View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pdbq77 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 3:00 pm Post subject: Opera a posta na seznamu |
|
|
mam ceskou operu a cx65. chtel jsem si dneska prohlidnoud postu na seznamu. nacetl se mi seznam zprav (asi 11kb). kdyz jsem chtel jednu zpravu otevrit a precist, bohuzel se mi nezvyraznila a nenabidla otevreni. pouze sla zakliknout pro nasledne smazani. mam neco nastaveneho spatne v opere nebo je to chyba emailoveho rozhrani seznamu? |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 4:06 pm Post subject: Re: Opera a posta na seznamu |
|
|
pdbq77 wrote: | mam ceskou operu a cx65. chtel jsem si dneska prohlidnoud postu na seznamu. nacetl se mi seznam zprav (asi 11kb). kdyz jsem chtel jednu zpravu otevrit a precist, bohuzel se mi nezvyraznila a nenabidla otevreni. pouze sla zakliknout pro nasledne smazani. mam neco nastaveneho spatne v opere nebo je to chyba emailoveho rozhrani seznamu? |
seznam asi pouziva nejake slozitejsi skripty. Je mozne, ze to vazne nepujde, precejenom, je to porad mobil  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
Pino001 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 1:02 pm Post subject: Re: Opera mini - web prohlížeč |
|
|
tak nevim kde je chyba -snad mi někdo poradí. Mám S65 sw 50 Operu jsem si nainstaloval spustil, projel si položky nastavení, ale za boha se nemůžu připojit. Sice mi to píše, že se připojuje, ale to trvá cca 1,5 min a hodí mě to zpátky bez jakékoli odezvy. Účet mám u TMCZ - nemusim to nějak přenastavit? |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 1:24 pm Post subject: Re: Opera mini - web prohlížeč |
|
|
Pino001 wrote: | tak nevim kde je chyba -snad mi někdo poradí. Mám S65 sw 50 Operu jsem si nainstaloval spustil, projel si položky nastavení, ale za boha se nemůžu připojit. Sice mi to píše, že se připojuje, ale to trvá cca 1,5 min a hodí mě to zpátky bez jakékoli odezvy. Účet mám u TMCZ - nemusim to nějak přenastavit? |
musis si nastavit GPRS _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
Užitečné java aplikace ZDE
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Back to top |
|
 |
Pino001 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 1:34 pm Post subject: Re: Opera mini - web prohlížeč |
|
|
no jo, ale jak? |
|
Back to top |
|
 |
Pino001 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 2:28 pm Post subject: Re: Opera mini - web prohlížeč |
|
|
sidbin wrote: | Pino001 wrote: | tak nevim kde je chyba -snad mi někdo poradí. Mám S65 sw 50 Operu jsem si nainstaloval spustil, projel si položky nastavení, ale za boha se nemůžu připojit. Sice mi to píše, že se připojuje, ale to trvá cca 1,5 min a hodí mě to zpátky bez jakékoli odezvy. Účet mám u TMCZ - nemusim to nějak přenastavit? |
musis si nastavit GPRS | Tak díky už to jede účet jsem měl OK ale zapoměl jsem změnit HTTP profil z Wap na GPRS |
|
Back to top |
|
 |
DavidTorak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 1:46 pm Post subject: |
|
|
p65 wrote: | petyo wrote: | Mám CX65 FW50
Opera mini je hodně dobrý prográmek a je asi momentálně bezkonkurenční.
Narazil jsem na dva problémy:
1. v menu nastavení – pokud cokoli nastavím – konkrétně vypnu zobrazování obrázku, tak po restartu Opery se vše uvede do původního nastavení. Musím to tedy pokaždé znova vypnout.
2. v záložkách jsem si promazal ty přednastavené záložky a uložil si svoje. Po vypnutí a zapnutí telefonu se vše uvede do původního stavu, tedy moje záložky zmizí a jsou tam ty původní.
