Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KŘOVÁK rozumbrada

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 385 Bydliště: V křoví-Afrika
1261.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 12, 2005 6:19 pm Předmět: Help me with Sexyone!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Cus lidicky, mám trouble se svou novou SX1. Nenašel sem na podobnou věc téma, ale jestli tu je tak se adminům omlouvám. Mám na ní nainstalovaný Firmware 14 a blbne mě to následujícími způsoby: Když si chci otevřít složku Oblíbené, po chvilce otevírání mi to hodí hlášku: ,,Systémová chyba" a ukončí se to zpět do menu. Stejnou hlášku mi to hodí když chci něco dělat s obrázkama. Jako zobrazit na celý display, zvětšit atd nebo když si nainstaluju jakýkoliv prográmek (např. SmartMovie) Nainstaluje se a pak nejde spustit(v Manažeru se mi vedle nainst.programu zobrazí jakýsi zkoro černý čtvereček , buď z půlky začerněný nebo z 3/4-v informacích mi to píše že je program nainstalován)
PLZ pomoste mi s tím, myslíte, že stačí nainstalovat FW 15 nebo to nějak resetnout?????
Díky za všechny odpovědi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Zaslal: ne červen 12, 2005 6:23 pm Předmět: |
|
|
precitaj si pravidla fora a faq
skus format disku C
Upravil Sirus |
|
Návrat nahoru |
|
 |
diablo táta fóra

Založen: 29. 11. 2004 Příspěvky: 1442 Bydliště: Tonbridge (GB)
7861.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 12, 2005 10:56 pm Předmět: |
|
|
Nahraj si novy FW, najdes ho tu na siemensmanii. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|