clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - SX1 po 3 tejdnech zpet doma z reklamace

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

SX1 po 3 tejdnech zpet doma z reklamace
Goto page Previous  1, 2, 3  Next

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Mon Sep 05, 2005 4:15 pm    Post subject: Reply with quote

az si vyridim gold class tak de mila SX1 na reklamaci znova...hejbou se ji levy tlacitka a dneska sem si vsiml ,ze se mi odloupl kousek laku na krytu anteny...display resit nakonec nebudu...kaslu na ne..i kdyz me to stve.Uz nehodlam bejt bez telefonu dyl jak tech 48 hodin ..ja si SX1 koupil aby mi slouzila a abych se s ni bavil a ne aby vecne byla v servise... vim ,ze tohle neni velka zavada ..pohybujici se tlacitka ,ale kdyz uz tak uz.Ted du najit íinformace jestli to neco stoji bejt clenem a mit kartu gold class.Doufam ,ze je to zadara:)

http://cuir.wz.cz
Back to top
View user's profile Send private message
diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 05, 2005 4:19 pm    Post subject: Reply with quote

Aspon ze ho uz mas konecne doma. Ak tie skrabance niesu az take zle tak by som to mozno ani neriesil, ale to uz necham na teba. Ked uz si vies rozobrat kryt a zlozit SX1 sam, mas na viac ako servis a radsej si to sprav sam, aspon ti zase nedoskriabu displej.

BTW, zdravim Vas vsetkych z anglicka wink

For Blood is Life...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Mon Sep 05, 2005 4:25 pm    Post subject: Reply with quote

diablo wrote:
Aspon ze ho uz mas konecne doma. Ak tie skrabance niesu az take zle tak by som to mozno ani neriesil, ale to uz necham na teba. Ked uz si vies rozobrat kryt a zlozit SX1 sam, mas na viac ako servis a radsej si to sprav sam, aspon ti zase nedoskriabu displej.

BTW, zdravim Vas vsetkych z anglicka wink

diky za pozdrav ...jinak ja bych si to opravil ,ale nemam nova tlacitka a ani nemam novy kryt na antenu...zvladl bych to levou zadni ,ale proste nemam soucastky...jo kdyby mi je dali zadara tak si to mile rad udelam Smile

Back to top
KŘOVÁK
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 05, 2005 4:50 pm    Post subject: Reply with quote

Siemens Gold Class je zadarmo

(\__/)

(O.o )

(> < ) THIS IS BUNNY!

Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ZeeRaX
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 05, 2005 4:55 pm    Post subject: Reply with quote

cuir wrote:
.....

Hmm, ty tlacitaka.. myslis, ze to je zavada ? A ze to jde spravit ?!? Hey jestli na to prijdes jak, pisni mi to Wink me to dela taky a obcas i prestava fungovat 2ka (sry, ale SXko sem jeste nerozdelal, tak jestli tusis co s tim wink ) Budu vdecny Pray

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Mon Sep 05, 2005 5:21 pm    Post subject: Reply with quote

ZeeRaX wrote:
cuir wrote:
.....

Hmm, ty tlacitaka.. myslis, ze to je zavada ? A ze to jde spravit ?!? Hey jestli na to prijdes jak, pisni mi to Wink me to dela taky a obcas i prestava fungovat 2ka (sry, ale SXko sem jeste nerozdelal, tak jestli tusis co s tim wink ) Budu vdecny Pray

rozdelaval sem to a neprisel sem na to...asi by to nejak slo ,ale nehodlam tam nic dodelavat ci lepit ..pac to mam v zaruce a proste to vyreklamuju ..myslel sem si treba ,ze to bude trivialni zasah ,ale kdyz sem se na to podival poradne tak sem zjistil ,ze to tak trivialni neni ...tak sem to nechal bejt...reklamace jisti.Sorry

Back to top
W.I.KING
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 05, 2005 6:57 pm    Post subject: Reply with quote

Já bych je za to nakopal do pr*zadku. Mám na displeji ještě originální ochrannou fólii Twisted Evil Až doslouží, dám tam další...

W.I.KING
Back to top
Krouta
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 07, 2005 11:58 am    Post subject: Reply with quote

cuir wrote:
az si vyridim gold class tak de mila SX1 na reklamaci znova...

Výhody programu Siemens Gold Class můžeš využívat ihned po zaregistrování. viz. níže:
Členská karta by Vám měla dorazit nejpozději do pěti týdnů od registrace.

I přesto, že nemáte členskou kartu k dispozici, můžete čerpat výhody Gold Classu. Tedy můžete si objednávat zboží přes e-shop nebo v autorizovaném prodejním a servisním centru Siemens. Zde máte i možnost si popř. nechat opravit svůj mobilní telefon. U přednostní přepážky stačí pouze sdělit, že jste zaregistrován v našem Gold Classu, ale kartu jste prozatím neobdržel. Pracovník si Vás vyhledá v databázi a postup je standardní jako kdybyste členskou kartu vlastnil.
Back to top
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Wed Sep 07, 2005 5:13 pm    Post subject: Reply with quote

Krouta wrote:
cuir wrote:
az si vyridim gold class tak de mila SX1 na reklamaci znova...

Výhody programu Siemens Gold Class můžeš využívat ihned po zaregistrování. viz. níže:
Členská karta by Vám měla dorazit nejpozději do pěti týdnů od registrace.

I přesto, že nemáte členskou kartu k dispozici, můžete čerpat výhody Gold Classu. Tedy můžete si objednávat zboží přes e-shop nebo v autorizovaném prodejním a servisním centru Siemens. Zde máte i možnost si popř. nechat opravit svůj mobilní telefon. U přednostní přepážky stačí pouze sdělit, že jste zaregistrován v našem Gold Classu, ale kartu jste prozatím neobdržel. Pracovník si Vás vyhledá v databázi a postup je standardní jako kdybyste členskou kartu vlastnil.

dekuji ..jiz sem se informoval ,ale i tak diky.

Back to top
psultik
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Sep 08, 2005 1:04 pm    Post subject: Reply with quote

Čau chlape když jsem si přečetl co se ti stalo tak ti jen chci říct že jsem na tom skoro stejně.Mě po reklamaci poslali sxko taky se škrábancem na sklíčku,ale aby toho nebylo málo strhli mi závit levýho spodního šroubku a kryt mi teď odstává tak o 1,5 až 2mm.No jo no holt jsou nikdy lepší vlastní šikovný ručičky než servisních techniků pacičky. Think Tohle by ty blbci měli udělat trochu zapřemýšlet.
Back to top
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Thu Sep 08, 2005 4:28 pm    Post subject: Reply with quote

psultik wrote:
Čau chlape když jsem si přečetl co se ti stalo tak ti jen chci říct že jsem na tom skoro stejně.Mě po reklamaci poslali sxko taky se škrábancem na sklíčku,ale aby toho nebylo málo strhli mi závit levýho spodního šroubku a kryt mi teď odstává tak o 1,5 až 2mm.No jo no holt jsou nikdy lepší vlastní šikovný ručičky než servisních techniků pacičky. Think Tohle by ty blbci měli udělat trochu zapřemýšlet.

nooo ja uz to mam vymysleny jak dostanu svoji Sx1 zase dokupy anemelo by to trvat dele jak tejden ...a pokud vsechno dobre dopadne tak budu mit novy tlacitka ..obe strany ...novej kryt na antenu a i novej predni kryt(sklicko)...doufam ,ze to vyjde...jediny co by nemuselo vyjit je to sklicko ,ale zbytej je reklamovatelnej...teda aspon doufam ....

Back to top
duuri
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

5874.50 SMM
PostPosted: Sat Sep 10, 2005 8:36 am    Post subject: Reply with quote

hybanie tlacidiel sa da sprvait ja som to vyriesil..trosku lepdla a bolo took ale kupil som krusell a uz to neriesim:) niekde mam foto ale niesu moc dobre:(
Back to top
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Sat Sep 10, 2005 8:42 am    Post subject: Reply with quote

duuri wrote:
hybanie tlacidiel sa da sprvait ja som to vyriesil..trosku lepdla a bolo took ale kupil som krusell a uz to neriesim:) niekde mam foto ale niesu moc dobre:(

na lepidlo sem taky prisel ,ale to bych okamzite prisel o zaruku ..pac by to byl zasach co jde poznat a to ja nechci ..snazil sem se vymyslet zasach takovy abych o zaruku neprisel a to se mi nepovedlo .... krusel obal jako zamezi pohybu tlacitek??

Back to top
duuri
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

5874.50 SMM
PostPosted: Sat Sep 10, 2005 8:50 am    Post subject: Reply with quote

neni to poznat.ked rozoberies tlacidla tie vedla displeya tak su spojene takou gumov a vrstvov tenkeho plastu ktora sa narozdiel od gumy a tlacidiel nehybe tak staci zlepit gumu a ten plastovy pruzok na viacerych miestach tak ako to bolo pred tym a mas:)
Back to top
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Sat Sep 10, 2005 8:57 am    Post subject: Reply with quote

duuri wrote:
neni to poznat.ked rozoberies tlacidla tie vedla displeya tak su spojene takou gumov a vrstvov tenkeho plastu ktora sa narozdiel od gumy a tlacidiel nehybe tak staci zlepit gumu a ten plastovy pruzok na viacerych miestach tak ako to bolo pred tym a mas:)

Applause Applause Applause Applause Applause hmmmmm is goood Applause Applause Applause tak tohle me nenapadlo .... ja sem premyslel nad nejakymi podlozkami a vymezovacimi krouzecky a tak ,ale kapnout mezi to co se hybe lepidlo ...no to me nenapadlo ...velmi dobrej napad ...myslim ,ze by se to dalo pouzit,ale kdyz uz tam pujde tak at to vyresi Smile az po dalsim rozhejbani to budu resit takhle ..diky...ses pasak

Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum