View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
misonator Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:45 pm Post subject: dve nefunkcne klavesy |
|
|
Zdravim
neviete mi nahodou poradit, ako opravit dve nefunkce (a dost dolezite) klavesy. v pravom hornom rohu, ten dvojgombik. skusal som to vycistit, v tom to nie je. dakujem |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:27 pm Post subject: Re: dve nefunkcne klavesy |
|
|
misonator wrote: | Zdravim
neviete mi nahodou poradit, ako opravit dve nefunkce (a dost dolezite) klavesy. v pravom hornom rohu, ten dvojgombik. skusal som to vycistit, v tom to nie je. dakujem |
No nenapsal jsi co je to za telefon (M-MT50 / A50), ale tak nevím jestli je to vůbec důležité. Pokud nepomáhá vyčištění, závada bude někde jinde a obávám se že ji odhalí pouze servis... _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:07 pm Post subject: Re: dve nefunkcne klavesy |
|
|
pechi wrote: | misonator wrote: | Zdravim
No nenapsal jsi co je to za telefon (M-MT50 / A50), ale tak nevím jestli je to vůbec důležité. Pokud nepomáhá vyčištění, závada bude někde jinde a obávám se že ji odhalí pouze servis... |
no mal som kdysi davno stejny problem kup si nove klavesy, ta vodivá vrstva na tvych je asi u teba uz ošůpaná... |
|
Back to top |
|
 |
mirrco začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:07 pm Post subject: Re: dve nefunkcne klavesy |
|
|
Mne sa to stalo tiez a tak som preletoval vodiace cesty k tym tlacitkam, mal som to na potrvdzovacom tlacidku a sipkenadol.
Last edited by mirrco on Wed Dec 27, 2006 11:18 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
JUCE rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 10:09 pm Post subject: |
|
|
pokial ti tie tlacitka nefunguju tak chyba je vtom ako pisal mirrco ze su prerusene cesty k samotnym kontaktom tlacitka, staci ich len prepojit kuskom drotiku (odporucam lakovany tenky drotik) a poficia uplne v pohode, je to dost casta zavada u siemensov _________________ Servis MT |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|