View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dalibor45 začátečník

67.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 12:58 pm Post subject: Problem s reprakem asi.... |
|
|
Cau mam mensi problem s SX1.. kdyz mi nekdo vola tak mi melodie vyzvani treba deset sekund a pak konec pak to jenom vybruje.... nekdy to vyzvani cela melodie... Stava se mi to i u esemsky ktera je ve wavu... Dik ... |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 3:18 pm Post subject: Re: Problem s reprakem asi.... |
|
|
dalibor45 wrote: | Cau mam mensi problem s SX1.. kdyz mi nekdo vola tak mi melodie vyzvani treba deset sekund a pak konec pak to jenom vybruje.... nekdy to vyzvani cela melodie... Stava se mi to i u esemsky ktera je ve wavu... Dik ... |
Jestli sem to dobře pochopil, tak když ti příjde SMS tak ti to hraje 10s, je to tak? U SMS ti nemůže hrát celá písnička, je to omezený.... _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 4:22 pm Post subject: Re: Problem s reprakem asi.... |
|
|
KŘOVÁK wrote: |
Jestli sem to dobře pochopil, tak když ti příjde SMS tak ti to hraje 10s, je to tak? U SMS ti nemůže hrát celá písnička, je to omezený.... |
a na tom si byl kde??? pekna kravina....schvalne sem si kvuli tomu nastavil wawko ,ktere mam na vyzvaneni pro hovory...delka je kolem jedne minuty a po celou dobu mi to zbesile vibrovalo a hralo...az po te co mi zkoncila melodie tak to prestalo logicky i vibrovat....takze tam zadne omezeni neni
proste je to na reklamaci.a nebo mas neco spatne ...treba vytvorene wawko..nevim ,ale me to hraje celej minutovej song a u toho to i vibruje....jinak podle tveho popisu jsem pochopil ,ze se ti zastavi jen vyzvaneni a,le ze ti to i nadale vibruje..takze se podivej jestli nemas to wawvko spatne vytvoreny .,.,.,...treba ze mas deset sekund hudbu a pak ticho a myslis si ,ze ti to nehraje nebo tak..nevim ...ale omezeny to neni _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 4:48 pm Post subject: Re: Problem s reprakem asi.... |
|
|
cuir wrote: | KŘOVÁK wrote: |
Jestli sem to dobře pochopil, tak když ti příjde SMS tak ti to hraje 10s, je to tak? U SMS ti nemůže hrát celá písnička, je to omezený.... |
a na tom si byl kde??? pekna kravina....schvalne sem si kvuli tomu nastavil wawko ,ktere mam na vyzvaneni pro hovory...delka je kolem jedne minuty a po celou dobu mi to zbesile vibrovalo a hralo...az po te co mi zkoncila melodie tak to prestalo logicky i vibrovat....takze tam zadne omezeni neni
proste je to na reklamaci.a nebo mas neco spatne ...treba vytvorene wawko..nevim ,ale me to hraje celej minutovej song a u toho to i vibruje....jinak podle tveho popisu jsem pochopil ,ze se ti zastavi jen vyzvaneni a,le ze ti to i nadale vibruje..takze se podivej jestli nemas to wawvko spatne vytvoreny .,.,.,...treba ze mas deset sekund hudbu a pak ticho a myslis si ,ze ti to nehraje nebo tak..nevim ...ale omezeny to neni |
Hey ale vtom pripade me to taky nehraje dyl nez 10s _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
dalibor45 začátečník

67.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 5:11 pm Post subject: nee |
|
|
nee ten wav je urcite nahranej dobre... me to dela aji u melodie ktera je v zakladu toho telefonu.. hraje to jak kdy nekdy treba 10s nekdy vic aji min.. a nekdy aji cela... ne jenom u zpravy.. |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 5:20 pm Post subject: |
|
|
hmmm divny ..me to hrale pokazde cely ...fv mam 15 ...tak mozna je to tim ...jinak nevim..poslal sem si tech sms celkem pet a vsechny mi hraly celou wavku a po celou dobu to vibrovalo...tak nevim _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 6:15 pm Post subject: Re: nee |
|
|
dalibor45 wrote: | nee ten wav je urcite nahranej dobre... me to dela aji u melodie ktera je v zakladu toho telefonu.. hraje to jak kdy nekdy treba 10s nekdy vic aji min.. a nekdy aji cela... ne jenom u zpravy.. |
aha tak to je jina.....zkousel si master reset, nebo prehrat fw? _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
|
Back to top |
|
 |
dalibor45 začátečník

