View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
RadekZet kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 4:09 pm Post subject: S65 - nejdou MMS-ky |
|
|
Dobrý den, nějak nemůžu rozchodit MMS. Mobil mám od T-mobilu a veškeré nastavení (WAP,GPRS,MMS,JAVA) je již přednastaveno operátorem. Tato nastavení nelze měnit. Zkoušel jsem si vytvořit nové profily podle návodu na Siemensmanii, ale výsledek je stejný. Do T-zones se vpohodě dostanu, dojdu až k výběru polyfonní melodie dám potvrdit a pak stejně nic nepřijde. Abych vyloučil problém na straně T-zones tak jsem si objednal melodii i u jiného poskytovatele, ale rovněž bez úspěchu. Dík za pomoc RadekZ  |
|
Back to top |
|
 |
radavacatko pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 4:17 pm Post subject: Re: S65 - nejdou MMS-ky |
|
|
RadekZet wrote: | Dobrý den, nějak nemůžu rozchodit MMS. Mobil mám od T-mobilu a veškeré nastavení (WAP,GPRS,MMS,JAVA) je již přednastaveno operátorem. Tato nastavení nelze měnit. Zkoušel jsem si vytvořit nové profily podle návodu na Siemensmanii, ale výsledek je stejný. Do T-zones se vpohodě dostanu, dojdu až k výběru polyfonní melodie dám potvrdit a pak stejně nic nepřijde. Abych vyloučil problém na straně T-zones tak jsem si objednal melodii i u jiného poskytovatele, ale rovněž bez úspěchu. Dík za pomoc RadekZ  | A prijde ti aspon hlaska o nove MMS?Ta informace o nove MMS,kde mas napsano,jak je zprava velka,jeji predmet a od koho je,prihazi sms zpravou... |
|
Back to top |
|
 |
RadekZet kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 4:21 pm Post subject: |
|
|
Právě, že ne. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 4:23 pm Post subject: |
|
|
Rado, brkni operatorovi a poud jsi to udelal, tak znovu. Proc si lamat hlavu nad tim, co ma zvladat operator..... |
|
Back to top |
|
 |
RadekZet kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 4:26 pm Post subject: |
|
|
Dík, už jsem to reklamoval a byl jsem odkázán na technické oddělení. Poslali SMS - ku,že se na to pdívají a skutek asi utek. RadekZ  |
|
Back to top |
|
 |
RadekZet kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 6:58 pm Post subject: |
|
|
Mám ještě jeden dotaz. Při nastavováví profilů nemám v menu položku APN (wap.t-mobile.cz). Je to normální. Jinak mám FW50. Dík RadekZ  |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 7:18 pm Post subject: |
|
|
Sviti ti na displayi GPRS? Uz jsem to dvakrat resil ze to proste lidi nemeli zapnute... Jestli nesviti zapni v menu-> nastaveni-> vymena dat |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 7:29 pm Post subject: |
|
|
Ano GPRS mam aktivní a ikona je na displeji. RadekZ. Spíš mne zajímá zda přehrátím FW nedošlo ke ztrátě položky APN (viz. předchozí odp.) RadekZ |
|
Back to top |
|
 |
radavacatko pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 30, 2005 10:31 am Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Ano GPRS mam aktivní a ikona je na displeji. RadekZ. Spíš mne zajímá zda přehrátím FW nedošlo ke ztrátě položky APN (viz. předchozí odp.) RadekZ | Vis co,zkus si to nastavit jeste jednou...www.konfigurator.cz |
|
Back to top |
|
 |
RadekZet kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 5:05 pm Post subject: |
|
|
Po zásahu operátora vše již funguje tak jak má, s nejvetší pravděpodobnosí byly problémy s účtem, ale k tomu se vám nikdo nepřizná. Jinak dík za všechny příspěvky. RadekZ  |
|
Back to top |
|
 |
|