View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
_anonym_ badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 9:46 pm Post subject: Prosím, pomožte mě s nahrátím FW43 :´( |
|
|
Ach jo...už fakt nevím, co mám dělat, nejde mě to přehrát...
Mám kabel DCA 510 a DCA 500 a ani jedním to nejde, ten pc furt nemůže ten zatracenej mobil najít, prosím, pomožte co mám dělat
Chcu tam mět konečně ty 3D hry  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 11:31 pm Post subject: |
|
|
Zastrcis DCA510 do mobilu, vypnes nabijanie (gombikom alebo prelepis pin cislo jeden, ked kabel smeruje do telefonu). Zapnes update a vsetko by malo byt v poriadku. Bateia by mala byt nabita. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 6:17 am Post subject: |
|
|
Jenom doplnim že když přehráváš tak měj zaplý mobil a když zmačkneš " update " tak musis ve spravný okamžik zmáčknout červené sluchátko  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
Pjootr všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 6:47 am Post subject: |
|
|
Darth PZ wrote: | Jenom doplnim že když přehráváš tak měj zaplý mobil a když zmačkneš " update " tak musis ve spravný okamžik zmáčknout červené sluchátko  |
Pokud máš zapnutý telefon a program s UpDatem si ho najde sám nic mačkat nemusíš, pokud ti program telefon nenajde je možnost pokračovat dál s tím, že vybereš port kam je telefon připojený. Teď ho musíš vypnout a na výzvu programu stisknout krátce červené tlačítko.
Hodně štěstí (a věř že já se to červené tlačítko zmáčknul cca. 20x než se mi to podařilo nahrát). _________________ Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
|
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 6:49 am Post subject: |
|
|
Pjootr wrote: | Darth PZ wrote: | Jenom doplnim že když přehráváš tak měj zaplý mobil a když zmačkneš " update " tak musis ve spravný okamžik zmáčknout červené sluchátko  |
Pokud máš zapnutý telefon a program s UpDatem si ho najde sám nic mačkat nemusíš, pokud ti program telefon nenajde je možnost pokračovat dál s tím, že vybereš port kam je telefon připojený. Teď ho musíš vypnout a na výzvu programu stisknout krátce červené tlačítko.
Hodně štěstí (a věř že já se to červené tlačítko zmáčknul cca. 20x než se mi to podařilo nahrát). |
Jestli nahrává přes WS tak musí mačkat! Když klikne na update musi zamčknout krátce červené tlačítko, neříkej mi že ne  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 7:31 am Post subject: |
|
|
Obaja mate pravdu,aj ked kazdy pisete o niecom inom.Jeden o update FW a druhy o Winswupe  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
& badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 7:34 am Post subject: |
|
|
Jo jak rikaji kluci. Jen je dulezite abys vedel spravnej COM port tveho kabelu (kabel nainsalovanej) a ten potom nastavit (WinSwup). Oficialni by ho mel najit, nekdy je potreba si s tim pohrat.... nejde to na poprve. |
|
Back to top |
|
 |
Pjootr všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 8:46 am Post subject: |
|
|
Darth PZ wrote: | Jestli nahrává přes WS tak musí mačkat! Když klikne na update musi zamčknout krátce červené tlačítko, neříkej mi že ne  |
To jo, v tom máš pravdu ... jenže já pochopil, že když jde o fw.43 bude chtít oficiální fw., kdyby mu šlo o WS verzi tak by uvažoval snad o fw.50
Navíc jsi psal stisknout tlačítko UpDate a to neni na WinSwupu tam je tlacitko "START"
- jasné je, že já o voze a ty o koze (nebo snad obráceně )  _________________ Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
|
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 10:53 am Post subject: |
|
|
Jo, a jeste neco hochu, pokud se snazis nahrat originalni FW nepostupuj podle pokynu ktery ti ten instalator dava. Je tady na to na Siemensmanii navod. Ten Siemens updater je totiz uplne na h****
p.s. Doporucuju WinSwup, ale je nezarucni _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
_anonym_ badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 11:27 am Post subject: |
|
|
No, dobře, díky všem, já se ještě pokusím, mám ale ten problém :
Ten DCA 510 není od siemense, de jen o to, že když ho dám do telefomu a napíšu *#06# tam tě to tam vyhodí plugged in: dca 510, jo a ten druhej je od siemense, včera kupovanej v brně, v ty zeleny kočce mě poslali do t-mobile a tam sem to koupil, má to ale háček, zatím co přes ten dca 510 <ten, co není koupenej od siemensu> jede aspoň výměna souborů fpohodě tak s tím dac 500 nejde ani to...
V SiMoCo a MPM sem zkoušel šécky volny porty a ani na jednom ten telefon nei, čím to asi bude <samozřejmě, že je zapojenej do seriovýho portu>
jo a ještě něco ten dca 510 u mě nemá přepínátko na nabíjení, ale když chcu nabíjet, tak zpanu takovaj softík, co byl k tomu na cd a začne to nabíjet...
Tak kterym kabelem se to mám pokusit nahrát ?
EDIT: Jo a když jednou zmáčknu to tlačítko, jak topíše nyní zmáčkněte "vypnput/zpanout" tak ten dicplej jen černě blikne a nic...a nakonec to na pc napíše, že se napodařilo spojit...
EDIT2 : jo a ještě něco, ten dca 510 mám zapojenej přes rozbočovač USB, jo a je to proto, že když jsem ho dal do samostatnýho USBčka, tak jsem nemohl nájít, na jakym portu je
EDIT3: http://cx65.fansiemens.com/download.php?sekce=3 koukněte, tady je soft, aby se ten dca 510 hlásil jako COM1 ale když ho xhcu sosnout, tak "page not found"  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 3:30 pm Post subject: |
|
|
Web kde si to chcel stiahnut sa rusi. Ale mam pocit ze sa presuva. Len neviem presne kam. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
_anonym_ badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 3:33 pm Post subject: |
|
|
Lb01 wrote: | Web kde si to chcel stiahnut sa rusi. Ale mam pocit ze sa presuva. Len neviem presne kam. |
To je blbi
Tak co mám teda dělat ? no ?  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 3:43 pm Post subject: |
|
|
Nepochopil jsem, jestli mas problem i s ovladacem, nebo jenom s FirmVérem. kazdopadne, pred cimkoli jinym bych si precetl toto : http://www.siemensmania.cz/content.php?id=362 treba to nahravas spatne, ja jsem si taky nemohl s 43 poradit  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
_anonym_ badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 6:48 pm Post subject: |
|
|
2 szkepek: No, mám problém s tím, že mě pc nenajde telefon
2 Lb01: thx, hnet to du skusit !!!
EDIT: ach jo Já sem to instl, pak sem to spustil znova a ono se to odinstalovalo a teďla iž to nejde instalovat jo a než jsem to odinstaloval, tak sem to zkusil a stejně to nešlo, není to tím, že uý mám COM1 obsazenou ?  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|