clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Opera mini - web prohlížeč

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Opera mini - web prohlížeč
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 21, 22, 23  Next

Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mlcuchv
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 31, 2005 4:30 am    Post subject: Reply with quote

MLB wrote:
Vie niekto ako nastavit mobil na T-Mobile SK (byvaly Eurotel) EASY CSD? V normalnom prehliadaci mozem v pohode pozerat http stranky, ale v java aplikaciach nie a nie sa spojit....

HTTP profil mam nastaveny...

Hral som sa s nastaveniami (no, ono tam vela na nastavovanie nie je).....
Ak niekto funguje cez CSD a EASY, mohol by mi prosim napisat vsetky nastavenia spojenia, ktore ma?

Pochybuji o tom že by to někomu jelo. Tyto aplikace komunikují vždy přes GPRS Wink

všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 31, 2005 8:45 am    Post subject: Reply with quote

A aky je rozdiel medzi tym, ked aplikacia ide cez CSD alebo GPRS? To si ako aplikacia povie, "Jeee CSD, to sa mi nepaci, nasimulujem mu nejaky error." Brick wall
michalkopecky
redaktor
redaktor

13617.60 SMM
PostPosted: Wed Aug 31, 2005 9:05 am    Post subject: Reply with quote

MLB wrote:
A aky je rozdiel medzi tym, ked aplikacia ide cez CSD alebo GPRS? To si ako aplikacia povie, "Jeee CSD, to sa mi nepaci, nasimulujem mu nejaky error." Brick wall
Proč by měla aplikace chodící přes internetové GPRS (kB za pár h) chodit s CSD, kde 1 min. stojí 3 koruny a je hodně pomalé.

SM
mlcuchv
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 31, 2005 11:41 am    Post subject: Reply with quote

MLB wrote:

No nejsem žádný odborník Smile , chtěl jsem jen tím říci, že některé aplikace jsou optimalizované pro komunikaci( se serverem) přes GPRS spojení a ne přes vytáčené CSD Wink

Last edited by mlcuchv on Wed Aug 31, 2005 12:08 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
witiko
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 31, 2005 12:04 pm    Post subject: Reply with quote

mlcuchv wrote:
MLB wrote:

No nejsem žádný odborník, ale při vytáčeném CSD spojení je program neustále spojen s komunikujícím serverem, kdežto při GPRS jen odesílá a čeká na data od serveru . Ale může to být i jinak, tak mě kdyžtak opravte. Wink
Csd samozřejmě je ve stálém spojení se serverem, ale aby mohl mobil se serverem komunikovat. Musí odesílat a přijímat data i v csd! Ne??? Think
Back to top
mlcuchv
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 31, 2005 12:20 pm    Post subject: Reply with quote

to witiko : Smile Asi jsem to napsal blbě. Zrovna jsem můj příspěvek editoval, když ty už si odpovídal, tak sorry Wink
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 31, 2005 3:31 pm    Post subject: Reply with quote

Nazdar vsetci. Vie mi niekto poradit kde by som stiahol internetovy prehliadac pre S 65 diky! Brick wall
Back to top
View user's profile Send private message
sidbin
táta fóra
táta fóra

7892.64 SMM
PostPosted: Wed Aug 31, 2005 3:34 pm    Post subject: Reply with quote

palii wrote:
Nazdar vsetci. Vie mi niekto poradit kde by som stiahol internetovy prehliadac pre S 65 diky! Brick wall

si topic --tam najdes vse

Užitečné java aplikace ZDE

MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu Dancing + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek
Back to top
ginzo
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 31, 2005 6:44 pm    Post subject: Reply with quote

palii wrote:

doporučujem WebViewer-stojí len 750 Kč Laughing Laughing Laughing

všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 31, 2005 9:41 pm    Post subject: Reply with quote

michalvrtatko wrote:
MLB wrote:
Proč by měla aplikace chodící přes internetové GPRS (kB za pár h) chodit s CSD, kde 1 min. stojí 3 koruny a je hodně pomalé.

A preco by nemala. Co jej ako brani? IMHO aplikacia si nepovie, ze chce GPRS, proste posle data a caka na odpoved. O to, ci to pobezi cez CSD alebo GPRS (pripadne EDGE, HSCSD,....) sa stara mobil.

A ak zrovnavas rychlost & cenu, tak bohuzial v SR na prepaid kartach GPRS nefunguje (teda max. na MMS), takze CSD je jedina cesta.

Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PostPosted: Wed Aug 31, 2005 10:11 pm    Post subject: Reply with quote

Mno, tusim ze na CSD to nebezi, iba GPRS
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
MLB
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 31, 2005 11:03 pm    Post subject: Reply with quote

Orpheus: Ty si pisal, ze tiez mas CSD (nemas akt. GPRS), ak sa nemylim - tebe sa spoja java aplikacie cez CSD?

Problem je v tom, ze mne nejde nielen Opera, ale akakolvek Java aplikacia ma problem s netom - CSD sa vytoci ale nefunguje to (v Opere iba zmizne processing, ziadna hlaska ani nic; napr. ReadManiac zahlasi subor nenajdeny). Takze CSD nefunguje v Java aplikaciach obecne? Keby to tak bolo, tak by telefon predsa ani nevytacal spojenie, nie? Ide potom o nejaku chybku v mobile (mozno FW Think ) alebo je to u provajdra?

mlcuchv
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 12, 2005 12:45 pm    Post subject: Asi konec Reply with quote

Tak mi dnes po dlouhé době a spoustě přenesených dat zablokovali operu mini Crying or Very sad Zkoušel jsem i vymazat složku z system/java/54691, ale nic nepomáhá. Pravděpodobně blokují IP adresu Evil or Very Mad Zobrazuje se informace Arrow <r>An unexpected error occurred. Your browsing experience might be limited.</r> Think
čestný člen
čestný člen

14861.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 12, 2005 12:48 pm    Post subject: Re: Asi konec Reply with quote

mlcuchv wrote:
Tak mi dnes po dlouhé době a spoustě přenesených dat zablokovali operu mini Crying or Very sad Zkoušel jsem i vymazat složku z system/java/54691, ale nic nepomáhá. Pravděpodobně blokují IP adresu Evil or Very Mad Zobrazuje se informace Arrow <r>An unexpected error occurred. Your browsing experience might be limited.</r> Think

překročils limit. musíš si asi počkat do dalšího měsíce
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
mlcuchv
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 12, 2005 12:54 pm    Post subject: Re: Asi konec Reply with quote

bondcze wrote:
mlcuchv wrote:

překročils limit. musíš si asi počkat do dalšího měsíce

Tak to nevím Shame on you Denes je teprve dvanáctého, takže jsem určitě nepřenesl více dat než u předcházejícího měsíce Angel

Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 21, 22, 23  Next
Page 13 of 23

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum