View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Jiří Býček kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 10:37 pm Post subject: program OD |
|
|
potřeboval bych poradit s programem OD na otevření skrytých disků.Nainstaloval jsem ho a ted když zvolím DO IT tak mi to pořád jen háže error a abych odpojil,připojil kábl a zkusil to znova.poraďte please dík _________________ Luis |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 10:43 pm Post subject: |
|
|
ODTools je dost problematicke, zafunguje vacsinou az na x-ty krat. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
radavacatko pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 8:34 am Post subject: Re: program OD |
|
|
Jiří Býček wrote: | potřeboval bych poradit s programem OD na otevření skrytých disků.Nainstaloval jsem ho a ted když zvolím DO IT tak mi to pořád jen háže error a abych odpojil,připojil kábl a zkusil to znova.poraďte please dík | Nekdy pomuze restart mobilu.Kdyz ti to haze error,tak mas bud obsazeny port nebo je tam nejaka jina chyba.Kdyz vypnes a zapnes mobil,tak by to melo jit.Mne se taky vetsinou podari az tak na paty pokus.  |
|
Back to top |
|
 |
Ondrej Javorka začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:47 pm Post subject: |
|
|
mne vzdy pomohol restart telefonu...teras som si dal patch a OD nepotrebujem... _________________ [email protected] [email protected] |
|
Back to top |
|
 |
kenas věrný diskusník

Joined: 01 Nov 2004 Posts: 464 Location: Siemensmania, Brno
2061.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 10:11 am Post subject: |
|
|
A nebo jeste jedno reseni, ktery pouzivam ja Nahraj si do mobilu patch na stale otevreni vsech disku Zadny OD Tool = zadny problem  |
|
Back to top |
|
 |
jasan pisatel

Joined: 11 Nov 2004 Posts: 216 Location: Hrachov Phone: ME75, S75 360090.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 1:46 pm Post subject: |
|
|
Když mi to hodí error, potvrdím ho a aniž bych program zavřel vyndám a zase zandám kabel do telefonu. Pak dám opět otevřít disky a už to funguje. _________________ Má životní cesta Siemens C10 -> S10 -> 2x C35i -> MT50 -> M65 fw50 -> A55 (upraven na C55) -> 2x C65 (upraveny na SL65) oba fw50 -> ME75 fw22 a S75 fw47+elfy |
|
Back to top |
|
 |
MaestroP začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 2:35 pm Post subject: |
|
|
jasanek07 wrote: | Když mi to hodí error, potvrdím ho a aniž bych program zavřel vyndám a zase zandám kabel do telefonu. Pak dám opět otevřít disky a už to funguje. |
Presne taky mi to takhle fici _________________ S65-FW50-bez cvaknuti clony-bez omezeni natacet-hafl aplikaci-kdo má víc??? :-) |
|
Back to top |
|
 |
will.i.am badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 6:12 pm Post subject: |
|
|
Ja ked som cez MPM prehliadal subory v telefone a mal som zapnute zobrazenie skrytych suborov, tak mi normalne ukazalo priečinok System.
OD som neinstaloval, len som spustil exe subor, nastavil som port a stlacil som Do It! a o chvilu mi vypisalo Done! Ale nic viac ako pred tym nevidim... Ako je to mozne. Kde najdem subor so zvukom fotaka?  _________________
CX70 FW 54
:arrow: Emgeton Meizu X2 512MB  |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 6:17 pm Post subject: |
|
|
Willy-Billy wrote: | Ja ked som cez MPM prehliadal subory v telefone a mal som zapnute zobrazenie skrytych suborov, tak mi normalne ukazalo priečinok System.
OD som neinstaloval, len som spustil exe subor, nastavil som port a stlacil som Do It! a o chvilu mi vypisalo Done! Ale nic viac ako pred tym nevidim... Ako je to mozne. Kde najdem subor so zvukom fotaka?  |
ODtools sa nechyti vzdy na prvy raz. Moze vypisat aj Done! a operacia nemusi byt uspesna. Na zobrazenie zlozky System nie je potrebne pouzivat ODtools.
Zvuk fotaka najdes v Config/Default/CameraClickMelody.wav
P.S. Vsetkym co maju problem s ODTools radim pouzivat VNavigator Siemens Flex Explorer. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Jiří Býček kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 9:43 pm Post subject: |
|
|
Chci se zeptat jakou složku systém přes program OD vlastně odblokuju když,jsem si dal normálně ve Windovs ukázat všechny soubory a složky a mám tam složku systém taky.Už tam ale nikde nemůžu najít složku config jak ste kdosi psali.Jak je to možné?Dík za odpověď _________________ Luis |
|
Back to top |
|
 |
Jiří Býček kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 10:15 pm Post subject: |
|
|
Jestli někdo můžete tak napište please,za chvilku se budu odpojovat.dík za pochopení _________________ Luis |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:45 pm Post subject: |
|
|
No keď si otvoríš prieskumníka tak tam máš najprv súbor Data a až v ňom máš ostatné, no a ten súbor Config by sa mal zobraziť práve vedla toho súboru Data a nie v ňom. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
Sh@dy táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 5:18 pm Post subject: |
|
|
Willy-Billy wrote: | Ja ked som cez MPM prehliadal subory v telefone a mal som zapnute zobrazenie skrytych suborov, tak mi normalne ukazalo priečinok System.
OD som neinstaloval, len som spustil exe subor, nastavil som port a stlacil som Do It! a o chvilu mi vypisalo Done! Ale nic viac ako pred tym nevidim... Ako je to mozne. Kde najdem subor so zvukom fotaka?  |
Mne na C65 cez MPM nechce zobrazovat vsetky disky po pouziti OD, ide mi to len patchom. Ked som nemal patch a pouzil som OD, tak mi zobrazilo vsetky disky, ale v Siemens Data Suite. Ked som nainstaloval MPM, pomoze mi len patch... _________________ A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65 |
|
Back to top |
|
 |
will.i.am badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:16 am Post subject: |
|
|
Lb01 wrote: | Willy-Billy wrote: | Ja ked som cez MPM prehliadal subory v telefone a mal som zapnute zobrazenie skrytych suborov, tak mi normalne ukazalo priečinok System.
ODtools sa nechyti vzdy na prvy raz. Moze vypisat aj Done! a operacia nemusi byt uspesna. Na zobrazenie zlozky System nie je potrebne pouzivat ODtools.
Zvuk fotaka najdes v Config/Default/CameraClickMelody.wav
P.S. Vsetkym co maju problem s ODTools radim pouzivat VNavigator Siemens Flex Explorer. |
Sh@dy wrote: | Mne na C65 cez MPM nechce zobrazovat vsetky disky po pouziti OD, ide mi to len patchom. Ked som nemal patch a pouzil som OD, tak mi zobrazilo vsetky disky, ale v Siemens Data Suite. Ked som nainstaloval MPM, pomoze mi len patch... |
Ked som to dal spravit este raz, tak mi normalne cez MPM explorer zobrazilo okrem Data este Config a Cache. A vsetko islo bez problemov. Netrebalo mi ziaden patch. BTW mam CX70 fw 41 |
|
Back to top |
|
 |
František Svoboda badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 3:42 pm Post subject: |
|
|
Lb01 wrote: | P.S. Vsetkym co maju problem s ODTools radim pouzivat VNavigator Siemens Flex Explorer. |
Díky moc - funguje jako po másle! _________________ ...tak pravím já.”
A1018s > C55 > ST60 > CF62 > MPx200 > CX65 > My-X2-2 > E71 |
|
Back to top |
|
 |
|