Druhý problém mě osobně tedy tíží víc. Opera mini je ta upravená česká od Rickyho.
Jestli se opakuji tak se omlouvám.
Máte někdo podobnou zkušenost? |
Podle me se to stane, kdyz Operu zabiju dlouhym podrzenim cerveneho tlacitka. Pri legalnim ukonceni pres menu zustavaji nastaveni i bookmarky v poradku. |
Mám uplně stejný problem a dost me žere.  |
|
Back to top |
|
 |
DavidTorak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 1:46 pm Post subject: |
|
|
p65 wrote: | petyo wrote: | Mám CX65 FW50
Opera mini je hodně dobrý prográmek a je asi momentálně bezkonkurenční.
Narazil jsem na dva problémy:
1. v menu nastavení – pokud cokoli nastavím – konkrétně vypnu zobrazování obrázku, tak po restartu Opery se vše uvede do původního nastavení. Musím to tedy pokaždé znova vypnout.
2. v záložkách jsem si promazal ty přednastavené záložky a uložil si svoje. Po vypnutí a zapnutí telefonu se vše uvede do původního stavu, tedy moje záložky zmizí a jsou tam ty původní.
Druhý problém mě osobně tedy tíží víc. Opera mini je ta upravená česká od Rickyho.
Jestli se opakuji tak se omlouvám.
Máte někdo podobnou zkušenost? |
Podle me se to stane, kdyz Operu zabiju dlouhym podrzenim cerveneho tlacitka. Pri legalnim ukonceni pres menu zustavaji nastaveni i bookmarky v poradku. |
Mám uplně stejný problém a dost mě žere.  |
|
Back to top |
|
 |
dinkousek pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 3:51 pm Post subject: |
|
|
Jen bych se chtěl zeptat kolik budu platit za j KB??????http://www.mobilgo.cz/jnp/cz/tariffs/tariff/go-cz-tariffs-dataContainer-T1_GoTarify-GoFun.html nevyznám se v tom.Nevím jaký řádek z toho platí.Dík za odpověď _________________ siemens c65 FW56 |
|
Back to top |
|
 |
dinkousek pisatel

661.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Michi začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 4:00 pm Post subject: |
|
|
dinkousek wrote: | http://www.mobilgo.cz/jnp/cz/tariffs/tariff/go-cz-tariffs-dataContainer-T1_GoTarify-GoFun.html |
musis mit nastavenou APN gointernet a budes platit:
Go GPRS Instant – Mobile Internet (za 1kB) 0,06 _________________ Sie C35i (pocatky tunningu )->Sie M55 FW11 -> Sie S65 FW12->FW25->FW43->FW50->FW58
Patche:HF bez potvrzeni,techfont,GRPS ikonky,VoiceMemo na MMC,OpenDisc 4ever,vibra-logo,vibra pri spojeni,missed indicator |
|
Back to top |
|
 |
dinkousek pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 4:07 pm Post subject: |
|
|
Nastaveny to mam už z oskarka.Dík _________________ siemens c65 FW56 |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
mlcuchv badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 8:51 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | Tak už se mi konečně povedlo do češtiny nasoukat háčky a čárky! Dávám si to na web...  |
Dobrá práce, kdybych tady nebyl přes Operu Mini, tak bych ti i zatleskal Jen doufám, že mi zůstanou uložené záložky  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 10:36 pm Post subject: |
|
|
Vie niekto ako nastavit mobil na T-Mobile SK (byvaly Eurotel) EASY CSD? V normalnom prehliadaci mozem v pohode pozerat http stranky, ale v java aplikaciach nie a nie sa spojit....
HTTP profil mam nastaveny...
Hral som sa s nastaveniami (no, ono tam vela na nastavovanie nie je), ale nie a nie. Ani ReadManiac nic nestiahne.
Ak niekto funguje cez CSD a EASY, mohol by mi prosim napisat vsetky nastavenia spojenia, ktore ma? _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
|