67.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 8:20 pm Post subject: nezkousel |
|
|
nezkousel jsem s tim nic delat mam to v zaruce... tak to radsi pudu reklamovat... |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 9:01 pm Post subject: Re: nezkousel |
|
|
dalibor45 wrote: | nezkousel jsem s tim nic delat mam to v zaruce... tak to radsi pudu reklamovat... |
to jsem rikal jiz na zacatku ..bez ...uspejes. _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 3:10 pm Post subject: Re: nezkousel |
|
|
dalibor45 wrote: | nezkousel jsem s tim nic delat mam to v zaruce... tak to radsi pudu reklamovat... |
hmm....já to taky mám v záruce a radši než abych to nesl reklamovat tak to zkoušim vyřešit po svém (master reset, orig.nastavení a když tohle nepomůže tak přehrát fw) , ale v tvým případě radši ta reklamace. _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Sat Sep 10, 2005 8:21 am Post subject: |
|
|
co je to za riesenie reklamovat zakazdu kravinu!? ked sa ti ten telefon lubim tak to skusim vyriesit sam nie? nie hned utekat do servisu na jednej strane na nich tam stale nadavate a na druhej tam stale niekto ide???? nemas tam nejaky program?moze to byt aj tak za format alebo zmenu firmwaru nic nedas neprides o zaruku a usetris kopu casu |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Sat Sep 10, 2005 8:49 am Post subject: |
|
|
duuri wrote: | co je to za riesenie reklamovat zakazdu kravinu!? ked sa ti ten telefon lubim tak to skusim vyriesit sam nie? nie hned utekat do servisu na jednej strane na nich tam stale nadavate a na druhej tam stale niekto ide???? nemas tam nejaky program?moze to byt aj tak za format alebo zmenu firmwaru nic nedas neprides o zaruku a usetris kopu casu |
no foor je v tom ,ze kdyz se mi telefon libi tak ho chci mit v naprostem poradku ...a kdyz to nejsem schopnej udelat sam z duvodu ,ze nemam nahradni dily tak pak je jedinym resenim servis...ano nadavam na ne pac sou to dle meho nezkuseni debilove,ale co naplacu ..oni ty nahradni dily maji.Samozrejme ,ze kdyz se objevi chyba tak se hned nebezi reklamovat ,nejpreve master reset ...pak instalovani programu jednoh podruhem abych zjistil jestli to nedela nejaky z nich..to plati i o patchich....no a pak kdyztak prehrani FV..a pak uz obycejnej smrtelnik nic nezmuze,kdyz nic z toho nezabere...Ja sem na telefon desne opatrenej a chovam se k nemu lip nez k moji el.kytare za 15 000....pomalu ma telefomn vlastni postel ,aby se mu prez noc nahodou neco nestalo ...kdyz lezi na stole tak nikdy nelezi jen na dreve ..kdyby zacal vibrovat mohl by se poskrabat....takze sem si vyrobil stojanek ...a kdyz stojanek neni po ruce ...tak mobil polozim treba na stos papiru ....A proto me desne sere kdyz je s nim neco v neporadku.Mozna sem ujetej ,ale snad me chapete :)jo a co chvili se divam na display a kdyz je tam jediny mastny otisk tak to hned lestim ....a ted uz tam nejsou jen otisky ,ale i skrabance:(a ty uz nevylestim ....displex by pomohl ,ale ten koupim az kdyz neuspeju,ale to zabihame jinam.... _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
|
Back to top |
|
 |
|