View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kracvo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 4:00 pm Post subject: proc nemaká pdf Wiever? |
|
|
Zdravím! tak budou pomalu končit prázdniny, už bývám i v praze, kde občas jezdí aoutobusy... A právě jejich jízdní řády bych si rád uložil do telefonu M75. Stahl jsme si ten program co je tady na stránece(pdf wiever) Jenže ten mi nechce přečíst jakýkoliv pdfko natož jizdní řád. Chvíli se pdf načítá ale pak to ohlasí něco jako chyba aplikace nebo táč. Nevíte někdo proč nefunguje? jeho bratr doc wiever mi funguje celkem dobře až na maličkosti.... |
|
Back to top |
|
 |
zdatan badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 4:16 pm Post subject: Re: proc nemaká pdf Wiever? |
|
|
kracvo wrote: | Zdravím! tak budou pomalu končit prázdniny, už bývám i v praze, kde občas jezdí aoutobusy... A právě jejich jízdní řády bych si rád uložil do telefonu M75. Stahl jsme si ten program co je tady na stránece(pdf wiever) Jenže ten mi nechce přečíst jakýkoliv pdfko natož jizdní řád. Chvíli se pdf načítá ale pak to ohlasí něco jako chyba aplikace nebo táč. Nevíte někdo proč nefunguje? jeho bratr doc wiever mi funguje celkem dobře až na maličkosti.... |
nevim proc,me taky nefunguje ale rozhodne sem nekde cetl ze to neumi tabulky,velikosti pisma a jiny graf. upravy..takze by to melo umet precist asi jen text..a stejne mi to nehraje.je to na nic _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Back to top |
|
 |
kracvo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 4:22 pm Post subject: Re: proc nemaká pdf Wiever? |
|
|
Jo je to na prda. A nevíš jestli je něco jiného? Vubec by mi nevadilo kdybych to mohl číst to pdf... |
|
Back to top |
|
 |
zdatan badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 4:24 pm Post subject: Re: proc nemaká pdf Wiever? |
|
|
kracvo wrote: | Jo je to na prda. A nevíš jestli je něco jiného? Vubec by mi nevadilo kdybych to mohl číst to pdf... |
ja pouz.Microreader a je to super. kazdej soubor si muzes prevest na txt a pak to tam v poho precist. umi to i cestinu,stahovat z netu ebooks atd.ted ve verzi 1,5 i hezky fonty:) _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Back to top |
|
 |
mlcuchv badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 4:44 pm Post subject: Re: proc nemaká pdf Wiever? |
|
|
kracvo wrote: | Zdravím! tak budou pomalu končit prázdniny, už bývám i v praze, kde občas jezdí aoutobusy... A právě jejich jízdní řády bych si rád uložil do telefonu M75. Stahl jsme si ten program co je tady na stránece(pdf wiever) Jenže ten mi nechce přečíst jakýkoliv pdfko natož jizdní řád. Chvíli se pdf načítá ale pak to ohlasí něco jako chyba aplikace nebo táč. Nevíte někdo proč nefunguje? jeho bratr doc wiever mi funguje celkem dobře až na maličkosti.... |
Tam je problém s velikostí souborů Neotevře soubor větší než 100KB. Já používám ReadManiac, je to dost dobrej program na čtení, ale musíš to také převést do txt Velké soubory mu nedělají problém, otevře klidně i 1MB soubor.  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
zdatan badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 4:55 pm Post subject: Re: proc nemaká pdf Wiever? |
|
|
mlcuchv wrote: | kracvo wrote: | Zdravím! tak budou pomalu končit prázdniny, už bývám i v praze, kde občas jezdí aoutobusy... A právě jejich jízdní řády bych si rád uložil do telefonu M75. Stahl jsme si ten program co je tady na stránece(pdf wiever) Jenže ten mi nechce přečíst jakýkoliv pdfko natož jizdní řád. Chvíli se pdf načítá ale pak to ohlasí něco jako chyba aplikace nebo táč. Nevíte někdo proč nefunguje? jeho bratr doc wiever mi funguje celkem dobře až na maličkosti.... |
Tam je problém s velikostí souborů Neotevře soubor větší než 100KB. Já používám ReadManiac, je to dost dobrej program na čtení, ale musíš to také převést do txt Velké soubory mu nedělají problém, otevře klidně i 1MB soubor.  |
to jdu hned zkusit,ale microreader umi vytvaret novy soubor,a muzu si pak zacit psat svoji ebook:)jako poznamkovnik sqely. udelat novy soubor sem u readmaniaca nenasel:(
update: 240kb a nacetl to uplne hned(microreader) _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 5:00 pm Post subject: |
|
|
A co nejdřív hledat než se založí novej příspěvek
LOCK _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
|