View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Nic.Nebude kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 9:17 pm Post subject: M65-krytky,kabel... |
|
|
Dobry den,
koupil jsem si od jednoho joudy prez annonci M65 s tim ze nemel krytky (krytka fotaku, zaviratko k baterce...) a ty ze mi posle.jak uz to tak byva, tak skutek utek a neposlal nic a cislo je nedostupny.
Proto se tedy ptam, daji se nekde ty krytky sehnat?
dalsi problem-bezpecnostni kod telefonu-nevedel a je tam posledni pokus-tudis nemuzu sformatovat pamet (sou tam fakt kraviny od nej a nechce se mi tim probirat)
Takze problem numero duo-Je tu nejakej prazak (haje, nebo centrum) ktery by mi ji za pifko zformatoval? |
|
Back to top |
|
 |
radavacatko pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 9:07 am Post subject: Re: M65-krytky,kabel... |
|
|
Nic.Nebude wrote: | Dobry den,
koupil jsem si od jednoho joudy prez annonci M65 s tim ze nemel krytky (krytka fotaku, zaviratko k baterce...) a ty ze mi posle.jak uz to tak byva, tak skutek utek a neposlal nic a cislo je nedostupny.
Proto se tedy ptam, daji se nekde ty krytky sehnat?
dalsi problem-bezpecnostni kod telefonu-nevedel a je tam posledni pokus-tudis nemuzu sformatovat pamet (sou tam fakt kraviny od nej a nechce se mi tim probirat)
Takze problem numero duo-Je tu nejakej prazak (haje, nebo centrum) ktery by mi ji za pifko zformatoval? | Ty krytky si muzes koupit v Praze na Siemensu asi za 130 Kc.A k tomu kodu pristroje to neni takovy problem...Staci si v Papue vygenerovat log soubor,nechat ho projej Freiou a nahrat pres Siemens Eeprom tool do mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
Nic.Nebude kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 11:14 am Post subject: |
|
|
Dle toho co pises hadam ze musi byt kabel... ten ja nemam.Pouze infra na notebooku a s tim si moc nepomuzu ze?
Takze problem cislo 2 pretrvava...
Najde se tedy nejakej prazak co by se mi na to mrkl? Díííky |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|