View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
P.K. kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 7:22 am Post subject: Ztracené záznamy v kalendáři M65 - lze je obnovit? |
|
|
Tak jsem dnes ke svému šoku zjistil, že v kalendáři M65 (sw25) se mi z ničeho nic ztratily záznamy o narozeninách, které jsem tam měl uloženy. Asi z 20 záznamů mi tam zbývá jen jeden. Nedělal jsem v té době žádný upgrade nebo jakékoliv změny s telefonem.
Dá se to nějak obnovit? Zálohy mám (i když nevím, zda v nich taky už záznamy v kalendáři nechybí), ale nevím jak je obnovit. Jaké volby musím při obnově zvolit? Samostatnou zaškrtávací volbu pro kalendář tam nemám, a rozhodně nechci zároveň obnovit třeba starší verzi telefoního seznamu.
A ještě doplňující otázka - lze nějakým softem na PC přímo editovat kalendář v mobilu? To, že to standardní software od Siemensu neumí mě dost překvapilo... |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 7:55 am Post subject: Re: Ztracené záznamy v kalendáři M65 - lze je obnovit? |
|
|
P.K. wrote: | Tak jsem dnes ke svému šoku zjistil, že v kalendáři M65 (sw25) se mi z ničeho nic ztratily záznamy o narozeninách, které jsem tam měl uloženy. Asi z 20 záznamů mi tam zbývá jen jeden. Nedělal jsem v té době žádný upgrade nebo jakékoliv změny s telefonem.
Dá se to nějak obnovit? Zálohy mám (i když nevím, zda v nich taky už záznamy v kalendáři nechybí), ale nevím jak je obnovit. Jaké volby musím při obnově zvolit? Samostatnou zaškrtávací volbu pro kalendář tam nemám, a rozhodně nechci zároveň obnovit třeba starší verzi telefoního seznamu.
A ještě doplňující otázka - lze nějakým softem na PC přímo editovat kalendář v mobilu? To, že to standardní software od Siemensu neumí mě dost překvapilo... |
Záznam o narozenináchh se ti vytvoří,buď když ho zadáš přímo,nebo když ho máš uložený u kontaktu v adresáři.Zkontroluj adresář a pokud tam záznam bude,stačí dát změnit a následné uložit a narozeniny se znovu zapíší do kalendáře _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
P.K. kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 8:01 am Post subject: Re: Ztracené záznamy v kalendáři M65 - lze je obnovit? |
|
|
kesu wrote: |
Záznam o narozenináchh se ti vytvoří,buď když ho zadáš přímo,nebo když ho máš uložený u kontaktu v adresáři.Zkontroluj adresář a pokud tam záznam bude,stačí dát změnit a následné uložit a narozeniny se znovu zapíší do kalendáře |
S adresářem to nemá nic společného, záznamy jsem zadával ručně do kalendáře. Adresář ani nepoužívám, čísla mám stále jen v seznamu na SIMce. |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 8:07 am Post subject: Re: Ztracené záznamy v kalendáři M65 - lze je obnovit? |
|
|
P.K. wrote: | kesu wrote: |
Záznam o narozenináchh se ti vytvoří,buď když ho zadáš přímo,nebo když ho máš uložený u kontaktu v adresáři.Zkontroluj adresář a pokud tam záznam bude,stačí dát změnit a následné uložit a narozeniny se znovu zapíší do kalendáře |
S adresářem to nemá nic společného, záznamy jsem zadával ručně do kalendáře. Adresář ani nepoužívám, čísla mám stále jen v seznamu na SIMce. |
Se synchronizací nemám moc zkušenosti,ale editace kalendáře přímo v počítači je možná přes program SiMoCo.Najdeš ho tady na SM _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|