clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - jak naformatovat MMC Kingmax

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

jak naformatovat MMC Kingmax
Goto page Previous  1, 2

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
KŘOVÁK
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Thu Sep 15, 2005 1:50 pm    Post subject: Reply with quote

DvD_500 wrote:
duuri wrote:
aj keby mnala inu velkost clusterov nic by sa nezmenilo...na 128 megovej karte "chyba" okolo 5 mega ked ju naformatujes.to ze ma 72 mega moze znamenat ze je poskodena..ale kazdopadne skus format este s fw 15
menu>extra>pamat>volby>formatovat kartu:)

přepíšu ještě jednou část svého prvního příspěvku:

DvD_500 wrote:
ted jsem flashoval na fw 15 a i pri opakovanem formatu z telefonu ma porad jen 72 MB

jo aha tak to jsme se trošku nepochopili......jak už tu řekl duuri, karta je nejpíš poškozená. Tak velký rozdíl je na reklamaci.
Kua, zase překlep.....

(\__/)

(O.o )

(> < ) THIS IS BUNNY!

Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
DvD_500
kolemjdoucí

58.74 SMM
PostPosted: Thu Sep 15, 2005 5:14 pm    Post subject: Reply with quote

KŘOVÁK wrote:

jo aha tak to jsme se trošku nepochopili......jak už tu řekl duuri, karta je nejpíš poškozená. Tak velký rozdíl je na reklamaci.
Kua, zase překlep.....

Duvod na reklamaci by to asi byl, ale ten telefon neni muj(sice k nemu mam i zarucak, ale nekdo ho zapomel vyplnit) a k te karte nemam vubec nic

duuri
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

5874.50 SMM
PostPosted: Thu Sep 15, 2005 6:43 pm    Post subject: Reply with quote

ok tak skus citacku alebo fotak...ked nic tak este mmc medic ake ne reklamuj kartu..mas nejaku inu na testovanie?
Back to top
View user's profile Send private message
ZeeRaX
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Thu Sep 15, 2005 8:17 pm    Post subject: Reply with quote

Achjo, tak se přidávám DVD_500, mam MMC 128MB Legend 3 měsíce a už po 3tí se mi u nějaké složky na mmc napsalo "DISC CORRUPT" takže ji asi budu muset reklamovat :-/ . Momentalně se mi to stalo u jedné složky, co jsem vytovřil já, ale předtím to bylo třeba u Images, takže jsem mohl vyfotit tak 30 snímků.. a kopírovat Mad . Původně jsem si myslel, že to je FW od Gandalfa.. ale ten už dávno nemám - používám jen patche.. a rekl bych, že tím to nebude.. nebo že by ?

Chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti Think

Btw. Mám 128 MB a reál je 120, což celkem sedí...

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
ZeeRaX
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Fri Sep 16, 2005 3:04 pm    Post subject: Reply with quote

ZeeRaX wrote:
Achjo, tak se přidávám DVD_500, mam MMC 128MB Legend 3 měsíce a už po 3tí se mi u nějaké složky na mmc napsalo "DISC CORRUPT" takže ji asi budu muset reklamovat :-/ . Momentalně se mi to stalo u jedné složky, co jsem vytovřil já, ale předtím to bylo třeba u Images, takže jsem mohl vyfotit tak 30 snímků.. a kopírovat Mad . Původně jsem si myslel, že to je FW od Gandalfa.. ale ten už dávno nemám - používám jen patche.. a rekl bych, že tím to nebude.. nebo že by ?

Hmm, tak uz mam doma ctecku MMC.. projel jsem to Defragem, SCandiskem a nic (*,) nechapu to.. v telefonu se MMC chova jako, ze je nektera cast necitelna .. a scanem prosel v poho Sad NEvite co s tim ? nebo nejaky prog, kterym tu MMC jeste vyzkouset ?!?
]

Back to top
dalibor45
začátečník
začátečník

67.00 SMM
PostPosted: Fri Sep 16, 2005 8:37 pm    Post subject: kingmax Reply with quote

Cau ja ji mam taky kupoval jsem ji alfacom.cz za 330(...-supr cena-...) a pri naformatovani ma 120MB... Tak ti doporucuju to zkusti naformatovat v jinym telefonu nebo to dat reklamovat pripadne at ti to naformatujou v tom obchode kdes to kupoval...
Back to top
KŘOVÁK
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 17, 2005 12:21 pm    Post subject: Reply with quote

ZeeRaX wrote:
ZeeRaX wrote:

Hmm, tak uz mam doma ctecku MMC.. projel jsem to Defragem, SCandiskem a nic (*,) nechapu to.. v telefonu se MMC chova jako, ze je nektera cast necitelna .. a scanem prosel v poho Sad NEvite co s tim ? nebo nejaky prog, kterym tu MMC jeste vyzkouset ?!?
]

Hmm...myslim že se jmenuje MMC Medic nebo tak nějak.... Neutral

(\__/)

(O.o )

(> < ) THIS IS BUNNY!

Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
DvD_500
kolemjdoucí

58.74 SMM
PostPosted: Sat Sep 17, 2005 2:37 pm    Post subject: Reply with quote

duuri wrote:
ok tak skus citacku alebo fotak...ked nic tak este mmc medic ake ne reklamuj kartu..mas nejaku inu na testovanie?

Takze mi kamos pucil ctecku a naformatoval jsem to ve FAT32 taky na 72MB, ale telefon mi napsal, ze pamet je poskozena a nabidnul mi formatovani sam a tentokrat na 122MB :o)...takze snad vyreseno....doufam, ze ted uz to bude fungovat jak ma

madmike
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 17, 2005 2:55 pm    Post subject: Reply with quote

DvD_500 wrote:
duuri wrote:

Takze mi kamos pucil ctecku a naformatoval jsem to ve FAT32 taky na 72MB, ale telefon mi napsal, ze pamet je poskozena a nabidnul mi formatovani sam a tentokrat na 122MB :o)...takze snad vyreseno....doufam, ze ted uz to bude fungovat jak ma

a víš že karta je ve formátu FAT .. ne FAT32 ..

Fight for Freedom... Freedom forever

-------------------------------------------

[email protected] [email protected]
Back to top
DvD_500
kolemjdoucí

58.74 SMM
PostPosted: Mon Sep 19, 2005 1:42 pm    Post subject: Reply with quote

madmike wrote:

Koukal jsem na to ve Windows, že to původně mělo FAT16, ale ať jsem to formátoval jak jsem chtěl, tak mi to vzalo vždy 72 MB a mým způsobem jsem docílil, že má 122 MB, takže úspěch Dancing

ZeeRaX
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 19, 2005 7:12 pm    Post subject: Reply with quote

DvD_500 wrote:
madmike wrote:

Koukal jsem na to ve Windows, že to původně mělo FAT16, ale ať jsem to formátoval jak jsem chtěl, tak mi to vzalo vždy 72 MB a mým způsobem jsem docílil, že má 122 MB, takže úspěch Dancing

Hm...zvlastni, ze to neudelal uz predtim, asi pri tom jak prehazoval system souboru.. tak to nejak obesel a korektne to zformatoval Think Zvlastni, sem ani nevedel, ze si to i samo formatuje kompletne vsechny sektory..sem si vzdycky rikal,ze to jen smaze a vytvori add Smile

Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum