clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - CX65i a IRDA prosim o radu

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

CX65i a IRDA prosim o radu
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Benq_CX65
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 12:17 pm    Post subject: CX65i a IRDA prosim o radu Reply with quote

ludia potrebujem od vas pomoc mam IRdA a v pC mam nastavene IRDA takto: Rychlost portu 115200 Bitove toky 1 Riadenie HARWARE, Dalej ovladac k telefonu : Siemens S45 mam nastavenz na rzchlost portu 56000 viac sa ani neda dat... a riadenie toku automaticky.OK nastavenie som napisal, ale o co ide.Nevidel som este pomalsie spojenie medzi Irda a mobilom, neviem ci je chyba v infra alebo u mna v nastaveniach, ale ide mi to brutalne pomaly 1MB mi kopiruje niekedy aj 15 minut a to je na nevydrzanie.Mam znacku Irda Kingsun SF-620.priatelka ma ten isty fon akurat cx70 a ma Sigmatel Infra a ide jej ovela rychlesie 1MB cca 3-4 min.Neviete mi poradit cim to moze byt? som zufaly.Dik za vsetky odpovede.................................................................. Tom

Lebo vymysleli Windows Smile

CX65FW50 Lambo tunning 12Patche

zrychlenie Kamery-----funkcny 17FPS

zrychlenie Javy -----funkcny JB-2900b

Piste mi na : [email protected] Tomas
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 12:56 pm    Post subject: Re: CX65i a IRDA prosim o radu Reply with quote

Benq_CX65 wrote:
ludia potrebujem od vas pomoc mam IRdA a v pC mam nastavene IRDA takto: Rychlost portu 115200 Bitove toky 1 Riadenie HARWARE, Dalej ovladac k telefonu : Siemens S45 mam nastavenz na rzchlost portu 56000 viac sa ani neda dat... a riadenie toku automaticky.OK nastavenie som napisal, ale o co ide.Nevidel som este pomalsie spojenie medzi Irda a mobilom, neviem ci je chyba v infra alebo u mna v nastaveniach, ale ide mi to brutalne pomaly 1MB mi kopiruje niekedy aj 15 minut a to je na nevydrzanie.Mam znacku Irda Kingsun SF-620.priatelka ma ten isty fon akurat cx70 a ma Sigmatel Infra a ide jej ovela rychlesie 1MB cca 3-4 min.Neviete mi poradit cim to moze byt? som zufaly.Dik za vsetky odpovede.................................................................. Tom

Neviem mozno je to kvoli mobilu CX65i som totiz este nevidel tak ti nemozem povedat .

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Back to top
View user's profile Send private message
Benq_CX65
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 12:57 pm    Post subject: Re: CX65i a IRDA prosim o radu Reply with quote

CX65-ka wrote:
Benq_CX65 wrote:

Neviem mozno je to kvoli mobilu CX65i som totiz este nevidel tak ti nemozem povedat .
ale ved je to len patche na zmenu nazvu CX65 na cx65i Shame on you

Back to top
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 1:04 pm    Post subject: Reply with quote

CX65 s patchom na zmenu nazvu bude vzdy len CX65. wink

Podla mna tvoj problem spociva v ovladaci. Mas tam predsa nastavenu rychlost 56000. Skus sa poobzerat po nejakom novom ovladaci.

Benq_CX65
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 1:17 pm    Post subject: Reply with quote

Lb01 wrote:
CX65 s patchom na zmenu nazvu bude vzdy len CX65. wink

Podla mna tvoj problem spociva v ovladaci. Mas tam predsa nastavenu rychlost 56000. Skus sa poobzerat po nejakom novom ovladaci.
nuz to som aj chcel ale nenasiel som ani po 2 hodinach patrania Smile infrak mam Kingsun SF-620 a hladal som to dalho dlho nic som nenasil nevies nejaku stranku na ovladace kde by som teoreticky mohol najst ten? Dik

Back to top
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 1:18 pm    Post subject: Reply with quote

Ked tam mas ten patch tak napis ze CX65 a ne CX65i !!! To ja mozem napisat CX75 . Napisem ze som si premenoval mobil a nechce mi prehravat MP3 akoze super .

Back to top
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 1:34 pm    Post subject: Reply with quote

Benq_CX65 wrote:
nuz to som aj chcel ale nenasiel som ani po 2 hodinach patrania Smile infrak mam Kingsun SF-620 a hladal som to dalho dlho nic som nenasil nevies nejaku stranku na ovladace kde by som teoreticky mohol najst ten? Dik

Toto je na SM, ale je to pre WIN2k.

Benq_CX65
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 2:28 pm    Post subject: Reply with quote

CX65-ka wrote:
Ked tam mas ten patch tak napis ze CX65 a ne CX65i !!! To ja mozem napisat CX75 . Napisem ze som si premenoval mobil a nechce mi prehravat MP3 akoze super .
sorry Brick wall nabuduce budem vediet.

Back to top
yoyanec
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 2:41 pm    Post subject: Reply with quote

no ja mam tiez cx65 a infra sigmatel a ide mi to tak mega za slabu minutu...ece by bolo dobre vediet, ci mas to infra na usb 1.1 alebo 2.0...a pozriet, ci ma dobre ovladace pre usb atd...
Benq_CX65
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 3:15 pm    Post subject: Reply with quote

yoyanec wrote:
no ja mam tiez cx65 a infra sigmatel a ide mi to tak mega za slabu minutu...ece by bolo dobre vediet, ci mas to infra na usb 1.1 alebo 2.0...a pozriet, ci ma dobre ovladace pre usb atd...
nuz yoyanec to ako zistim ci na USB 1.0 alebo 2.0? neviem no a inak na infraku mi pise ze model ES-660 ale PC ho rozpozna ako SF-620 to mi nijak raz nejde do hlavy...a ovladace mam na CD ale iba k SF-620 a ide to pomaly jak svine az na zaplakanie ved hovorim 1MB asi 15 min...nevies mi pomoct?

Back to top
beardie
táta fóra
táta fóra

7865.50 SMM
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 3:17 pm    Post subject: Reply with quote

Benq_CX65 wrote:
nuz yoyanec to ako zistim ci na USB 1.0 alebo 2.0?

pripoj na usb nejaky usb flash disk 2.0, ak ti zacne win nieco pindat, tak mas usb 1.1 wink

nieco v tomto zmysle:
Back to top
Benq_CX65
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 3:23 pm    Post subject: Reply with quote

beardie wrote:
Benq_CX65 wrote:
nuz yoyanec to ako zistim ci na USB 1.0 alebo 2.0?

pripoj na usb nejaky usb flash disk 2.0, ak ti zacne win nieco pindat, tak mas usb 1.1 wink

nieco v tomto zmysle:
tak to nei ja mam USB 2.0 na PC to som si istz mam Dosku KT400 ULTRA 3 6x UUSB2.0 tam je ale infrak je zaujimave ze na nom je napisane model, ES-660 a pC ho anjde ako SF-620 a driverz nevfiem odkial stiahnut Sad

Back to top
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 3:34 pm    Post subject: Reply with quote

To bude hlavny dôvod tej rychlosti : PC nedetekuje spravne zariadenie a tudiz s nim nemôze spravne pracovat cim sa znizuje funkcnost daneho zariadenia . Mal by si si najst ovladac pre ten model ktory mas ty !!!! A nainstalovat ho manualne v XP-cku . A myslim ze v takomto pripade je uplne jedno ci je IrDa na USB 1.1 alebo USB 2.0 pretoze IrDa na USB 2.0 je len marketingovy tah ze rychlejsi port ale pritom ten IrDa adapter ma maximalnu rychlost 4 Mbps cize to ani s polovice nevyuzije priepustne kapacity USB 1.1 . Priklad : ked osm este nemal kabel a pouzival som DIAL-UP pripojenie na internet tak som mal stary ovladac na moj modem a od vytocenia cisla po pripojenie mi to trvalo cca. 5 minut . Nevedelo si s tym viac ludi rady az nakoniec som od MICROCOMU stiahol novy ovladac a ejhle ... od vytocenia cisla pripojene za 20 sekund co bol taky standard !!! Cize ako pisem vyssie windwos pouziva nespravny ovladac pre zariadenie a nevie so zariadenim pracovat . A ako pises 1 MB 10 minut to je cca. 1,5 kB za sekundu . mno to nieje normalne

Back to top
dubas_
(člen klubu SM)
věrný diskusník
(člen klubu SM)<br>věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 4:31 pm    Post subject: Reply with quote

nasel sem nejaky ovladace a nejakej soubor .sys snad to pude posilam ti to na mail

fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Benq_CX65
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 10:17 pm    Post subject: Reply with quote

CX65-ka wrote:
To bude hlavny dôvod tej rychlosti : PC nedetekuje spravne zariadenie a tudiz s nim nemôze spravne pracovat cim sa znizuje funkcnost daneho zariadenia . Mal by si si najst ovladac pre ten model ktory mas ty !!!! A nainstalovat ho manualne v XP-cku . A myslim ze v takomto pripade je uplne jedno ci je IrDa na USB 1.1 alebo USB 2.0 pretoze IrDa na USB 2.0 je len marketingovy tah ze rychlejsi port ale pritom ten IrDa adapter ma maximalnu rychlost 4 Mbps cize to ani s polovice nevyuzije priepustne kapacity USB 1.1 . Priklad : ked osm este nemal kabel a pouzival som DIAL-UP pripojenie na internet tak som mal stary ovladac na moj modem a od vytocenia cisla po pripojenie mi to trvalo cca. 5 minut . Nevedelo si s tym viac ludi rady az nakoniec som od MICROCOMU stiahol novy ovladac a ejhle ... od vytocenia cisla pripojene za 20 sekund co bol taky standard !!! Cize ako pisem vyssie windwos pouziva nespravny ovladac pre zariadenie a nevie so zariadenim pracovat . A ako pises 1 MB 10 minut to je cca. 1,5 kB za sekundu . mno to nieje normalne
nuz uz mi ide cool som preinstaloval longhorn aj XP a uz ide coolovo Smile 1MB cca 2min Smile ale dik ToM

Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum