View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
emil12 všeználek

Joined: 20 Mar 2005 Posts: 779 Location: Prešov-Slovensko Telefon:CX65@50 Kábel:DCA-510
4264.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 7:09 pm Post subject: |
|
|
weitless wrote: | Pánove..jsem dojatý . Tohle jsem si vždycky přál, aby SiemensMania byla takhle oblíbená. Kyby to šlo, tak vám každému zaplatím velkého panáka na naše zdraví a na SM. Vidím, že již můžu odejít do důchodu spokojen  |
Ked som prvy krat prisiel na SM zdala sa mi dost neprehladna a tak som hned z nej odisiel. O dva tyzdne som hladal neco o Siemensoch a znova som na nu natrafil a vtedy sa mi ako keby zdala priehladnejsia. Cital som si clanky a potom asi o tyzden som sa zaregistroval. Vtedy som vam robil problemy a vkuse som sa pytal ako s tym a hentym. A mali ste so mnou trpezlivost tak ako s ostatnymi. A preto sa SM tak rozrastla. Ak ratam ma mozno 10 moderatorov, asi 7 vyvojarov a redaktorov. Myslim ze toto je najlepsi web o mobiloch celkovo a prajem mu aby sa drzal velmi le velmi dlho. BRAVO SIEMENSMANIA  _________________ Simens CX65-->FW50+patche+DCA510=Super puper mobil
Môj E-Mail neviem nanho heslo
Môj Web  |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 7:10 pm Post subject: |
|
|
Sh@dy wrote: | weitless wrote: | Pánove..jsem dojatý . Tohle jsem si vždycky přál, aby SiemensMania byla takhle oblíbená. Kyby to šlo, tak vám každému zaplatím velkého panáka na naše zdraví a na SM. Vidím, že již můžu odejít do důchodu spokojen  |
Tak skoro neodchadzaj! Co by sme tu bez teba robili... |
já chych řek že by sme si poradili sami  |
|
Back to top |
|
 |
emil12 všeználek

Joined: 20 Mar 2005 Posts: 779 Location: Prešov-Slovensko Telefon:CX65@50 Kábel:DCA-510
4264.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 7:11 pm Post subject: |
|
|
bondcze wrote: | Sh@dy wrote: | weitless wrote: | Pánove..jsem dojatý . Tohle jsem si vždycky přál, aby SiemensMania byla takhle oblíbená. Kyby to šlo, tak vám každému zaplatím velkého panáka na naše zdraví a na SM. Vidím, že již můžu odejít do důchodu spokojen  |
Tak skoro neodchadzaj! Co by sme tu bez teba robili... |
já chych řek že by sme si poradili sami  |
Kazda pomoc je dobra
Nemyslis
asi by som si nemal tolko dovolovat  _________________ Simens CX65-->FW50+patche+DCA510=Super puper mobil
Môj Web  |
|
Back to top |
|
 |
Sh@dy táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 7:17 pm Post subject: |
|
|
emil12 wrote: |
Ked som prvy krat prisiel na SM zdala sa mi dost neprehladna a tak som hned z nej odisiel. O dva tyzdne som hladal neco o Siemensoch a znova som na nu natrafil a vtedy sa mi ako keby zdala priehladnejsia. Cital som si clanky a potom asi o tyzden som sa zaregistroval. Vtedy som vam robil problemy a vkuse som sa pytal ako s tym a hentym. A mali ste so mnou trpezlivost tak ako s ostatnymi. A preto sa SM tak rozrastla. Ak ratam ma mozno 10 moderatorov, asi 7 vyvojarov a redaktorov. Myslim ze toto je najlepsi web o mobiloch celkovo a prajem mu aby sa drzal velmi le velmi dlho. BRAVO SIEMENSMANIA  |
Ja som na SM natrafil nahoodu... Ked som mal C60 tak som hladal na nete, ci je mozne zmenit farb. chemy... A navod som nasiel sem, na siemensmanii A nasiel som sem vela dobrych navodov, tak som sa zaregistroval... A skoro vsetko co viem o mobiloch (SIEMENSoch) som sa naucil sem, od vas vsetkych sem na SM. Som velmi vdacny siemensmanii  _________________ A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65 |
|
Back to top |
|
 |
Sh@dy táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 7:19 pm Post subject: |
|
|
emil12 wrote: |
Kazda pomoc je dobra
Nemyslis
asi by som si nemal tolko dovolovat  |
Admina pocitas za vypomoc...  _________________ A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65 |
|
Back to top |
|
 |
emil12 všeználek

