clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - SX1 po 3 tejdnech zpet doma z reklamace

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

SX1 po 3 tejdnech zpet doma z reklamace
Goto page 1, 2, 3  Next

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Fri Sep 02, 2005 6:02 pm    Post subject: SX1 po 3 tejdnech zpet doma z reklamace Reply with quote

tak uz mam po trech dlouhejch tejdnech ..presne na den vraceny svy sxcatko:)parada.... nez sem jim to prevzal tak sem si to velmi poradne prohlidl...takze...display....umasten a upatlan...nastesti jen z venci:) tak to jsem presel mlcenim....pak jsem se dival na prach na display..a tam prach neni.Takze taky v pohode..pak jsem zjistil drobnou zavadu a to tu ,ze je spatne usazena deska a cocka fotaku nesedi presne uprostred dirky..podle me to asi kapku ohnuli..a nebo nevim,ale mel sem ji uprostred...to vim na 100%take jsem si na SX1 koupil kozeny obal abych nemel poskrabany display..no a co mam od tech zkurvenejch a zasranejch techniku??? poskrabanej display,ale jenom mirne...,ale i tak sem rozhodnutej ,ze siemensu napisu a postezuju si...display je poskraban jen velmi mirne ,ale vzhledem k tomu ,ze telefon jsem pouzival dva mesice tak na sobe nemel ani skrabanecek a to ani nejmensi NE a ted je tam tech malejch skrabanecku hafo a to me sere...tak doufam ,ze nejak uspeju a nejlepe mi vymeni predni kryt:) a jeste by mi pak mohli lepe usadit tu desku ...a pokud nic z toho neprojde ,tak mi treba poslou nejakou reklamni blbost ,..za moji snahu poukazat na nedostatky jejich servisu:),ale radsi bych teda vymenu krytu a spravne usazeni desky...,ale kdyz nic tak si desku usadim sam a kryt preziju ..je to vazne jen bezne poskrabani co by se mi asi za pul roku udelalo stejne ,ale i tak me to SERE....jen by me zajimal nejakej kontakt kam to napsat,aby to melo nejlepsi ucinek...Tak bych vas rad poprosil o radu ..kam tedy dopis ci e-mail poslat.diky
P.s..pokud muzete tak si opravte chyby sami jinak budete bez telefonu desne dlouho a jeste vam ho vrati ve zhorsenem stavu...coz by se stavat nemelo...

zajimavost:kdyz sem tyto sve namitky vznesl u prodejce tak mi na to rekl ,ze tohle jiz parkrat resil ,ale ze to bylo u telefonu S65...(poskrabany display) tak jsem mu podekoval a rekl ,ze to budu resit sam:)
tak prosim nejakej ten kontakt ..dikec cauec

http://cuir.wz.cz
Back to top
View user's profile Send private message
dit3
začátečník
začátečník

131.68 SMM
PostPosted: Fri Sep 02, 2005 6:46 pm    Post subject: Reply with quote

No vidíš! Mě dneska PPL taky přivezl mobil, ale já ho tam měl od Středy do Dneška(3dny).Jsem šťastný jako blecha!

MT50 fw18 --> M55 fw10 --> M55 fw11 tuning DEAD --> M55 fw91 --> SX1 fw15 :-)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
jaramara
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Fri Sep 02, 2005 7:17 pm    Post subject: Reply with quote

cuir nechci ti nic rikat, ale ja myslim, ze s tim poskrabanym displayem neuspejes, jak jim to chces dokazat, ze uz poskrabany nebyl???
Samozrejme, ze ti verim a preji ti abys uspel, ale nejak tomu neverim....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jack-o-neill
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Sep 02, 2005 8:02 pm    Post subject: Reply with quote

kdyz jsme naposled byl v servisu tak mi vymenily pripoprave zdarma kryt
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Sat Sep 03, 2005 10:44 am    Post subject: Reply with quote

Taky mě vrátili z opravy poškrábanej kryt, ale nic sem s tím nedělal. Ono taky záleží co ti napíšou do papírů...

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Back to top
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Sat Sep 03, 2005 12:13 pm    Post subject: Reply with quote

no pokud neuspeju ja tak ten clovek v tom obchode rikal at se kdyztak stavim a ze prej nane staci dostatecne dlouho rvat a oni povoli....uvidime....me de spise jen o princip....proste ,ze nejsou schopni opravit telefon aniz by s nim jeste neco neudelali...dost me to sere....no a jeste lepsi vec ..na kterou sem prisel a to ta,ze mam vyhejbany tlacitka na leve strane...a ty se taky nehejbaly...protoze mam menenej joystick tak sem ho pred chvili menil zase na N6600 a porovnal sem si tu desku tak aby byla usazena spravne ...pokud nekdo vite jak to vypada v SX1 tak vite ,ze na dolnim dilu krytu v jeho horni castijakoby az nad antenou je takova packa ,ktera tu desku drzi a opira se oni..je to takovy vystupek a ten vystupek ma ulomenej rozek....proste v tom siemensu jsou ty technici takovy curaci co neumi ani dobre rozebrat a slozit mobil...vim ,ze to asi delaji ve spechu ,ale kdyz neco kurva delam tak poradne....ty tlacitka me serou mnohem vic...znova SX1 rozeberu a podivam se jak to funguje a treba me napadne jak tomu hejbani zamezit. sem z toho dost nestastnej..3 tejdny bez mobilu a jeste to prijde zdevastovany..kdyby to byl mobil za 500 tak nereknu ,ale za 6000...to sem si misto toho mohlu uz konecne udelat ridicak...dalsi telefon az umre SX1 siemens nebude a ni ben-q.Sklamali me a nasrali jeste vic Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Hand

Back to top
Krouta
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 03, 2005 12:44 pm    Post subject: Reply with quote

A ty nemáš kartu Siemens Gold Class? Píšou přece, že
Quote:
Veškeré opravy pro vás zajistíme do 48 hodin.
(není započtena doba na přepravu přístroje + převzetí přístroje do opravy samotné)
Back to top
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Sat Sep 03, 2005 12:49 pm    Post subject: Reply with quote

Krouta wrote:
Quote:
(není započtena doba na přepravu přístroje + převzetí přístroje do opravy samotné)

bojzel nemam ...nejak sem to neresil pac sem nemel se siemensama hardwarove potize..a softwarte se da prehrat ...roste sem byl spokojeny zakaznik ,ale ted sem nespokojeny:(kazdopadne jim neco napisu a uvidime jak to dopadne.Takze jak uz sem psal.Pokud nemusite tak to nereklamujte a opravete si to radeji sami ...vrati se vam to v horsim stavu ..nez ste to tam poslali

Back to top
Krouta
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 03, 2005 12:55 pm    Post subject: Reply with quote

cuir wrote:
Krouta wrote:
Quote:

bojzel nemam ...nejak sem to neresil pac sem nemel se siemensama hardwarove potize..a softwarte se da prehrat ...roste sem byl spokojeny zakaznik ,ale ted sem nespokojeny:(kazdopadne jim neco napisu a uvidime jak to dopadne.Takze jak uz sem psal.Pokud nemusite tak to nereklamujte a opravete si to radeji sami ...vrati se vam to v horsim stavu ..nez ste to tam poslali

Já jsem se do Siemens Gold Class zaregistroval hned první den, co jsem si pořídil SX1. Zatím jsem to naštěstí nepotřeboval.
To, co píšeš je docela síla. Ve tvé situaci bych si to určitě taky nenechal pro sebe. Jsem zvědav, co ti soudruzi z NDR odpoví.
Back to top
gasp0
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 03, 2005 1:22 pm    Post subject: Reply with quote

Hajzli Exclamation Exclamation
zalezi hodne od servisu nekde ti kryt vymena a ospravena sa nekde ta budu presvicat ze to uz bolo.

KŘOVÁK
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 04, 2005 4:37 pm    Post subject: Reply with quote

Tak já už sem taky konečně v Siemens Gold Class a doufám, že to bude stát za to...

(\__/)

(O.o )

(> < ) THIS IS BUNNY!

Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Back to top
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Sun Sep 04, 2005 5:12 pm    Post subject: Reply with quote

KŘOVÁK wrote:
Tak já už sem taky konečně v Siemens Gold Class a doufám, že to bude stát za to...

ja to idem vyresit zejtra a asi pomaze SX1 zase na reklamacku ..kvuli volnejm tlacitkum .to mi ty devky taky rozhejbaly Sad nehejbaly se mi Sad uz nikdy siemens..tenhle doziju a pak to bude urcite neco inyho..bohuzel

Back to top
KŘOVÁK
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 04, 2005 5:17 pm    Post subject: Reply with quote

cuir wrote:
KŘOVÁK wrote:

ja to idem vyresit zejtra a asi pomaze SX1 zase na reklamacku ..kvuli volnejm tlacitkum .to mi ty devky taky rozhejbaly Sad nehejbaly se mi Sad uz nikdy siemens..tenhle doziju a pak to bude urcite neco inyho..bohuzel

Mě se hejbe pravá půlka tlačítek a to už od koupě (novej), ale myslim si že Sx1 je dobrej furt.
EDIT:měl sem tu napsáno levá,ale je to pravá....

(\__/)

(O.o )

(> < ) THIS IS BUNNY!

Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.

Last edited by KŘOVÁK on Mon Sep 05, 2005 3:12 pm; edited 1 time in total
Back to top
ZeeRaX
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 04, 2005 6:39 pm    Post subject: Reply with quote

KŘOVÁK wrote:

Mě se hejbe levá půlka tlačítek a to už od koupě (novej), ale myslim si že Sx1 je dobrej furt.

Jj, me taky Neutral A ted uz zacla i ta 6ka delat tu duhu na displeji Confused

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
KŘOVÁK
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 05, 2005 3:11 pm    Post subject: Reply with quote

ZeeRaX wrote:
KŘOVÁK wrote:

Mě se hejbe levá půlka tlačítek a to už od koupě (novej), ale myslim si že Sx1 je dobrej furt.

Jj, me taky Neutral A ted uz zacla i ta 6ka delat tu duhu na displeji Confused

A je dost divný, že na tý pravý půlce (co se mi hejbe) sou ty tlačítka jaksi víc vycvakanější než na levý a to mě dost začíná s*rát!!!! Evil or Very Mad

(\__/)

(O.o )

(> < ) THIS IS BUNNY!

Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum