View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bobas začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 10:42 am Post subject: Rychlovky |
|
|
Na hl. stránce SM jsou Rychlovky i s linky na jejich krátké články. Pokud ale clicknu na starší zprávy, otervře se okno, kde jsou sice starší rychlovky, ale ty už nemají linky. Vím, že se k nim můžu dopídit, když mají u sebe obrázek s odkazem. Ale pokud mají odkaz na soubor ke stažení, už se ke článku nedostanu. _________________ Počítač bez Windows je jako kakao bez kečupu.
Oskar (stálý zákazník = 1577Kč) - C65 fw12 -> fw25 + patche -> fw43 + patche -> fw48 + patche -> fw50 + patche + IncFlex ->CSL65 |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 10:50 am Post subject: |
|
|
Vím už o tom, ale během přípravy srazu se na to nějak pozapomělo... Ještě dnes to bude v pořádku... Dík za upozornění... |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 12:13 pm Post subject: |
|
|
No a když si otevřu nějakou rychlovku tak nahoře je
SiemensMania Rychlovky
Když kliknu na ty Rychlovky, tak se mi otevře Kamarádi SiemensManie  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 6:48 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | No a když si otevřu nějakou rychlovku tak nahoře je
SiemensMania Rychlovky
Když kliknu na ty Rychlovky, tak se mi otevře Kamarádi SiemensManie  | Tak o tomhle jsem nevěděl... Opravím to taky...  |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sun Jul 03, 2005 12:56 pm Post subject: |
|
|
romulus wrote: | Vím už o tom, ale během přípravy srazu se na to nějak pozapomělo... Ještě dnes to bude v pořádku... Dík za upozornění... |
Len by som chcel upozornit ze tie linky tam opat/este vzdy chybaju.
A este by ma zaujimalo ci by sa nejako nedalo vyriesit zobrazovanie novych tem, pretoze prezerat vzdy vsetky a najst tie nove je dost zdlhave. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|