View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
BlazenM65 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 1:53 pm Post subject: |
|
|
Tak abychom to nějak uzavřeli , dneska sem v 5 hodin volal jako ***** na operatora , který mi sdělil, že si to mám jednoduše nechat nastavit za prachy v prodejně eurotelu: Nakopat do zadnice...
Pro spike>>> to jsem zkoušel asi 5x a nejde to , jestli to nějak nesfouknu sám, tak si to budu muset nechat nastavit ,ale to si radši v první řadě koupim ten stupidní kabel.
No, dá se žít i bez CSD  _________________ ALcatel OT DB>>Alcatel 303>>Siemens M65 |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 3:46 pm Post subject: |
|
|
V Eurotelu myslim nevymyslej nic lepsiho nez mi, maj k dospozici max EEPROMku se specifickym nastaveni a konfigurator jako je na webu, ale ma to vyhodu, kdyz to nepujde nemuzou to chtit zaplatit. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
spike ostřílený diskusník

Joined: 16 Aug 2005 Posts: 524 Location: Kocourkov v Jižních Čechách Phone: HTC Artemis 2081.72 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 6:22 pm Post subject: |
|
|
Hele já jsem byl v prodejně Eurotelu, když jsem tu svojí M65-ku kupoval a týpek za pultem mi vyjel na tiskárně postup nastavení mobilu (jak jsem psal byla to CX65) a pak jsme to tam nastavili a vyzkoušeli na Eurotel live.
A šlo to. Je třeba říct, že jsem fakt nic neplatil!!! Myslím, že bys neměl cálovat za to, že ti pomůžou nastavit mobil.
Co se týče IMEI, tady mlčím, protože neznám a neumím. _________________ -> Jdoucí na smrt tě zdraví <-
Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|