clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Nefunguje CSD připojení na wap M65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Nefunguje CSD připojení na wap M65
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
BlazenM65
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 03, 2005 11:11 am    Post subject: Nefunguje CSD připojení na wap M65 Reply with quote

Nefunguje CSD připojení na wap Brick wall ,zkoušel jsem ho nastavit podle návodu na SM http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=5436 ale,když se chci připojt na wap tak to napíše "CSD porucha spojení" a je slyšet tón jako když číso neexistuje.Zkoušel jsem nastavit i přes konfigurátor na siemens.cz ,ale bez uspěchu, předpokládám že je chyba na mojí straně, operátorům sem volal asi 5x ale vždy obsazeno PROsím o pomoc Pray (mám eurotel)
busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Sat Sep 03, 2005 5:48 pm    Post subject: Reply with quote

Máš wap přes CSD aktivovanej?

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
BlazenM65
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 04, 2005 7:03 am    Post subject: Reply with quote

Myslíš jako u operátora?Nestačí mít GPRS ??
Teď sem volal na Golinku a zjistil sem, že mám datové služby a wap aktivované

J.M.C
mecenáš
mecenáš

33.00 SMM

Příspěvky na SM: 600,-
PostPosted: Sun Sep 04, 2005 7:15 am    Post subject: Reply with quote

jestliže ho máš aktivovanej u operátora......mrkni do mobilu(internet-možnosti-profily-CSDprofil)....a nesmíš mít nahoře na displeji ikonku GPRS
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
BlazenM65
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 04, 2005 7:40 am    Post subject: Reply with quote

jasně,nesmí bejt zaplý GPRS a to neni, ted sem o5 volal operátora a pořád obsazeno sou to faqt ....***.***.*.* zřejmě budu nadále platit jako pako za gprs // hloupá otázka, podporuje M65 vubec CSD ?
Mio
čestný člen
čestný člen

10930.24 SMM
PostPosted: Sun Sep 04, 2005 8:20 am    Post subject: Reply with quote

BlazenM65 wrote:
jasně,nesmí bejt zaplý GPRS a to neni, ted sem o5 volal operátora a pořád obsazeno sou to faqt ....***.***.*.* zřejmě budu nadále platit jako pako za gprs // hloupá otázka, podporuje M65 vubec CSD ?

No jen pro info za CSD zaplatis asi vic, prece jen kdyz se to plati od minuty naskakuje to rychlejc. M65 CSD podporuje, mozna si projed menu zabezpeceni a v nastaveni dat zaskrtavatko autentifikace. A tel cislo na ktere se pripojujes dej v mezinarodnim formatu.
Kdyz to pipa jako kdyz volas spatne cislo, tak to bude neco s tim.

BlazenM65
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 04, 2005 8:29 am    Post subject: Reply with quote

No, zkoušel jsem zapnout i vypnout autentifikaci, ruzný blbosti a ani ťuk, myslíte že když se dovolam do toho **** eurotelu , tak budou tak hodný a pošlou mi nějakou nastavovací sms ?// když stahuju melodie, tak mi to vyjde pořád levnějš než GPRS /// mimo téma, je možný padělat IMEI ?
Mio
čestný člen
čestný člen

10930.24 SMM
PostPosted: Sun Sep 04, 2005 8:39 am    Post subject: Reply with quote

BlazenM65 wrote:
No, zkoušel jsem zapnout i vypnout autentifikaci, ruzný blbosti a ani ťuk, myslíte že když se dovolam do toho **** eurotelu , tak budou tak hodný a pošlou mi nějakou nastavovací sms ?// když stahuju melodie, tak mi to vyjde pořád levnějš než GPRS /// mimo téma, je možný padělat IMEI ?

Padelat IMEI je mozny, ale musis provest jednu HW upravu Smile Teda myslim, mozna to de i bez ni, ale nezkousel jsem.

Jinak v Eurotelu posilaj nastavovaci SMS ze stejneho skriptu jako ja na strankach Siemensu. Pokud ti neslo nastaveni odtamtud asi ti moc nepomuzou, hlavne chtej spojit rovnou s technikama na data.

BlazenM65
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 04, 2005 8:45 am    Post subject: Reply with quote

No, tak to je opravdu zajímavý,i se mi v cybexu cpali do mobilu, protože když se chci registrovat na mujsiemens.cz napíše mi to , že moje IMEI neexistuje // Blbý CSD!!§
RDT
táta fóra
táta fóra

6964.82 SMM
PostPosted: Sun Sep 04, 2005 8:06 pm    Post subject: CSD Reply with quote

Mě CSD v pohodě funguje, mám T-mobile.
Back to top
Mio
čestný člen
čestný člen

10930.24 SMM
PostPosted: Sun Sep 04, 2005 8:51 pm    Post subject: Reply with quote

BlazenM65 wrote:
No, tak to je opravdu zajímavý,i se mi v cybexu cpali do mobilu, protože když se chci registrovat na mujsiemens.cz napíše mi to , že moje IMEI neexistuje // Blbý CSD!!§

Chystam se na neco, co by ti mohlo pomoct, nacpu si do mobilu FF z CX70 i s bootcore, chci vyzkouset jestli nabehne s cizim imei(to by pro tebe bylo zajimavy) a jestli ne tak zmenit imei odbloknout a udelat si z CX65 plnohodnotnou CX70 s phonepilotem. Snad se k tomu v tejdnu dostanu.

ty bys mohl vyzkouset si zazalohovat EEPROM a nacpat si tam cizi.

spike
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Phone: HTC Artemis
2081.72 SMM
PostPosted: Sun Sep 04, 2005 10:05 pm    Post subject: Reply with quote

Nepleteš si trochu pojmy?
Mě normálně wap fachá a musím říct, že to rozhodně není nejlevnější varianta.
Taky mám GOučko.
tady odtud si to nech poslat. A jestli uděláš vše podle instrukcí, prostě ti to půjde.
Nebo s pak podívej sem .

Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB
Back to top
View user's profile Send private message
Gecko
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 05, 2005 10:44 am    Post subject: Reply with quote

Zdravím, mno v oblasti Siemensu nejsem žádný začátečník, je to už můj čevrtý telefon této značky, zkoušel jsem ruční nastavování (mám T-Mobile), konfigurátor Siemensu, dopisovat do nakonfigurovaného profilu vytáčecí čísla, nastavování podle operátora jak na infolince tak na značkové prodejně, nastavení parametrů T-Mobilu znám dokonce zpaměti, ale mám stejný problém jako kolega, akorát mě to hlásí "chyba, síť není dostupná", jinak kolega chce CSD patrně kvůli hrám - alespoň T-Mobile totiž GPRS počítá celé spojení sazbu za wap a ne přepojení na internetové APN pro stažení aplikace, takže člověk za 100 kB hru zaplatí navíc cca 60Kč, oproti 10 - 15Kč při cca tříminutovém spojení CSD.
spike
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Phone: HTC Artemis
2081.72 SMM
PostPosted: Mon Sep 05, 2005 11:42 am    Post subject: Reply with quote

Já ti rozumím. Dost dlouho jsem se snažil nastavit naopak ne CSD ale GPRS, aby mi chodil wap. To jde jednoduše, ale když se podíváš na ceny za wapový připojení, tak to je prostě u GO sad fakt dost drahý. Mám za to, že se prostě spletl v jednotlivých typech připojení, jestli se pletu já tak se samozřejmě omlouvám. Ale dal jsem mu tam linky a podle toho mu po aktivaci, vypnutí a zapnutí mobilu musí jít všechno OK.
Pokud ne, tak bych zašel do nejbližší značkový prodejny a nechal si to nastavit přímo tam, sice se v GO sadách M65 neprodávaly, ale je to stejný jako C65 (nebo tuším CX65).
To chce, aby se ozval někdo s GO tarifem, aby se mohlo aspoň porovnat nastavení, když máš T-mobil tak mu poradíš (sorry) většinou jen obecně.

Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB
Back to top
View user's profile Send private message
Mio
čestný člen
čestný člen

10930.24 SMM
PostPosted: Mon Sep 05, 2005 1:17 pm    Post subject: Reply with quote

spike wrote:
Já ti rozumím. Dost dlouho jsem se snažil nastavit naopak ne CSD ale GPRS, aby mi chodil wap. To jde jednoduše, ale když se podíváš na ceny za wapový připojení, tak to je prostě u GO sad fakt dost drahý. Mám za to, že se prostě spletl v jednotlivých typech připojení, jestli se pletu já tak se samozřejmě omlouvám. Ale dal jsem mu tam linky a podle toho mu po aktivaci, vypnutí a zapnutí mobilu musí jít všechno OK.
Pokud ne, tak bych zašel do nejbližší značkový prodejny a nechal si to nastavit přímo tam, sice se v GO sadách M65 neprodávaly, ale je to stejný jako C65 (nebo tuším CX65).
To chce, aby se ozval někdo s GO tarifem, aby se mohlo aspoň porovnat nastavení, když máš T-mobil tak mu poradíš (sorry) většinou jen obecně.

Precti si vsechny ty prispevky poradne, zamozrejme ze to zkousel a na prodejne uz byt taky, jinak bychom nedebatovali o upravach IMEI a FW.
Uz jsem se mu snazil vymluvit pouzivani CSD, zvlast kdyz muze pouzit internetovej profil kde jsou data za 6h/kB, nebo lepe stahnout si ty veci z netu zadarmo a poslat si to pres infra ci jinak.

Problem ale je ze urcite nechce mit castecne nefunkcni mobil.

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum