View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Funferr začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 12:43 pm Post subject: smazaly se mi všechny úkoly a poznámky v kalendáři!!! |
|
|
Měl jsem dost záznamů v Kalendáři a úkolech a když jsem se chtěl dnes pomocí zkrácené volby dostat do úkolů vyskočila hláška - chyba systému! A všechny záznamy jsou pryč!!! Já se z toho snad zblázním!! Kde by se dali najít alespoň ty záznamy z kalendáře?? Prosím poraďťe!!
PS: Já už SX1 snad hodím ze skály.... _________________ Nikdy neříkej,že něco nejde,protože vždycky se najde iniciativní blbeček,který neví, že to nejde a udělá to... |
|
Back to top |
|
 |
Krouta badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 1:46 pm Post subject: |
|
|
Zručeně je najdeš v záloze, kterou jistě pravidelně provádíš.  |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 1:47 pm Post subject: Re: smazaly se mi všechny úkoly a poznámky v kalendáři!!! |
|
|
Funferr wrote: | Měl jsem dost záznamů v Kalendáři a úkolech a když jsem se chtěl dnes pomocí zkrácené volby dostat do úkolů vyskočila hláška - chyba systému! A všechny záznamy jsou pryč!!! Já se z toho snad zblázním!! Kde by se dali najít alespoň ty záznamy z kalendáře?? Prosím poraďťe!!
PS: Já už SX1 snad hodím ze skály.... |
jedine z tvoji zalohy...smazavani vseho co bylo v telefonu byl take problem S,M55 ...tady to bohuzel se stane taky ,ale stava se to malokdy...a proto je potreba aspon jednou tejdne udelat zalohu vseho.pak ji tam vratis a mas to:)...pokud ji nemas mas smulu _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
Funferr začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 1:56 pm Post subject: |
|
|
A v nějakým souboru je nenajdu?? Třeba přes Total Commander... _________________ Nikdy neříkej,že něco nejde,protože vždycky se najde iniciativní blbeček,který neví, že to nejde a udělá to... |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 2:25 pm Post subject: |
|
|
Funferr wrote: | A v nějakým souboru je nenajdu?? Třeba přes Total Commander... |
No ked sa to uz raz zmazalo tak nenajdes . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
Funferr začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 2:44 pm Post subject: |
|
|
Nechápu jak se může něco jen tak smazat....
Tohle kdyby se stalo pár lidem v USA tak už se na Siemense hrnou žaloby...
Kdybyste měli někdo zájem o SX1 s paměťovkou 256MB PQI + USB kabel, soft, sluchátka, tak prodávám....Už mě to vážně nebaví  _________________ Nikdy neříkej,že něco nejde,protože vždycky se najde iniciativní blbeček,který neví, že to nejde a udělá to... |
|
Back to top |
|
 |
rcbandit pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 6:15 pm Post subject: |
|
|
Funferr wrote: | Nechápu jak se může něco jen tak smazat....
Tohle kdyby se stalo pár lidem v USA tak už se na Siemense hrnou žaloby...
Kdybyste měli někdo zájem o SX1 s paměťovkou 256MB PQI + USB kabel, soft, sluchátka, tak prodávám....Už mě to vážně nebaví  |
Jezisi.
Lidi,uz si konecne uvedomte,ze SX1 je smartphone,ktery bezi na operacnim systemu.V momente,kdyz tam narvete nakrekovane hry a programy,tak musite pocitat s tim,ze muze dojit ke kolapsu telefonu.
Jinak pro vsechny takovy.mrknete do C:/system/data/ a tam najdete vsechny svoje data.Treba soubor Contacts.cdb jsou kontakty,Calendar,notepad....atd.Pokud nechcete prijit o data,tak staci semtam tento cely adresar zazalohovat nebo aspon potrebny soubor.A neni treba teda delat kompletni zalohu C: na kartu. _________________ SX1_FW15cz_N70Mod_180MHz O.C. CPU_256Mb Nokia MMC, N-GAGE 1Gb_ PQI MMC, Nokia N3230_512Mb Kingston MMC |
|
Back to top |
|
 |
Funferr začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 7:23 pm Post subject: |
|
|
To mně chceš tvrdit,že i ostatní smartphony jsou takhle nestabilní??
No každopádně tohle byla poslední kapka v poháru trpělivosti... Už sháním kupce a jdu do SE K700... _________________ Nikdy neříkej,že něco nejde,protože vždycky se najde iniciativní blbeček,který neví, že to nejde a udělá to... |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 8:18 pm Post subject: |
|
|
Funferr wrote: | To mně chceš tvrdit,že i ostatní smartphony jsou takhle nestabilní??
No každopádně tohle byla poslední kapka v poháru trpělivosti... Už sháním kupce a jdu do SE K700... |
Ano aj ostatne smartpony ... zalezi to hlavne od OS _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 8:19 pm Post subject: |
|
|
Funferr wrote: | To mně chceš tvrdit,že i ostatní smartphony jsou takhle nestabilní??
No každopádně tohle byla poslední kapka v poháru trpělivosti... Už sháním kupce a jdu do SE K700... |
Ano i ne.
Navic nezapomen, ze ne vse, co na svem SXku mas je pro nej
Me pripada jako zazrak, co lidi s SXkem vubec dokazali udelat Kolik casu mu venuju.. upravujou, vylepsujou atd..navic na nem jednou i app, u kterych by normalne ani nebyla sance na SX spustit
SX1 je THE BEST OF THE BEST 8) _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 8:34 pm Post subject: |
|
|
tak se podivej na wokna...taky sou nestabilni a kdyz to pouzivas vic nez jen jako uzivatel ..tak se ti to nejpozdeji do dvou mesicu vysere a musis reinstalovat.Proste nahravas programy ...odinstalovavas a udela se ti v registrech takovej mrdnas ,ze se ti to sesype...tohle se deje i Americanum a zalujou Billa??? nezalujou ..pac vi ,ze by neuspeli....a hlavne, jak uz tu bylo psano ....co cekas, kdyz tam narves cracknuty verze programu ....a kazdou chvili tam das neco novyho -co treba jen vyzkousis a hned to odinstalujes a tak ,ale ten telefon si to pamatuje ...taky ma registry..stejne jako wokna....presne jak si napsal -kazdy smartphone je nestabilni..nekerej vic nekerej min..klidne jdi do SE k700,ale budes litovat...bude stabilni,nebudou s nim potize,ale bude ti symbian chybet...to co bude mit SE za vybavu to tam budes mit a nic vic a nic min ..dobre si to rozvaz.Dle meho nazoru delas velkou chybu.Podle toho ,ze si na foru zacatecnik a podle toho, jak ses z toho vyjuchanej si troufam tvrdit ,ze SX1 nemas dlouho a tudiz si jiste cetl recenze na tento telefon ..ve kterych se psalo o nestabilite a dalsich neduhach.Nevim ,ale pokud jsi chtel spolehlivej telefon, tak si nemel volit SX1.SX1 je vyroben jako manazerskej foun ,ale je spise pro lidi jako sme my...to znamena stourali.
tady je odkaz na jednu z mnoha recenzi.
Precti si ji a precti si hlavne odstavec s nazvem "sekacka"
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=386 _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
|
Back to top |
|
 |
Funferr začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 8:54 pm Post subject: |
|
|
cuir wrote: | Funferr wrote: | To mně chceš tvrdit,že i ostatní smartphony jsou takhle nestabilní??
tak se podivej na wokna...taky sou nestabilni a kdyz to pouzivas vic nez jen jako uzivatel ..tak se ti to nejpozdeji do dvou mesicu vysere a musis reinstalovat.Proste nahravas programy ...odinstalovavas a udela se ti v registrech takovej mrdnas ,ze se ti to sesype...tohle se deje i Americanum a zalujou Billa??? nezalujou ..pac vi ,ze by neuspeli....a hlavne, jak uz tu bylo psano ....co cekas, kdyz tam narves cracknuty verze programu ....a kazdou chvili tam das neco novyho -co treba jen vyzkousis a hned to odinstalujes a tak ,ale ten telefon si to pamatuje ...taky ma registry..stejne jako wokna....presne jak si napsal -kazdy smartphone je nestabilni..nekerej vic nekerej min..klidne jdi do SE k700,ale budes litovat...bude stabilni,nebudou s nim potize,ale bude ti symbian chybet...to co bude mit SE za vybavu to tam budes mit a nic vic a nic min ..dobre si to rozvaz.Dle meho nazoru delas velkou chybu.Podle toho ,ze si na foru zacatecnik a podle toho, jak ses z toho vyjuchanej si troufam tvrdit ,ze SX1 nemas dlouho a tudiz si jiste cetl recenze na tento telefon ..ve kterych se psalo o nestabilite a dalsich neduhach.Nevim ,ale pokud jsi chtel spolehlivej telefon, tak si nemel volit SX1.SX1 je vyroben jako manazerskej foun ,ale je spise pro lidi jako sme my...to znamena stourali.
tady je odkaz na jednu z mnoha recenzi.
Precti si ji a precti si hlavne odstavec s nazvem "sekacka"
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=386 |
Jenže když přeinstaluješ wokna tak nepřijdeš o uložený data... A to se mi stalo!! To mě pěkně nas*alo...Navíc už podruhý..Nejdří jsem přišel o kontakty při přehrávání firmware... Vím že s K700 nebudu mít takový možnosti... Ale já fakt potřebuju něco co se mně dvakrát denně nevypne a nevyskakují na mě hlášky - Chyba systému...Opakujte akci nebo dojde ke ztrátě dat apod...Navíc myslí,že s paměťovkou a pouzdrem bych ho mohl za 5500 prodat a K700 se dá za 5000 sehnat... Asi do toho vážně půjdu i když uznávám,že některý vymoženostui mně určitě chybět budou...Bohužel ještě se nevyrábí dokonalý telefon,ale už se to blíží.. Možná nástupce K750...
Se Siemensem už nepočítám......... _________________ Nikdy neříkej,že něco nejde,protože vždycky se najde iniciativní blbeček,který neví, že to nejde a udělá to... |
|
Back to top |
|
 |
Norton rozumbrada

1272.54 SMM
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 11:38 pm Post subject: |
|
|
Pokud se ti Windows sesypou kompletně,tak mnohdy můžeš počítat nejenom se ztrátou dat,ale i celýho HDD.Nehledě na to,že opravdu existuje něco jako záloha,která výborně poslouží právě v takovém případě,jako je ten tvůj. _________________ C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70 |
|
Back to top |
|
 |
Funferr začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 9:55 am Post subject: |
|
|
Nortonek wrote: | Pokud se ti Windows sesypou kompletně,tak mnohdy můžeš počítat nejenom se ztrátou dat,ale i celýho HDD.Nehledě na to,že opravdu existuje něco jako záloha,která výborně poslouží právě v takovém případě,jako je ten tvůj. |
Jo jenže provádět každý týden zálohu se mně vážně nechce...
SX1 by byl dokonalým founem. kdyby fungoval tak jak má... _________________ Nikdy neříkej,že něco nejde,protože vždycky se najde iniciativní blbeček,který neví, že to nejde a udělá to... |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 10:49 am Post subject: |
|
|
myslim ,ze je tohle tedy vyreseno...nechci te urazit ,ale pokud si myslis ,ze se ti vokna nemuzou sesypat tak ,ze neprijdes o zadny data, tak ses na omylu...dale to nema cenu rozebirat ..proste nejsi s SX1 spokojenej ...si holt jen pouhopouhy uzivatel a nic vic...sorry ,ale je to tak,kdyz ses linej udelat si jednou tejdne zalohu kontaktu a dalsich veci tak pak SX1 neni telefon pro tebe...nezlob se na me ,ale je to castecne i tvoje blbost ,ze si o to prisel.Jinak doufam, ze sis precetl tu recenzi...mej se fajn a preji krasne chvile s SE cau _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|