View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kuba kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 12, 2005 9:27 pm Post subject: CX65 i CX70 se vypina pri prijmu MMS |
|
|
Cau. Nema nekdo taky problem s prijmem MMS?
Mam CX65 FW50 na Eurotel paušálu přešlý z GO.
O prázdninách jsem měl ty testovací zprávy MMS, ale měl jsem s nima problémy. Telefon se při přijímání MMS vypínal, zůstalo tam vždy jen upozornění na to, že můžu MMS přijmout. Vyplo se to třeba 10x za sebou při pokusu o přijetí MMS a pak to najednou třeba pro 5 zpráv šlo, a pak znova. Myslel jsem, že je to důvod pro reklamaci, ale ještě jsem se k tomu nedostal.
Teď jsem přítelkyní koupil CX70 FW50 a ejhle, dělá jí to uplně to samý. Při začátku přijímání MMS pípne a vypne se. Tohle mi přijde jako podivná náhoda, tak se ptám, jestli to neni někde jinde.
Nastavení MMS bych měl mít správně (jestliže to občas funguje), aktivovaný je mam taky. Neví někdo co s tim? Díky! |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 12, 2005 9:51 pm Post subject: Re: CX65 i CX70 se vypina pri prijmu MMS |
|
|
Kuba wrote: | Cau. Nema nekdo taky problem s prijmem MMS?
O prázdninách jsem měl ty testovací zprávy MMS, ale měl jsem s nima problémy. Telefon se při přijímání MMS vypínal, zůstalo tam vždy jen upozornění na to, že můžu MMS přijmout. Vyplo se to třeba 10x za sebou při pokusu o přijetí MMS a pak to najednou třeba pro 5 zpráv šlo, a pak znova. Myslel jsem, že je to důvod pro reklamaci, ale ještě jsem se k tomu nedostal.
Teď jsem přítelkyní koupil CX70 FW50 a ejhle, dělá jí to uplně to samý. Při začátku přijímání MMS pípne a vypne se. Tohle mi přijde jako podivná náhoda, tak se ptám, jestli to neni někde jinde.
Nastavení MMS bych měl mít správně (jestliže to občas funguje), aktivovaný je mam taky. Neví někdo co s tim? Díky! |
Moja CX65-ka firmvér 50 operator ORANGE nema ziadne problemy s prijimanim MMS takze neviem , mohla by to byt aj chyba na strane operatora ale tak ja by som to dal reklamovat a hotovo . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
Kuba kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 12, 2005 10:15 pm Post subject: Re: CX65 i CX70 se vypina pri prijmu MMS |
|
|
CX65-ka wrote: | Kuba wrote: | Cau. Nema nekdo taky problem s prijmem MMS?
Moja CX65-ka firmvér 50 operator ORANGE nema ziadne problemy s prijimanim MMS takze neviem , mohla by to byt aj chyba na strane operatora ale tak ja by som to dal reklamovat a hotovo . |
Jde mi o to, ze kdyz se to stava jen obcas, aby mi to z reklamace nevratili jako nezavadny a nenauctovali man. poplatek... to by me namichlo... |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 8:32 am Post subject: Re: CX65 i CX70 se vypina pri prijmu MMS |
|
|
Kuba wrote: | CX65-ka wrote: | Kuba wrote: | Cau. Nema nekdo taky problem s prijmem MMS?
Moja CX65-ka firmvér 50 operator ORANGE nema ziadne problemy s prijimanim MMS takze neviem , mohla by to byt aj chyba na strane operatora ale tak ja by som to dal reklamovat a hotovo . |
Jde mi o to, ze kdyz se to stava jen obcas, aby mi to z reklamace nevratili jako nezavadny a nenauctovali man. poplatek... to by me namichlo... |
Tomu se vyhnes kdyz jima na prodejne predvedes ze to skutecne chcipa. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 2:38 pm Post subject: |
|
|
To je divný. Mě to dělalo něco podobnýho s FW 16, ale když jsem nahrál novější, tak pohoda.. A kdy se telefon vypíná? Když klikneš na přijmout nebo až když to začne stahovat?
Ale asi bych doporučil servis... _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 5:07 pm Post subject: |
|
|
To je fakt.. Jesli jsi si hrál se service menu, tak do něj zajeď a tam jdi na configuration - (s)exit a odškrtni to (zruš zaškrtnutí).. Někdo s tim měl problémy.. No, když jsem si to zapl já, tak se mi telefon vypínal 30s po zapnutí...
Ale zase že by si hrál na obou telefonej v Service Menu?  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Kuba kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 10:08 pm Post subject: |
|
|
Nene, do Service Menu jsem nelez.
Dělá to toto: Napíše se "Spojuje...", pak se objeví animace příjmu MMS, napíše se "Přijímám..." a po cca 1-2s se to vypne. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 11:36 am Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | To je fakt.. Jesli jsi si hrál se service menu, tak do něj zajeď a tam jdi na configuration - (s)exit a odškrtni to (zruš zaškrtnutí).. Někdo s tim měl problémy.. |
Ten niekto som bol ja...robil to ten (S)Exit...sposobuje aj ine problemy,ako tento. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|