View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Funferr začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 11:37 am Post subject: |
|
|
a teď ještě jeden hloupej dotázek..Když provedu obnovení z MMC tak se mně poznámky v kalendáři vrátí,ale přijdu o ty kontakty v seznamu,který jsem si přidával až po záloze na MMC...Tak nevím co je lepší... _________________ Nikdy neříkej,že něco nejde,protože vždycky se najde iniciativní blbeček,který neví, že to nejde a udělá to... |
|
Back to top |
|
 |
MW-201 badatel

Joined: 09 May 2004 Posts: 110 Location: Planeta Země (Brno)
268.62 SMM
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 1:42 pm Post subject: |
|
|
Tak udelej zalohu do PC a potom obnov jenom kontakty. _________________ Usmívejte se :-), bude hůř! A hlavně aby nebyla válka! |
|
Back to top |
|
 |
rcbandit pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 8:19 pm Post subject: |
|
|
Funferr wrote: | a teď ještě jeden hloupej dotázek..Když provedu obnovení z MMC tak se mně poznámky v kalendáři vrátí,ale přijdu o ty kontakty v seznamu,který jsem si přidával až po záloze na MMC...Tak nevím co je lepší... |
hej.ty jses asi fakt natvrdlej a symbian je protebe spanelska vesnice.
ty jsi necetl muj prispevek vys? umis v FExploreru nebo ve Filemanageru najit C:/system/data/ ? odtud muzes zalohovat co chces.ne?  _________________ SX1_FW15cz_N70Mod_180MHz O.C. CPU_256Mb Nokia MMC, N-GAGE 1Gb_ PQI MMC, Nokia N3230_512Mb Kingston MMC |
|
Back to top |
|
 |
Funferr začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 8:33 pm Post subject: |
|
|
rcbandit wrote: | Funferr wrote: | a teď ještě jeden hloupej dotázek..Když provedu obnovení z MMC tak se mně poznámky v kalendáři vrátí,ale přijdu o ty kontakty v seznamu,který jsem si přidával až po záloze na MMC...Tak nevím co je lepší... |
ty jsi necetl muj prispevek vys? umis v FExploreru nebo ve Filemanageru najit C:/system/data/ ? odtud muzes zalohova
t co chces.ne?  |
Jo to najít umím...Ale to mě asi bude k prdu..To tam asi nebude když se to smázlo... Jinak by se to snad normálně zobrazovalo a nehlásilo to žádná data,když se podívám do úkolů... _________________ Nikdy neříkej,že něco nejde,protože vždycky se najde iniciativní blbeček,který neví, že to nejde a udělá to... |
|
Back to top |
|
 |
Norton rozumbrada

1272.54 SMM
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 10:27 am Post subject: |
|
|
Funferr wrote: | rcbandit wrote: | Funferr wrote: | a teď ještě jeden hloupej dotázek..Když provedu obnovení z MMC tak se mně poznámky v kalendáři vrátí,ale přijdu o ty kontakty v seznamu,který jsem si přidával až po záloze na MMC...Tak nevím co je lepší... |
ty jsi necetl muj prispevek vys? umis v FExploreru nebo ve Filemanageru najit C:/system/data/ ? odtud muzes zalohova
t co chces.ne?  |
Jo to najít umím...Ale to mě asi bude k prdu..To tam asi nebude když se to smázlo... Jinak by se to snad normálně zobrazovalo a nehlásilo to žádná data,když se podívám do úkolů... |
Proboha mysly trochu...pokud máš zálohu na MMC a nechceš přijít o kontakty,které jsi přidával až po jejím provedení,tak si zkopíruj soubor Contact.cdb (tou koncovkou si nejsem úplně jistej...nemám u sebe teď telefon) třeba na MMC.Potom obnov zálohu a potom ten soubor vrať zpět a restartuj telefon. _________________ C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70 |
|
Back to top |
|
 |
Funferr začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 4:15 pm Post subject: |
|
|
Nortonek wrote: | Funferr wrote: | rcbandit wrote: | Funferr wrote: | a teď ještě jeden hloupej dotázek..Když provedu obnovení z MMC tak se mně poznámky v kalendáři vrátí,ale přijdu o ty kontakty v seznamu,který jsem si přidával až po záloze na MMC...Tak nevím co je lepší... |
t co chces.ne?  |
Jo to najít umím...Ale to mě asi bude k prdu..To tam asi nebude když se to smázlo... Jinak by se to snad normálně zobrazovalo a nehlásilo to žádná data,když se podívám do úkolů... |
Proboha mysly trochu...pokud máš zálohu na MMC a nechceš přijít o kontakty,které jsi přidával až po jejím provedení,tak si zkopíruj soubor Contact.cdb (tou koncovkou si nejsem úplně jistej...nemám u sebe teď telefon) třeba na MMC.Potom obnov zálohu a potom ten soubor vrať zpět a restartuj telefon. |
hmm to by mohlo jít.. Budu myslet radši s měkkým "I" po "L"
Popravdě řečeno se už skoro bojím cokoliv dělat, abych nepřišel o něco dalšího... _________________ Nikdy neříkej,že něco nejde,protože vždycky se najde iniciativní blbeček,který neví, že to nejde a udělá to... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|