View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hacin kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 12:44 pm Post subject: FW 15 - problém s pevnou HF |
|
|
Zdar lidi, po update z FW14 CZ Rtail na FW 15 CZ Retail mi dochází při přijetí hovoru v pevné handsfree k vytuhnutí mobilu, již se to stalo asi 4x během týdne. nemáte někdo podobné zkušenosti??
Popřípadě dá-li se zpět pomocí winswupu vrátit zpět k verzi fw 14, tam jsem tyto problémy nikdy neměl. Díky |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 3:18 pm Post subject: Re: FW 15 - problém s pevnou HF |
|
|
hacin wrote: | Popřípadě dá-li se zpět pomocí winswupu vrátit zpět k verzi fw 14, tam jsem tyto problémy nikdy neměl. Díky | Pomocou winswupu sa, presne ako pises, da spravit downgrade na fw14. O podobnych problemoch som nepocul a pokial viem tak sa fw15 od fw14 zas az tak moc nelisi. Skus nahrat fw15 este raz, mozno pomoze. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
jack-o-neill začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 10:16 pm Post subject: Re: FW 15 - problém s pevnou HF |
|
|
hacin wrote: | Zdar lidi, po update z FW14 CZ Rtail na FW 15 CZ Retail mi dochází při přijetí hovoru v pevné handsfree k vytuhnutí mobilu, již se to stalo asi 4x během týdne. nemáte někdo podobné zkušenosti??
Popřípadě dá-li se zpět pomocí winswupu vrátit zpět k verzi fw 14, tam jsem tyto problémy nikdy neměl. Díky |
me to delalo to sami a stacilo mi tam znova nahrat fw 15 a bylo to _________________ alcasrac ani nevim co to bylo za typ ->siemens c35 i->me 45->sx1 fw 14cz -> fw 15cz |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|