View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ydev kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 9:30 am Post subject: pomoc s konfiguraci pripojeni z JAVA |
|
|
Ahoj,
potrebuji pomoci nastavit SX1 tak, aby se neustale neptala jak blba na pripojeni k internetu. Ostatni Symbianovske telefony to zvladaji, staci nastavit ze se aplikace na pripojeni pta jen jednou.
Ale v S(hit)X1 mi to nejde. Prosim o pomoc.
Ondras _________________ www.trafficinfo.cz |
|
Back to top |
|
 |
Silencer badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 10:09 am Post subject: Re: pomoc s konfiguraci pripojeni z JAVA |
|
|
ydev wrote: | Ahoj,
potrebuji pomoci nastavit SX1 tak, aby se neustale neptala jak blba na pripojeni k internetu. Ostatni Symbianovske telefony to zvladaji, staci nastavit ze se aplikace na pripojeni pta jen jednou.
Ondras |
Rekl bych ze to pujde asi jedine nejakym patchem. Pamatuji si kdyz jsem jeste mel M55ku ze na ni takovy patch byl. |
|
Back to top |
|
 |
ydev kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 11:08 am Post subject: Re: pomoc s konfiguraci pripojeni z JAVA |
|
|
Silencer wrote: | ydev wrote: | Ahoj,
Ondras |
Rekl bych ze to pujde asi jedine nejakym patchem. Pamatuji si kdyz jsem jeste mel M55ku ze na ni takovy patch byl. |
Ok, a nemohl byste si nekdo, kdo mate cerstvy a nezahnivajici firmware ozkouset aplikaci u sebe? Jde mi o to, jestli vam bude behat bez neustaleho dotazovani na pripojny profil.
Najdete ji na www.trafficinfo.cz, verze pro SX1 _________________ www.trafficinfo.cz |
|
Back to top |
|
 |
Rady začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 6:48 am Post subject: traffic info |
|
|
takže jsem to odzkoušel a jde to i na SX1.Po instalaci je nutné vstoupit do menu položka extra, java aplikace pak možnosti, nastavení a otevřít výchozí přístup. bod a nastavení kde se nastaví přístupový bod a síťové připojení na dovoleno  |
|
Back to top |
|
 |
ydev kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 9:25 am Post subject: Re: traffic info |
|
|
Rady wrote: | takže jsem to odzkoušel a jde to i na SX1.Po instalaci je nutné vstoupit do menu položka extra, java aplikace pak možnosti, nastavení a otevřít výchozí přístup. bod a nastavení kde se nastaví přístupový bod a síťové připojení na dovoleno  |
To jsem zkoušel také, ale nic, telefon si nedělá starosti s nějakým nastavenim a tvrdošíjně se stále ptá. No asi firmware .... naštěstí mi už pár z vás psalo, že jim naše aplikace běhá bez problémů.
Takže dík všem. _________________ www.trafficinfo.cz |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|