View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
drobnik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 12:24 pm Post subject: Při instalaci připojení mi bliká ikonka a tel. se nepřipojí |
|
|
Nevíte co mám dělat, mám SX1 win xp, a instaloval jsem podle navodu na siemensmanii a vše z originalniho cd. Po připojení mi blikne občas ikonka připojení na displeji, ale telefon, není připojen, win xp ho našly, ale nejde to. Prosim pomozte, děkuji. |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 12:33 pm Post subject: Re: Při instalaci připojení mi bliká ikonka a tel. se nepřip |
|
|
drobnik wrote: | Nevíte co mám dělat, mám SX1 win xp, a instaloval jsem podle navodu na siemensmanii a vše z originalniho cd. Po připojení mi blikne občas ikonka připojení na displeji, ale telefon, není připojen, win xp ho našly, ale nejde to. Prosim pomozte, děkuji. |
jojo más stejnej problém, připojim ho a ozve se jen takový ten zvuk woken, že je něco připojeno do usb. Zkus to restartovat, jednou mi to pomohlo, ale teď to mám zase. Řešim to tak, že si nahrávám věci do founu přes čtečku. Ale jinak mě to dost s*re. Mám wokna xp Professional. =P~  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
drobnik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 12:43 pm Post subject: |
|
|
Ja jsem to mel driv pripojeny pres normalni pc a uplne v pohode, se stejnym kabelem i se stejnym telefonem a ted mi to nejde pres notebook, mam win xp home. |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 12:51 pm Post subject: |
|
|
drobnik wrote: | Ja jsem to mel driv pripojeny pres normalni pc a uplne v pohode, se stejnym kabelem i se stejnym telefonem a ted mi to nejde pres notebook, mam win xp home. |
Prostě to holt obcas blbne no....a uz se to tu resilo...http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=14045 _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
drobnik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 1:01 pm Post subject: |
|
|
Tak to bylo tim keriem, ted uz to jede v pohode, diky |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|