View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
soulharvester začátečník

112.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 8:03 pm Post subject: Jak se jednoduše zbavit loga operátora |
|
|
Nevím jak jiným, ale mě docela dost vadí, když mi wallpaper svůdné ženy na dispeji CX65 kazí nápis T-Mobile (nebo Oskar, Eurotel).
CX65 má ale tu skvělou možnost tento nápis (logo) skrýt. Dá se toho docílit vcelku jednoduše:
V jakémkoliv grafickém editoru (třeba v klasickém Malování ve Windows) si vytvoříte obrázek o rozměrech 1x1 pixel. Tento potom uložíte a dále zpracujete např v programu IrfanView (alespoň tak jsem to udělal já, existuje i elegantnější řešení ale je potřeba mít robustnější grafický software). V IrfanView jsem obrázek změnil na formát GIF a nastavil barvu průhlednosti (tuto vlastnost má právě formát GIF) právě na ten jeden pixel, který se v "obrázku" nachází. Takto vytvořený soubor už potom jenom stačí nahrát do telefonu přes kabel nebo infra a použít jej jako logo operátora (Menu->Nastavení->Nastavení zobrazení->Operátor->Změnit->vyberete nově nahraný soubor).
Poté už se můžete kochat wallpaperem na displeji bez rušivého loga.
Pro méně zdatné grafiky jsem soubor umístil na internet tady _________________ CX65/FW50 14.74MB |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 8:05 pm Post subject: |
|
|
Tyjo!
Tys objevil ameriku!  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 8:06 pm Post subject: |
|
|
Nehnevaj sa na mna ze to tu zavriem ale je to vseobecne znama vec.  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|