View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Benq_CX65 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 10:18 pm Post subject: |
|
|
dubas_ wrote: | nasel sem nejaky ovladace a nejakej soubor .sys snad to pude posilam ti to na mail  | Dakujem pekne za Ovladac ulozil som si ho, ale uz mi ide vsetko OKi dik pekne....ToM _________________ Viete prečo vymysleli záložné médiá?
Lebo vymysleli Windows
CX65FW50 Lambo tunning 12Patche
zrychlenie Kamery-----funkcny 17FPS
zrychlenie Javy -----funkcny JB-2900b
Piste mi na : [email protected] Tomas |
|
Back to top |
|
 |
yoyanec badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 10:50 pm Post subject: |
|
|
offtopic:USB 2.0 nie je marketingovy tah...napr. kamosh ma len USB 1.1 a potrboval som si u neho nakopirovat na kluc veci...XP mi ho dobre identifikovalo a kopirovalo mi tie veci asi 2 min...ked som si to kopcil u mna, trvalo to asi 15 sec...a to je rozdiel si myslim... _________________ Ericsson GA-628 -> 688 -> T10 -> Nokia 5110 -> 3210 -> 3310 -> 6510 -> 3510i+cable + Siemens A50 -> CX65@CX70 + DCA-510 ->EL71+1GB Kingstone + DCA-510@DCA-110 |
|
Back to top |
|
 |
furcian pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 9:36 am Post subject: Re: CX65i a IRDA prosim o radu |
|
|
Benq_CX65 wrote: | ludia potrebujem od vas pomoc mam IRdA a v pC mam nastavene IRDA takto: Rychlost portu 115200 Bitove toky 1 Riadenie HARWARE, Dalej ovladac k telefonu : Siemens S45 mam nastavenz na rzchlost portu 56000 viac sa ani neda dat... a riadenie toku automaticky.OK nastavenie som napisal, ale o co ide.Nevidel som este pomalsie spojenie medzi Irda a mobilom, neviem ci je chyba v infra alebo u mna v nastaveniach, ale ide mi to brutalne pomaly 1MB mi kopiruje niekedy aj 15 minut a to je na nevydrzanie.Mam znacku Irda Kingsun SF-620.priatelka ma ten isty fon akurat cx70 a ma Sigmatel Infra a ide jej ovela rychlesie 1MB cca 3-4 min.Neviete mi poradit cim to moze byt? som zufaly.Dik za vsetky odpovede.................................................................. Tom | Mne daco hovor ja mam infra na compe znacky IRmate a mne ide jedno mega za hodinu a richlost mam 4800 . ale si vystacim aj s tym |
|
Back to top |
|
 |
Benq_CX65 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 8:36 am Post subject: Re: CX65i a IRDA prosim o radu |
|
|
furcian wrote: | Benq_CX65 wrote: | ludia potrebujem od vas pomoc mam IRdA a v pC mam nastavene IRDA takto: Rychlost portu 115200 Bitove toky 1 Riadenie HARWARE, Dalej ovladac k telefonu : Siemens S45 mam nastavenz na rzchlost portu 56000 viac sa ani neda dat... a riadenie toku automaticky.OK nastavenie som napisal, ale o co ide.Nevidel som este pomalsie spojenie medzi Irda a mobilom, neviem ci je chyba v infra alebo u mna v nastaveniach, ale ide mi to brutalne pomaly 1MB mi kopiruje niekedy aj 15 minut a to je na nevydrzanie.Mam znacku Irda Kingsun SF-620.priatelka ma ten isty fon akurat cx70 a ma Sigmatel Infra a ide jej ovela rychlesie 1MB cca 3-4 min.Neviete mi poradit cim to moze byt? som zufaly.Dik za vsetky odpovede.................................................................. Tom | Mne daco hovor ja mam infra na compe znacky IRmate a mne ide jedno mega za hodinu a richlost mam 4800 . ale si vystacim aj s tym | to budes mat chybu vmastaveniach mne uz ide 1mB za par miunut mozno 4 nastav si rychlost aspon na 56000 a mas infra na doske abo USB ? _________________ Viete prečo vymysleli záložné médiá?
Lebo vymysleli Windows
CX65FW50 Lambo tunning 12Patche
zrychlenie Kamery-----funkcny 17FPS
zrychlenie Javy -----funkcny JB-2900b
Piste mi na : [email protected] Tomas |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|