clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - kompatibilita Bluetooth

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

kompatibilita Bluetooth
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MOFO
rozumbrada
rozumbrada

1393.84 SMM
PříspěvekZaslal: ne září 11, 2005 6:17 pm    Předmět: kompatibilita Bluetooth Odpovědět s citátem

Možná je to trochu stupidní dotaz, ale protože sem zatím telefon s podporou Bluetooth neměl, neřešil sem to, takže se chci zeptat, když si koupím nějaké Bluetooth zařízení, a to neoriginální nebo od nějaké jiné značky než je Siemens, bude mi ti fungovat např. s telefonem Siemens S65? A druhá otázka je, jestli je rychlost přenosu dat závislá na konkrétním zařízení a pokud ano, jak velké jsou rozdíly v rychlostech přenosu. Díky za info
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ginzo
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne září 11, 2005 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to také isté,nemusíš sa báť kvôli nekompatibilite-Bluetooth je stavaný na združovanie výrobkov,ktoré nie sú rovnakej značky wink

A o tom prenose si niesom istý,myslím,že výraznejšie rozdiely tam nie,ale je pravda,že značky Jabra,Pantech a i. sú lepšie v prenose Think

rozumbrada
rozumbrada

1393.84 SMM
PříspěvekZaslal: ne září 11, 2005 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to si mě potěšil, za kolik se dá sehnat nějaké levnější (myslím na netu)?
helper
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne září 11, 2005 8:19 pm    Předmět: Re: kompatibilita Bluetooth Odpovědět s citátem

MOFO napsal:
Možná je to trochu stupidní dotaz, ale protože sem zatím telefon s podporou Bluetooth neměl, neřešil sem to, takže se chci zeptat, když si koupím nějaké Bluetooth zařízení, a to neoriginální nebo od nějaké jiné značky než je Siemens, bude mi ti fungovat např. s telefonem Siemens S65? A druhá otázka je, jestli je rychlost přenosu dat závislá na konkrétním zařízení a pokud ano, jak velké jsou rozdíly v rychlostech přenosu. Díky za info

Nezbyva nez souhlasit s tou kompatibilitou. Je to vsechno na standardech. Jinak jen tak info je to na stejny frekvenci, jak Wifi nebo mikrovlnka Confused . Co vim, tak pokud tam toho neni moc, tak to i nejakou zed zvladne, ale neprehanel bych to... No a co se tyce rychlosti, tak nejake odlisnosti jsou, ale to je dano revizi standardu, ktery to ci ono zarizeni cti. Muzu te uklidnit (mozna zklamat Think) mobily vetsinou nejnovejsi revize - nejvyssi rychlosti neaplikuji). Takze muzes fakt koupit i ten nejobycejnejsi kus a pokud bude komunikovat (nebude to mrtvy kousek), tak to pobezi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
mlcuchv
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne září 11, 2005 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeden zásadní rozdíl tu je a to na jakou vzdálenost dokáží komunikovat. Zatím jsou na trhu dva tipy -> do 10, nebo do 100 metrů. Já bych doporučoval ten do sta metrů, i když moc mobilů zatím na takovou vzdálenost nedokáže komunikovat, ale možná brzy ta doba přijde Wink
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne září 11, 2005 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mlcuchv napsal:
Jeden zásadní rozdíl tu je a to na jakou vzdálenost dokáží komunikovat. Zatím jsou na trhu dva tipy -> do 10, nebo do 100 metrů. Já bych doporučoval ten do sta metrů, i když moc mobilů zatím na takovou vzdálenost nedokáže komunikovat, ale možná brzy ta doba přijde Wink

S tim nezbyva nez souhlasit, ovsem to neni jen vzdalenost, v cem se to lisi... Nezbyva nez dodat, ze dane vzdalenosti jsou ve volnem prostoru (takze pokud bydlite u parku, tak to ma smysl). Ovsem ty verze do 100 metru jsou zase nachylnejsi na prekazky a o to vyrazneji to klesa... d'oh! Vse ma sve pro a proti. Kazdopadne pro zminene ucely to je jedno, ktery se koupi... Applause
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
ginzo
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 12, 2005 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mlcuchv napsal:

No ale to je Bluetooth 1,2 a S65 má len 1,1 Shame on you

(o(^^)o)
redaktor

Telefon: HTC Diamond
382387.67 SMM
PříspěvekZaslal: po září 12, 2005 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

melo by ti fakcit vsechno co nezesahuje do telefonu (jako treba bt klavesnice)
MOFO
rozumbrada
rozumbrada

1393.84 SMM
PříspěvekZaslal: po září 12, 2005 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takže pokud má telefon rozhraní 1.1, musí mít Bluetooth rovněž 1.1? Bluetooth 1.2 fungovat nebude?
ginzo
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 12, 2005 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MOFO napsal:
takže pokud má telefon rozhraní 1.1, musí mít Bluetooth rovněž 1.1? Bluetooth 1.2 fungovat nebude?

Bluetooth handsfree môže byť aj 1,2 ,ale nesmie byť od S65 dalej ako 10m,kvôli BT v S65
S75 má mzslím ešte tiež 1,1 ,ale u SXG75 si niesom istý Think

badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 12, 2005 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MOFO napsal:

Nesmysl, buď si jistý že bude. Tam se jedná jen o vzdálenost na jakou dokáží BT zařízení komunikovat, jinak jsou plně kompatibilní Wink Nevím vůbec na co ginzo takto reagoval Sad Asi mě špatně pochopil že?

všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 12, 2005 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mlcuchv napsal:
MOFO napsal:

Nesmysl, buď si jistý že bude. Tam se jedná jen o vzdálenost na jakou dokáží BT zařízení komunikovat, jinak jsou plně kompatibilní Wink Nevím vůbec na co ginzo takto reagoval Sad Asi mě špatně pochopil že?

Tak si prečítaj čo som napísal pred chvíľou Brick wall
A ten dôvod je v tom,že ked má S65 1,1 nedokázal by prenášať zvuk do BT handsfree na viac ako 10 m Hand

administrátor
administrátor

41313.42 SMM
PříspěvekZaslal: po září 12, 2005 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mlcuchv napsal:
MOFO napsal:

Trochu OT: nekde jsem slysel, ze ten cip BT stoji kolem 5$. Proc ho potom nedali treba do my M65? Brick wall

SM
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
mlcuchv
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 12, 2005 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To ginzo : Pane Bože já to vzdávám Smile Precti si nejdříve pořádně příspěvky, které jsem do této diskuse napsal a bude ti jasné, že se nemáš se mnou o čem přít Wink
rozumbrada
rozumbrada

1393.84 SMM
PříspěvekZaslal: po září 12, 2005 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už je mně to jasnější, jenom mám ještě zmatek v označení, na některých eshopech dělí Bluetooth na CLASS 1 a CLASS 2 (pochopil sem, že jde o různý dosah) a někde uvádí Bluetooth 1.1 a Bluetooth 1.2. Znamená toto odlišné značení každé něco jiného, nebo je to totožné?

A pak ještě jestli má význam u Bluetooth USB řešit verzi USB. Na kompu mám USB 2.0, takže mě zajímá, jestli se USB 1.0,1.1 popř. 2.0 projeví na rychlosti přenosu dat z S65ky?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: