View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dobrotka začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 9:02 pm Post subject: Probleeeeeeeeem s FW :(( WRONG SOFWARE !!! |
|
|
NEviem ale nahraval som FW do CX65 vsetko islo potom som asi nieco spravil a napisalo WRONG SOFWARE ale mne ide spojit s V_klayom ale SST mi ho nechce odblokovat neviem preco v com moze byt chyba ? A ked si som pred tym chcel spravit zalohu tak mi vzdy vypisalo nieaku chybu neviem co je s tym !! vie mi niekto poradit teraz nahravam do neho tu zalohu a uvidim ale ukazuje mi V_klay este 45 minut je to normalne ? inak vsetko ide a FREA neni nieaka nova verzia na ODBLOKOVANIE CX 65 alebo ? hmm ? hepl please som zufali  _________________ Lepsie je mlčat a vypadat ako blbec, nez prehovorit a potvrdit to! |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 9:03 pm Post subject: |
|
|
Jeden topic pánovi nestačí?  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|