clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Problém - joystick s mezipolohou

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Problém - joystick s mezipolohou

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
AldaHALtar
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sun Aug 28, 2005 10:30 am    Post subject: Problém - joystick s mezipolohou Reply with quote

Big proublem - asi po měsíci od výměny joye za ten z N6600 mi to včera večer začlo blbnout. Mezi střední a dolní polohou joye se zčistajasna objevila mezipoloha, takže teď stačí z klidový polohy lehounce zatlačit směrem dolu (ani to nedoklapne) a reakcí je, že se joy softwarově zasekne jakoby v dolní poloze - výsledkem je samovolný lezení do kontaktů a podobný vylomeniny. Po výměně zpátky za origo páku to dělá trochu míň (už se to nezasekává tak často, ale pořád stačí drobnej dotyk aby to poskočilo aspoň o 1 pozici).
Chápu že tohle bude asi případ pro Radlickou, takže bych chtěl akorát vědět, jestli se vám někomu nestalo něco podobnýho a případně jak ochotně a jak dlouho to řešili v servisu.

Thx
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
HDS
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 31, 2005 3:01 pm    Post subject: Reply with quote

:-) jasne ze jo a do servisu to moc nenos s tim vymenenym joyem pak by ti ta reklamace neprosla :-) pomoc je jednoducha teda alespon mi to pomohlo :-) staci jostick z N6600 ponekud vycpat papirkem nebo necim podobnym proste tak aby sedel na tom cudlu a nebylo tam hzadne misto... Je to podle me tim zes tam urobil moc velkou diru... zkus uvidis.. nebo kup novy joy a zkus tam udelat mensi diru... kazdopadne do servisu tam musis mit ten originalni Smile
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Sep 01, 2005 7:08 pm    Post subject: Reply with quote

Nee to sem nemyslel - klobouček (origo i 6600) sedí na tom trnu překrásně, ale asi je nějak v háji samotnej joy(ta stříbrná krabka s trnem). Je mi jasný že s 6600 kloboučkem by mě ze servisu hnali svinskym krokem - takový pako zas nejsem - narval sem tam zpátky origo a až budu mít cestu kol Prahy uvidíme...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
skajler
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 06, 2005 1:38 pm    Post subject: skajler Reply with quote

Tak ja jsem to vyresil jednoduse na joystick jsem nalepil 600 šmirkl (smirkovy papir s označenim 600) a fungujeto foto mohu poslat mailem ja jsem to udelal nasledovne udelal jsem malilinkate kolecko ze smirku a nalepil jsem ho na klobouček a lepil jsem ho chemoprenem univerzal lipil jsem ho jen tim to lepidlem protoze nelepta kloboucek a az se vam to nebude libyt tak to normalne odskubnete a nikdo nic nepozna ale dobre zalepit!!! ale pozor jak vam to nesteče!!! nalepte to na smirek a bude drzet jako pes a me to drzi jeste ted a mam to tam uz tak 2 měsice Applause
Back to top
View user's profile Send private message
barnabas_elvis
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 06, 2005 8:19 pm    Post subject: Re: skajler Reply with quote

skajler wrote:
Tak ja jsem to vyresil jednoduse na joystick jsem nalepil 600 šmirkl (smirkovy papir s označenim 600) a fungujeto foto mohu poslat mailem ja jsem to udelal nasledovne udelal jsem malilinkate kolecko ze smirku a nalepil jsem ho na klobouček a lepil jsem ho chemoprenem univerzal lipil jsem ho jen tim to lepidlem protoze nelepta kloboucek a az se vam to nebude libyt tak to normalne odskubnete a nikdo nic nepozna ale dobre zalepit!!! ale pozor jak vam to nesteče!!! nalepte to na smirek a bude drzet jako pes a me to drzi jeste ted a mam to tam uz tak 2 měsice Applause

Viem, ze budem trochu Offtopic, ale predsa, prosim ta, pis ako clovek, kto ma tieto grcky citat?
Back to top
View user's profile Send private message
ondrazat
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 07, 2005 3:02 pm    Post subject: Re: skajler Reply with quote

barnabas_elvis wrote:
skajler wrote:

Viem, ze budem trochu Offtopic, ale predsa, prosim ta, pis ako clovek, kto ma tieto grcky citat?

Jeké grcky? Shocked Já jsem to teda přečetl v pohodě Very Happy , takže chyba bude asi na tvojí straně Dancing

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum