clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Nespokojenost s M 75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Nespokojenost s M 75
Goto page Previous  1, 2

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
alpine
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Sep 02, 2005 1:36 pm    Post subject: Re: Ahoj Reply with quote

Pařanoik wrote:
alpine wrote:
Tak lidi neuverite co se mi nestalo jak jsem tu popisoval ten vadny pixel na displeji tak kdyz jsem se po dlouhem premlouvani rozhodl telefon poslat na reklamacku jako by to tusil a pixel uz je zase ok uz se mi to stalo vicekrat ze se zase vratil zpatky!takze jakmile zase vypadne ihned ho posilam na reklamaci,ale bojim se toho ze tam telefon zapnou a pixel bude ok!TAkze bych vypadal jak blbec a budou tvrdit ze kecam!docela me to mrzi u telefonu ktery je prej novy vladce neznicitelnejch mobilu a navic levny taky neni!

Wod toho se vymyslely foťáky.
Heh no tak ty jsi chytrej az si blbej!
Back to top
View user's profile Send private message
wizaard
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Fri Sep 02, 2005 6:08 pm    Post subject: Re: Ahoj Reply with quote

alpine wrote:
Tak lidi neuverite co se mi nestalo jak jsem tu popisoval ten vadny pixel na displeji tak kdyz jsem se po dlouhem premlouvani rozhodl telefon poslat na reklamacku jako by to tusil a pixel uz je zase ok uz se mi to stalo vicekrat ze se zase vratil zpatky!takze jakmile zase vypadne ihned ho posilam na reklamaci,ale bojim se toho ze tam telefon zapnou a pixel bude ok!TAkze bych vypadal jak blbec a budou tvrdit ze kecam!docela me to mrzi u telefonu ktery je prej novy vladce neznicitelnejch mobilu a navic levny taky neni!

No, jeden vadný pixel, i podle návodu, není přece důvod k reklamaci. Prostuduj návod! Idea

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
alpine
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Sep 02, 2005 7:19 pm    Post subject: Re: Ahoj Reply with quote

wizaard wrote:
alpine wrote:

No, jeden vadný pixel, i podle návodu, není přece důvod k reklamaci. Prostuduj návod! Idea
Ja vím v navodu jsem to četl,ale pokud to nepoznas tak to asi nepochopis....je to docela neprijemny kdyz mas v displeji jasne zarici bod..
Back to top
View user's profile Send private message
wizaard
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 03, 2005 7:34 pm    Post subject: Re: Ahoj Reply with quote

alpine wrote:
Ja vím v navodu jsem to četl,ale pokud to nepoznas tak to asi nepochopis....je to docela neprijemny kdyz mas v displeji jasne zarici bod..

Tady to bohužel není o tom, jestli jsem to poznal nebo ne, ale o tom, že ti to prostě nikde na záruku nevezmou! Pokud je deklarované něco v manuálu či parametrech přístroje po vybalení z krabice a ty s tím nesouhlasíš, máš mobil poslat do 2 týdnů zpět a oni ti vrátí peníze. Idea Shame on you

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
koscik
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5862.50 SMM
PostPosted: Sun Sep 04, 2005 7:03 pm    Post subject: Re: Kdybyste... Reply with quote

Pařanoik wrote:
dovolil jsem si ... švestičky...

moje recenze na tuhle cihlu ... bez servítek...

http://blog.lide.cz/paanoik/2005/08/27/18

Tak tenhle paskvil ma s recenzi spolecnyho asi tolik jako Vera Bila se sexualni pritazlivosti. Sorry chlape ale lip to rict nejde. A neni to o tom ze bys neco kritizoval, ale ze tomu proste rozumis jako koza petrzeli a tvoje naroky sou moc blizko StarTreku. Kup si Nokii, ta je baaajecne jednoducha.

Ad vadny pixel - Lidi, prostudujte si manual. Vsechno je dano technologii vyroby TFT displeju, ja sam mam na lcdcku u kamery taky vadnej pixel a nezere me to. Je to podle me spis o takovym tom perfekcionalismu. Az se vam ten mobil okouka tak uz na to hledet nebudete wink

kolemjdoucí

0.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 04, 2005 7:35 pm    Post subject: Re: Kdybyste... Reply with quote

koscik wrote:
Pařanoik wrote:

Tak tenhle paskvil ma s recenzi spolecnyho asi tolik jako Vera Bila se sexualni pritazlivosti. Sorry chlape ale lip to rict nejde. A neni to o tom ze bys neco kritizoval, ale ze tomu proste rozumis jako koza petrzeli a tvoje naroky sou moc blizko StarTreku. Kup si Nokii, ta je baaajecne jednoducha.

Ad vadny pixel - Lidi, prostudujte si manual. Vsechno je dano technologii vyroby TFT displeju, ja sam mam na lcdcku u kamery taky vadnej pixel a nezere me to. Je to podle me spis o takovym tom perfekcionalismu. Az se vam ten mobil okouka tak uz na to hledet nebudete wink

neříkám že ne, ale o tom to je ... psát snad umím a hledám problémy který lidi nenapadnou. A navíc ... proč bych jako "profík" psal na blog a ne na spec server ? Prostě je to jen jeden sranec na jednom blogu a jestli to bereš jako něco víc, tak se prober .. Wink Rolling Eyes

Ad vadný pixel: plazmovky jsou drahý kvůli tomu, že vadný pixely z výroby vyjít nemůžou ... takže z fabriky odchází spousta zmetků. Imho kde je hranice? Když ti napíšou že tři vynechaný lajny jsou ok, tak ti to přijde normální ? Vždyť ten displej je od toho aby zobrazoval, a to by měl dělat kvalitně. Ale na druhou stranu, za chyby se platí (viz. MS).
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Palio
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 04, 2005 7:37 pm    Post subject: Re: Kdybyste... Reply with quote

koscik wrote:
Pařanoik wrote:

Applause Applause

koscik
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5862.50 SMM
PostPosted: Sun Sep 04, 2005 7:49 pm    Post subject: Re: Kdybyste... Reply with quote

Pařanoik wrote:
koscik wrote:
Pařanoik wrote:

neříkám že ne, ale o tom to je ... psát snad umím a hledám problémy který lidi nenapadnou. A navíc ... proč bych jako "profík" psal na blog a ne na spec server ? Prostě je to jen jeden sranec na jednom blogu a jestli to bereš jako něco víc, tak se prober .. Wink Rolling Eyes

Ad vadný pixel: plazmovky jsou drahý kvůli tomu, že vadný pixely z výroby vyjít nemůžou ... takže z fabriky odchází spousta zmetků. Imho kde je hranice? Když ti napíšou že tři vynechaný lajny jsou ok, tak ti to přijde normální ? Vždyť ten displej je od toho aby zobrazoval, a to by měl dělat kvalitně. Ale na druhou stranu, za chyby se platí (viz. MS).

Tak nam ten sranec laskave nepredkladej jako recenzi.

Prostuduj si laskave technologie vyroby jak plazmovek tak lcd, tady to resit nema smysl. Dle meho jestli z 23 232 pixelu se 3 nezobrazujou spravne, tak ja to za kvalitni zobrazovani porad povazuju...

P.S. Dokavad si v nejskrytejsim koutku duse budes myslet ze pises dobre, tak nikdy psat dobre nebudes.

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum