm Předmět: |
|
|
Fugas66 napsal: | ...to je asi podobný problém co byl s MMS ??, také po vrácení zálohy MMS nešli... |
No, tam to bylo trosku neco jinyho. Pri formatu se (ve FW13) smaznulo i par souboru ze slozky mail, ktere tam mely zustat. Naopak prave zaloha z funkcni SX1 toto umela vyresit.
Tady se ale jedna o systemovou zalezitost. Dost dobre nechapu, jakej vztah ma nastaveni telefonu na zmenu desetinne carky u AoC. To je mi zahadou... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: pá červen 03, 2005 10:12 am Předmět: |
|
|
Njuska napsal: | Lukasisko napsal: | Zajímavé, jen mi není jasné, proč to mi a jiným s tím flashováním a zálohou jde a Tobě ne.... |
Tak to nechapu taky. A zkousel jsi tu zalohu delat na nepatchnutem FW? Ja ji mam delanou prave na nepatchnutem FW15.Je cista, jen nastaveni, kontakty a jeden soft (TaskManager). Problem je ale podle me v te zaloze "nastaveni". No, ale na druhou stranu, pokud to tak funguje, tak se da uplne stejnym zpusobem AoC opravit na normalnim nepatchnutem FW (viz. muj pokus). | Já sem použil starou zálohu a funguje to. Zatím si jediný komu to nejde. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
|
Návrat nahoru |
|
 |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 03, 2005 12:17 pm Předmět: |
|
|
No nevim, zkousel jsem to i s kamosovou SX1 a stejnej problem. Ma asi mesic starou zalohu na MMC karte, kterou kdyz po flasovani s AoC patchem pouzije - obnovi (a restartuje), tak se mu stejne jako mne tecka opet zmeni na carku.
To, ze tento zpusob funguje dosvedcuje i fakt, ze pokud pouzijes moji zalohu (viz prispevek nekde vyse), nemusis zadne patchovani a flash FW vubec delat! Carka se v cestine zmeni na tecku. Proc, to ale nechapu! Zkouseno dneska u dalsiho kolegy, kde jsem jen aplikoval zalohu s teckou a funguje to!
Tak asi tak. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fugas66 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 03, 2005 4:42 pm Předmět: |
|
|
Njuska napsal: | No nevim, zkousel jsem to i s kamosovou SX1 a stejnej problem. Ma asi mesic starou zalohu na MMC karte, kterou kdyz po flasovani s AoC patchem pouzije - obnovi (a restartuje), tak se mu stejne jako mne tecka opet zmeni na carku.
To, ze tento zpusob funguje dosvedcuje i fakt, ze pokud pouzijes moji zalohu (viz prispevek nekde vyse), nemusis zadne patchovani a flash FW vubec delat! Carka se v cestine zmeni na tecku. Proc, to ale nechapu! Zkouseno dneska u dalsiho kolegy, kde jsem jen aplikoval zalohu s teckou a funguje to!
Tak asi tak. |
..tak mi to nedalo a také jsem to vyzkoušel, a čarka se mi také změnila na tečku po vložení Tvé zálohy (příspěvek výše) do čistého founu, po vrácení mé zálohyzpět, opět AoC nejde. _________________ NK710, DANCALL, NK3110, NK6110, NK7110, SIEMENS S-45, S-55, SX1, N70, N73, N82
atk. Nokia N-97 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|