View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
AldaHALtar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 10:30 am Post subject: Problém - joystick s mezipolohou |
|
|
Big proublem - asi po měsíci od výměny joye za ten z N6600 mi to včera večer začlo blbnout. Mezi střední a dolní polohou joye se zčistajasna objevila mezipoloha, takže teď stačí z klidový polohy lehounce zatlačit směrem dolu (ani to nedoklapne) a reakcí je, že se joy softwarově zasekne jakoby v dolní poloze - výsledkem je samovolný lezení do kontaktů a podobný vylomeniny. Po výměně zpátky za origo páku to dělá trochu míň (už se to nezasekává tak často, ale pořád stačí drobnej dotyk aby to poskočilo aspoň o 1 pozici).
Chápu že tohle bude asi případ pro Radlickou, takže bych chtěl akorát vědět, jestli se vám někomu nestalo něco podobnýho a případně jak ochotně a jak dlouho to řešili v servisu.
Thx |
|
Back to top |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 3:01 pm Post subject: |
|
|
:-) jasne ze jo a do servisu to moc nenos s tim vymenenym joyem pak by ti ta reklamace neprosla :-) pomoc je jednoducha teda alespon mi to pomohlo :-) staci jostick z N6600 ponekud vycpat papirkem nebo necim podobnym proste tak aby sedel na tom cudlu a nebylo tam hzadne misto... Je to podle me tim zes tam urobil moc velkou diru... zkus uvidis.. nebo kup novy joy a zkus tam udelat mensi diru... kazdopadne do servisu tam musis mit ten originalni  _________________
  |
|
Back to top |
|
 |
AldaHALtar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 7:08 pm Post subject: |
|
|
Nee to sem nemyslel - klobouček (origo i 6600) sedí na tom trnu překrásně, ale asi je nějak v háji samotnej joy(ta stříbrná krabka s trnem). Je mi jasný že s 6600 kloboučkem by mě ze servisu hnali svinskym krokem - takový pako zas nejsem - narval sem tam zpátky origo a až budu mít cestu kol Prahy uvidíme... |
|
Back to top |
|
 |
skajler kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 1:38 pm Post subject: skajler |
|
|
Tak ja jsem to vyresil jednoduse na joystick jsem nalepil 600 šmirkl (smirkovy papir s označenim 600) a fungujeto foto mohu poslat mailem ja jsem to udelal nasledovne udelal jsem malilinkate kolecko ze smirku a nalepil jsem ho na klobouček a lepil jsem ho chemoprenem univerzal lipil jsem ho jen tim to lepidlem protoze nelepta kloboucek a az se vam to nebude libyt tak to normalne odskubnete a nikdo nic nepozna ale dobre zalepit!!! ale pozor jak vam to nesteče!!! nalepte to na smirek a bude drzet jako pes a me to drzi jeste ted a mam to tam uz tak 2 měsice  |
|
Back to top |
|
 |
barnabas_elvis začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 8:19 pm Post subject: Re: skajler |
|
|
skajler wrote: | Tak ja jsem to vyresil jednoduse na joystick jsem nalepil 600 šmirkl (smirkovy papir s označenim 600) a fungujeto foto mohu poslat mailem ja jsem to udelal nasledovne udelal jsem malilinkate kolecko ze smirku a nalepil jsem ho na klobouček a lepil jsem ho chemoprenem univerzal lipil jsem ho jen tim to lepidlem protoze nelepta kloboucek a az se vam to nebude libyt tak to normalne odskubnete a nikdo nic nepozna ale dobre zalepit!!! ale pozor jak vam to nesteče!!! nalepte to na smirek a bude drzet jako pes a me to drzi jeste ted a mam to tam uz tak 2 měsice  |
Viem, ze budem trochu Offtopic, ale predsa, prosim ta, pis ako clovek, kto ma tieto grcky citat? |
|
Back to top |
|
 |
ondrazat kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 3:02 pm Post subject: Re: skajler |
|
|
barnabas_elvis wrote: | skajler wrote: | Tak ja jsem to vyresil jednoduse na joystick jsem nalepil 600 šmirkl (smirkovy papir s označenim 600) a fungujeto foto mohu poslat mailem ja jsem to udelal nasledovne udelal jsem malilinkate kolecko ze smirku a nalepil jsem ho na klobouček a lepil jsem ho chemoprenem univerzal lipil jsem ho jen tim to lepidlem protoze nelepta kloboucek a az se vam to nebude libyt tak to normalne odskubnete a nikdo nic nepozna ale dobre zalepit!!! ale pozor jak vam to nesteče!!! nalepte to na smirek a bude drzet jako pes a me to drzi jeste ted a mam to tam uz tak 2 měsice  |
Viem, ze budem trochu Offtopic, ale predsa, prosim ta, pis ako clovek, kto ma tieto grcky citat? |
Jeké grcky? Já jsem to teda přečetl v pohodě , takže chyba bude asi na tvojí straně  _________________ Siemens C25->S35i->MT50->MC60(patched)->SX1_FW15CZ+MMC Pretec 512MB |
|
Back to top |
|
 |
|