View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Garcy začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 4:06 pm Post subject: Nové tuning forum + tapety na SX1 |
|
|
Tak sem všude hledal nějaké tunig tapety na SX1, až sem se naštval, udělal jsem vlastní fórum, kde za chvíli budou gamesy a tapety pro SX1 s tuning tématikou...
A dotaz: jak dlouho se tahá 1MB přes kabel? Já nemám WinXp, takže to dávám přes čtečku a pam. kartu, je to rychlejší??
Tuning forum ZDE určitě se zaregistrujte! 8)  _________________ GRAPHICS FORUM
www.garcy.wz.cz
FUNVIDEA.cz |
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 4:09 pm Post subject: |
|
|
vies ze je zakazane robit taku reklamu? |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 4:24 pm Post subject: Re: Nové tuning forum + tapety na SX1 |
|
|
Garcy wrote: | A dotaz: jak dlouho se tahá 1MB přes kabel? Já nemám WinXp, takže to dávám přes čtečku a pam. kartu, je to rychlejší?? | Citacka je urcite rychlejsia, cez kabel to trva NEnomalne dlho. Zalezi este od toho ci je to jeden subor alebo vela malych. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 6:09 pm Post subject: |
|
|
no tak vazne nevim ...bud neumim cist a nebo to vazne nechapu ..proc kdyz si prectu tvoji reklamu na nove forum tak mam pocit ,ze se to bude motat okolo tapet na mobily a kdyz se pak podivam do fora tak tam sou jen obrazky a fotky aut...no ja nevim ..kazdy ma sve hobby....ja treba miluju silnicni motorky... ,ale prijde mi dost ujety napsat reklamu na forum o telefonech a tbarit se ,ze to tvoje o telefonech je a ono tomu tak neni ....me nevadi ,ze si delas reklamu ,ale vadi mi ,ze je ta reklama klamava.
proste zadne tapety ..zadne gamesky ...proste nic ....vim ,ze je to v rozbehu ,ale nema to na to ani ten nabeh a nebo sem ho nezaznamenal a vez ,ze jsem se podival na kazdej obrazek. _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 6:24 pm Post subject: |
|
|
Ok, pozrel som a zhodnotil, ze si v nespravnej sekcii. Tato tema mala byt maximalne v Ostatne.
LOCK _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|