View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Gladiator kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 1:29 pm Post subject: Změna témata |
|
|
Kdyz jsem tak prohlizel web, nalezl jsem na SiemensManii navod na zmenu temat, jenze sme se azdrhl hned u prvního kroku, nemám SX1 dlouho a tak, jak se tam píše: Quote: | 1 Zkopírujte Z:\System\data\EidPic.mbm do E:\System\data\EidPic.mbm (pokud je to nutné, adresář si vytvořte) |
Tak to musím mít i MMC kartu? pšes SDS vidim proste jen jeden system a žádné E nebo Z... ???????????????  |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 1:35 pm Post subject: Re: Změna témata |
|
|
Gladiator wrote: | Kdyz jsem tak prohlizel web, nalezl jsem na SiemensManii navod na zmenu temat, jenze sme se azdrhl hned u prvního kroku, nemám SX1 dlouho a tak, jak se tam píše: Quote: | 1 Zkopírujte Z:\System\data\EidPic.mbm do E:\System\data\EidPic.mbm (pokud je to nutné, adresář si vytvořte) |
Tak to musím mít i MMC kartu? pšes SDS vidim proste jen jeden system a žádné E nebo Z... ???????????????  |
Jojo musíš........MMC se dá sehnat poměrně LEVně, když víš gde hledat. _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
Gladiator kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 1:38 pm Post subject: |
|
|
a která je asi nejlepší, nebo spíš nejspolehlivější? sháním stovku nebo dvoustovku, možná by stačila ta stoněco... |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 1:40 pm Post subject: |
|
|
Gladiator wrote: | a která je asi nejlepší, nebo spíš nejspolehlivější? sháním stovku nebo dvoustovku, možná by stačila ta stoněco... |
http://forum.www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=7633 tady si tohle projdi .. jinak já osobně bych ti doporučil značku pretec _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
[email protected] [email protected] |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 2:06 pm Post subject: |
|
|
Nemusíš mít mmc. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
Gladiator kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 2:09 pm Post subject: |
|
|
? Ja viděl navod jen jaks em tu o tom psal jinej jsem neviděl, ty jo? |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 3:02 pm Post subject: |
|
|
Gladiator wrote: | ? Ja viděl navod jen jaks em tu o tom psal jinej jsem neviděl, ty jo? |
hh , to si pis, ze videl.. Gwin jich ucite videl vic, nez si dokazes predstavit
Zalezi na tom, co vsechno pouzijes pri tom prepatchovavani, kam to presmerujes atd..ale jestli si zacatecnik, tak bych byt tebou nikam nespechal.. a cetl forum.. at umis vic a vic..a az budes mit pocit, ze toho vis dost a ze tvojemu SXku by slusel novej kabatek, tak se pustim dal
(taky sem nejprve precetl asi 2 fora.. co se dalo a az pak se do toho pustil.. vis jak vyvraujes se zbytercnych chyb a nebudes otravovat lidi se zbytecnyma dostazama 8) ) _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|