4264.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 7:21 pm Post subject: |
|
|
Sh@dy wrote: | emil12 wrote: |
Kazda pomoc je dobra
Nemyslis
asi by som si nemal tolko dovolovat  |
Admina pocitas za vypomoc...  |
Nie ale pametam sa ako bondcze mal ma plne zuby ked som tu zacinal.  _________________ Simens CX65-->FW50+patche+DCA510=Super puper mobil
Môj Web  |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 7:29 pm Post subject: |
|
|
To já jsem na SM taky narazil náhodou. Když jsem měl první den datovej kabel na mojí MT50 a hledal jsem java hry... No, koukl jsem se sem, našel pár článků, ale ne pro muj founek, tak jsem zase odešel A když jsem si po roce pořídil C65, tak jsem se sem vrátil. Snad to bylo díky tomu, že mi na mým telefonku chybělo video a taky neshasínal při nabíjení, tak jsem hledal pomoc. Nic jsem neuměl... A vidíte co se dá ze jeden rok s telefonama naučit? Stačí nebejt línej a taky nebejt srab, protože patchování a podobný srandičky není pro sraby, ale pro ty, co chtějí zkusit něco novýho a něčim se odlišovat. A já strašně rád dělam takový "pokusy" třeba na Windowsech a mobil mi to jenom rozšířil, protože s tim se můžu i vytahovat před holkama
Mno, ale to je asi už OT. Asi by jsme si měli založít topic: Jak jste poznali SM?  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
emil12 všeználek

4264.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 7:33 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | To já jsem na SM taky narazil náhodou. Když jsem měl první den datovej kabel na mojí MT50 a hledal jsem java hry... No, koukl jsem se sem, našel pár článků, ale ne pro muj founek, tak jsem zase odešel A když jsem si po roce pořídil C65, tak jsem se sem vrátil. Snad to bylo díky tomu, že mi na mým telefonku chybělo video a taky neshasínal při nabíjení, tak jsem hledal pomoc. Nic jsem neuměl... A vidíte co se dá ze jeden rok s telefonama naučit? Stačí nebejt línej a taky nebejt srab, protože patchování a podobný srandičky není pro sraby, ale pro ty, co chtějí zkusit něco novýho a něčim se odlišovat. A já strašně rád dělam takový "pokusy" třeba na Windowsech a mobil mi to jenom rozšířil, protože s tim se můžu i vytahovat před holkama
Mno, ale to je asi už OT. Asi by jsme si měli založít topic: Jak jste poznali SM?  |
Mas pravdu za rok mozes si zato zarabat
Ale to by sa neuzila SM cize radsej ne  _________________ Simens CX65-->FW50+patche+DCA510=Super puper mobil
Môj Web  |
|
Back to top |
|
 |
Sh@dy táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 7:46 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: |
Mno, ale to je asi už OT. Asi by jsme si měli založít topic: Jak jste poznali SM?  |
Mohol by sa zalozi topic s volnou debatou o siemensmanii... Ako kto zacal, v com vsetkom mu SM monohla atd. _________________ A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65 |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 7:52 pm Post subject: |
|
|
ja jsem na SM narazil kdyz jsem mel MT50 a udelal jsem unlok javy -- mno a pak byla delsi pauza.....pak jsem se registroval a jen ji navstevoval.........no a zacalo to hlavne u CX65 to byl pro me zlomovy bod ... tady jsem se aktivne zapojil ..... ale az po delsi dobe ..... no a v dnesni dobe siemensmania a jeji clenove chrli napady
da se to vyjadrit asi tak:
Hoši děkujem
 _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
Užitečné java aplikace ZDE
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|