View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 2:59 pm Post subject: Re: BUDÍK ;) |
|
|
davexxxx wrote: |
no jestli mas celou noc na nabijecce mobil tak se ti brzo po*ere baterka... lol brzo ne ale mela by se ti tim snizovat jeji kapacita... kdyz normalne se nabiji kolem 2 hodin a ty to tam mas 8 a vic... |
Myslím že ne, mobil je natolik inteligentní, že pozná, kdy je baterka nabitá a nabíjení ukončí... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
Pjootr všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 3:28 pm Post subject: Re: BUDÍK ;) |
|
|
busch wrote: | Myslím že ne, mobil je natolik inteligentní, že pozná, kdy je baterka nabitá a nabíjení ukončí... |
JJ kdyz jsem dal na nabijecku telefon a byl nabitej, zacel jsem ho prozvanet (aby blikali diody, svitil displey a telefon vyzvanel) po cca. 6 hodinach byla baterie na 90% _________________ Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
|
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 3:33 pm Post subject: Re: BUDÍK ;) |
|
|
busch wrote: | davexxxx wrote: |
no jestli mas celou noc na nabijecce mobil tak se ti brzo po*ere baterka... lol brzo ne ale mela by se ti tim snizovat jeji kapacita... kdyz normalne se nabiji kolem 2 hodin a ty to tam mas 8 a vic... |
Myslím že ne, mobil je natolik inteligentní, že pozná, kdy je baterka nabitá a nabíjení ukončí... | To by nebylo dobrý abi se ti někdy nabíjela baterka třeba 2 dny....  _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
Gard kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 11:02 pm Post subject: Re: BUDÍK ;) |
|
|
davexxxx wrote: |
Tak si za 300,- koupim novou I kdyz je to nesmysl, po uplnem nabiti se baterka jen udrzuje a hlavne Li-Ion bateriim vadi spis vybiti pod urcitou mez. Navic telefon musim pres noc stejne nabijet protoze mi malokdy vydrzi dele nez 1,5 dne. Proste moc provolam ... |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 10:46 am Post subject: Re: BUDÍK ;) |
|
|
Gard wrote: | davexxxx wrote: |
Tak si za 300,- koupim novou I kdyz je to nesmysl, po uplnem nabiti se baterka jen udrzuje a hlavne Li-Ion bateriim vadi spis vybiti pod urcitou mez. Navic telefon musim pres noc stejne nabijet protoze mi malokdy vydrzi dele nez 1,5 dne. Proste moc provolam ... |
jj to sem zas neco placl... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|