View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 4:15 pm Post subject: |
|
|
az si vyridim gold class tak de mila SX1 na reklamaci znova...hejbou se ji levy tlacitka a dneska sem si vsiml ,ze se mi odloupl kousek laku na krytu anteny...display resit nakonec nebudu...kaslu na ne..i kdyz me to stve.Uz nehodlam bejt bez telefonu dyl jak tech 48 hodin ..ja si SX1 koupil aby mi slouzila a abych se s ni bavil a ne aby vecne byla v servise... vim ,ze tohle neni velka zavada ..pohybujici se tlacitka ,ale kdyz uz tak uz.Ted du najit íinformace jestli to neco stoji bejt clenem a mit kartu gold class.Doufam ,ze je to zadara:) _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 4:19 pm Post subject: |
|
|
Aspon ze ho uz mas konecne doma. Ak tie skrabance niesu az take zle tak by som to mozno ani neriesil, ale to uz necham na teba. Ked uz si vies rozobrat kryt a zlozit SX1 sam, mas na viac ako servis a radsej si to sprav sam, aspon ti zase nedoskriabu displej.
BTW, zdravim Vas vsetkych z anglicka  _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 4:25 pm Post subject: |
|
|
diablo wrote: | Aspon ze ho uz mas konecne doma. Ak tie skrabance niesu az take zle tak by som to mozno ani neriesil, ale to uz necham na teba. Ked uz si vies rozobrat kryt a zlozit SX1 sam, mas na viac ako servis a radsej si to sprav sam, aspon ti zase nedoskriabu displej.
BTW, zdravim Vas vsetkych z anglicka  |
diky za pozdrav ...jinak ja bych si to opravil ,ale nemam nova tlacitka a ani nemam novy kryt na antenu...zvladl bych to levou zadni ,ale proste nemam soucastky...jo kdyby mi je dali zadara tak si to mile rad udelam  _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 4:50 pm Post subject: |
|
|
Siemens Gold Class je zadarmo _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 4:55 pm Post subject: |
|
|
Hmm, ty tlacitaka.. myslis, ze to je zavada ? A ze to jde spravit ?!? Hey jestli na to prijdes jak, pisni mi to me to dela taky a obcas i prestava fungovat 2ka (sry, ale SXko sem jeste nerozdelal, tak jestli tusis co s tim ) Budu vdecny  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 5:21 pm Post subject: |
|
|
ZeeRaX wrote: |
Hmm, ty tlacitaka.. myslis, ze to je zavada ? A ze to jde spravit ?!? Hey jestli na to prijdes jak, pisni mi to me to dela taky a obcas i prestava fungovat 2ka (sry, ale SXko sem jeste nerozdelal, tak jestli tusis co s tim ) Budu vdecny  |
rozdelaval sem to a neprisel sem na to...asi by to nejak slo ,ale nehodlam tam nic dodelavat ci lepit ..pac to mam v zaruce a proste to vyreklamuju ..myslel sem si treba ,ze to bude trivialni zasah ,ale kdyz sem se na to podival poradne tak sem zjistil ,ze to tak trivialni neni ...tak sem to nechal bejt...reklamace jisti.Sorry _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 6:57 pm Post subject: |
|
|
Já bych je za to nakopal do pr*zadku. Mám na displeji ještě originální ochrannou fólii Až doslouží, dám tam další...
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
Krouta badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 11:58 am Post subject: |
|
|
cuir wrote: | az si vyridim gold class tak de mila SX1 na reklamaci znova... |
Výhody programu Siemens Gold Class můžeš využívat ihned po zaregistrování. viz. níže:
Členská karta by Vám měla dorazit nejpozději do pěti týdnů od registrace.
I přesto, že nemáte členskou kartu k dispozici, můžete čerpat výhody Gold Classu. Tedy můžete si objednávat zboží přes e-shop nebo v autorizovaném prodejním a servisním centru Siemens. Zde máte i možnost si popř. nechat opravit svůj mobilní telefon. U přednostní přepážky stačí pouze sdělit, že jste zaregistrován v našem Gold Classu, ale kartu jste prozatím neobdržel. Pracovník si Vás vyhledá v databázi a postup je standardní jako kdybyste členskou kartu vlastnil. |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 5:13 pm Post subject: |
|
|
Krouta wrote: | cuir wrote: | az si vyridim gold class tak de mila SX1 na reklamaci znova... |
Výhody programu Siemens Gold Class můžeš využívat ihned po zaregistrování. viz. níže:
Členská karta by Vám měla dorazit nejpozději do pěti týdnů od registrace.
I přesto, že nemáte členskou kartu k dispozici, můžete čerpat výhody Gold Classu. Tedy můžete si objednávat zboží přes e-shop nebo v autorizovaném prodejním a servisním centru Siemens. Zde máte i možnost si popř. nechat opravit svůj mobilní telefon. U přednostní přepážky stačí pouze sdělit, že jste zaregistrován v našem Gold Classu, ale kartu jste prozatím neobdržel. Pracovník si Vás vyhledá v databázi a postup je standardní jako kdybyste členskou kartu vlastnil. |
dekuji ..jiz sem se informoval ,ale i tak diky. _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
|
Back to top |
|
 |
psultik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 08, 2005 1:04 pm Post subject: |
|
|
Čau chlape když jsem si přečetl co se ti stalo tak ti jen chci říct že jsem na tom skoro stejně.Mě po reklamaci poslali sxko taky se škrábancem na sklíčku,ale aby toho nebylo málo strhli mi závit levýho spodního šroubku a kryt mi teď odstává tak o 1,5 až 2mm.No jo no holt jsou nikdy lepší vlastní šikovný ručičky než servisních techniků pacičky. Tohle by ty blbci měli udělat trochu zapřemýšlet. |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Thu Sep 08, 2005 4:28 pm Post subject: |
|
|
psultik wrote: | Čau chlape když jsem si přečetl co se ti stalo tak ti jen chci říct že jsem na tom skoro stejně.Mě po reklamaci poslali sxko taky se škrábancem na sklíčku,ale aby toho nebylo málo strhli mi závit levýho spodního šroubku a kryt mi teď odstává tak o 1,5 až 2mm.No jo no holt jsou nikdy lepší vlastní šikovný ručičky než servisních techniků pacičky. Tohle by ty blbci měli udělat trochu zapřemýšlet. |
nooo ja uz to mam vymysleny jak dostanu svoji Sx1 zase dokupy anemelo by to trvat dele jak tejden ...a pokud vsechno dobre dopadne tak budu mit novy tlacitka ..obe strany ...novej kryt na antenu a i novej predni kryt(sklicko)...doufam ,ze to vyjde...jediny co by nemuselo vyjit je to sklicko ,ale zbytej je reklamovatelnej...teda aspon doufam .... _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Sat Sep 10, 2005 8:36 am Post subject: |
|
|
hybanie tlacidiel sa da sprvait ja som to vyriesil..trosku lepdla a bolo took ale kupil som krusell a uz to neriesim:) niekde mam foto ale niesu moc dobre:( |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Sat Sep 10, 2005 8:42 am Post subject: |
|
|
duuri wrote: | hybanie tlacidiel sa da sprvait ja som to vyriesil..trosku lepdla a bolo took ale kupil som krusell a uz to neriesim:) niekde mam foto ale niesu moc dobre:( |
na lepidlo sem taky prisel ,ale to bych okamzite prisel o zaruku ..pac by to byl zasach co jde poznat a to ja nechci ..snazil sem se vymyslet zasach takovy abych o zaruku neprisel a to se mi nepovedlo .... krusel obal jako zamezi pohybu tlacitek?? _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Sat Sep 10, 2005 8:50 am Post subject: |
|
|
neni to poznat.ked rozoberies tlacidla tie vedla displeya tak su spojene takou gumov a vrstvov tenkeho plastu ktora sa narozdiel od gumy a tlacidiel nehybe tak staci zlepit gumu a ten plastovy pruzok na viacerych miestach tak ako to bolo pred tym a mas:) |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Sat Sep 10, 2005 8:57 am Post subject: |
|
|
duuri wrote: | neni to poznat.ked rozoberies tlacidla tie vedla displeya tak su spojene takou gumov a vrstvov tenkeho plastu ktora sa narozdiel od gumy a tlacidiel nehybe tak staci zlepit gumu a ten plastovy pruzok na viacerych miestach tak ako to bolo pred tym a mas:) |
hmmmmm is goood tak tohle me nenapadlo .... ja sem premyslel nad nejakymi podlozkami a vymezovacimi krouzecky a tak ,ale kapnout mezi to co se hybe lepidlo ...no to me nenapadlo ...velmi dobrej napad ...myslim ,ze by se to dalo pouzit,ale kdyz uz tam pujde tak at to vyresi az po dalsim rozhejbani to budu resit takhle ..diky...ses pasak _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
|
Back to top |
|
 |
|