clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Opera mini - web prohlížeč

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Opera mini - web prohlížeč
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 21, 22, 23  Next

Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pdbq77
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 24, 2005 3:00 pm    Post subject: Opera a posta na seznamu Reply with quote

mam ceskou operu a cx65. chtel jsem si dneska prohlidnoud postu na seznamu. nacetl se mi seznam zprav (asi 11kb). kdyz jsem chtel jednu zpravu otevrit a precist, bohuzel se mi nezvyraznila a nenabidla otevreni. pouze sla zakliknout pro nasledne smazani. mam neco nastaveneho spatne v opere nebo je to chyba emailoveho rozhrani seznamu?
Back to top
View user's profile Send private message
szkepek
táta fóra
táta fóra

Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary

7861.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 24, 2005 4:06 pm    Post subject: Re: Opera a posta na seznamu Reply with quote

pdbq77 wrote:
mam ceskou operu a cx65. chtel jsem si dneska prohlidnoud postu na seznamu. nacetl se mi seznam zprav (asi 11kb). kdyz jsem chtel jednu zpravu otevrit a precist, bohuzel se mi nezvyraznila a nenabidla otevreni. pouze sla zakliknout pro nasledne smazani. mam neco nastaveneho spatne v opere nebo je to chyba emailoveho rozhrani seznamu?

seznam asi pouziva nejake slozitejsi skripty. Je mozne, ze to vazne nepujde, precejenom, je to porad mobil Sad

Pino001
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 25, 2005 1:02 pm    Post subject: Re: Opera mini - web prohlížeč Reply with quote

tak nevim kde je chyba -snad mi někdo poradí. Mám S65 sw 50 Operu jsem si nainstaloval spustil, projel si položky nastavení, ale za boha se nemůžu připojit. Sice mi to píše, že se připojuje, ale to trvá cca 1,5 min a hodí mě to zpátky bez jakékoli odezvy. Účet mám u TMCZ - nemusim to nějak přenastavit?
Back to top
sidbin
táta fóra
táta fóra

7892.64 SMM
PostPosted: Thu Aug 25, 2005 1:24 pm    Post subject: Re: Opera mini - web prohlížeč Reply with quote

Pino001 wrote:
tak nevim kde je chyba -snad mi někdo poradí. Mám S65 sw 50 Operu jsem si nainstaloval spustil, projel si položky nastavení, ale za boha se nemůžu připojit. Sice mi to píše, že se připojuje, ale to trvá cca 1,5 min a hodí mě to zpátky bez jakékoli odezvy. Účet mám u TMCZ - nemusim to nějak přenastavit?

musis si nastavit GPRS

Užitečné java aplikace ZDE

MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu Dancing + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Pino001
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 25, 2005 1:34 pm    Post subject: Re: Opera mini - web prohlížeč Reply with quote

no jo, ale jak?
Back to top
Pino001
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 25, 2005 2:28 pm    Post subject: Re: Opera mini - web prohlížeč Reply with quote

sidbin wrote:
Pino001 wrote:

musis si nastavit GPRS
Tak díky už to jede účet jsem měl OK ale zapoměl jsem změnit HTTP profil z Wap na GPRS
Back to top
DavidTorak
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 1:46 pm    Post subject: Reply with quote

p65 wrote:
petyo wrote:
Mám CX65 FW50
Opera mini je hodně dobrý prográmek a je asi momentálně bezkonkurenční.
Narazil jsem na dva problémy:
1. v menu nastavení – pokud cokoli nastavím – konkrétně vypnu zobrazování obrázku, tak po restartu Opery se vše uvede do původního nastavení. Musím to tedy pokaždé znova vypnout.
2. v záložkách jsem si promazal ty přednastavené záložky a uložil si svoje. Po vypnutí a zapnutí telefonu se vše uvede do původního stavu, tedy moje záložky zmizí a jsou tam ty původní.
Druhý problém mě osobně tedy tíží víc. Opera mini je ta upravená česká od Rickyho.
Jestli se opakuji tak se omlouvám.
Máte někdo podobnou zkušenost?

Podle me se to stane, kdyz Operu zabiju dlouhym podrzenim cerveneho tlacitka. Pri legalnim ukonceni pres menu zustavaji nastaveni i bookmarky v poradku.

Mám uplně stejný problem a dost me žere. Embarassed
Back to top
DavidTorak
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 1:46 pm    Post subject: Reply with quote

p65 wrote:
petyo wrote:
Mám CX65 FW50
Opera mini je hodně dobrý prográmek a je asi momentálně bezkonkurenční.
Narazil jsem na dva problémy:
1. v menu nastavení – pokud cokoli nastavím – konkrétně vypnu zobrazování obrázku, tak po restartu Opery se vše uvede do původního nastavení. Musím to tedy pokaždé znova vypnout.
2. v záložkách jsem si promazal ty přednastavené záložky a uložil si svoje. Po vypnutí a zapnutí telefonu se vše uvede do původního stavu, tedy moje záložky zmizí a jsou tam ty původní.
Druhý problém mě osobně tedy tíží víc. Opera mini je ta upravená česká od Rickyho.
Jestli se opakuji tak se omlouvám.
Máte někdo podobnou zkušenost?

Podle me se to stane, kdyz Operu zabiju dlouhym podrzenim cerveneho tlacitka. Pri legalnim ukonceni pres menu zustavaji nastaveni i bookmarky v poradku.

Mám uplně stejný problém a dost mě žere. Embarassed
Back to top
dinkousek
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 3:51 pm    Post subject: Reply with quote

Jen bych se chtěl zeptat kolik budu platit za j KB??????http://www.mobilgo.cz/jnp/cz/tariffs/tariff/go-cz-tariffs-dataContainer-T1_GoTarify-GoFun.html nevyznám se v tom.Nevím jaký řádek z toho platí.Dík za odpověď
dinkousek
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 3:53 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.mobilgo.cz/jnp/cz/tariffs/tariff/go-cz-tariffs-dataContainer-T1_GoTarify-GoFun.html
Michi
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 4:00 pm    Post subject: Reply with quote

dinkousek wrote:
http://www.mobilgo.cz/jnp/cz/tariffs/tariff/go-cz-tariffs-dataContainer-T1_GoTarify-GoFun.html

musis mit nastavenou APN gointernet a budes platit:
Go GPRS Instant – Mobile Internet (za 1kB) 0,06

Patche:HF bez potvrzeni,techfont,GRPS ikonky,VoiceMemo na MMC,OpenDisc 4ever,vibra-logo,vibra pri spojeni,missed indicator
Back to top
dinkousek
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 4:07 pm    Post subject: Reply with quote

Nastaveny to mam už z oskarka.Dík
Ricky
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

5862.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 30, 2005 8:43 pm    Post subject: Reply with quote

Tak už se mi konečně povedlo do češtiny nasoukat háčky a čárky! Dávám si to na web... wink
mlcuchv
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 30, 2005 8:51 pm    Post subject: Reply with quote

Ricky wrote:
Tak už se mi konečně povedlo do češtiny nasoukat háčky a čárky! Dávám si to na web... wink

Dobrá práce, kdybych tady nebyl přes Operu Mini, tak bych ti i zatleskal Wink Jen doufám, že mi zůstanou uložené záložky Smile

všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 30, 2005 10:36 pm    Post subject: Reply with quote

Vie niekto ako nastavit mobil na T-Mobile SK (byvaly Eurotel) EASY CSD? V normalnom prehliadaci mozem v pohode pozerat http stranky, ale v java aplikaciach nie a nie sa spojit....

HTTP profil mam nastaveny...

Hral som sa s nastaveniami (no, ono tam vela na nastavovanie nie je), ale nie a nie. Ani ReadManiac nic nestiahne.

Ak niekto funguje cez CSD a EASY, mohol by mi prosim napisat vsetky nastavenia spojenia, ktore ma?

Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 21, 22, 23  Next
Page 12 of 23

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum