View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Romis kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 18, 2005 2:16 pm Post subject: Zmatek |
|
|
Nechal jsem si udelat vsechny kody(hash atd...) pres vKlay a kdyz jsem ho spustil a chtel aplikovat patch urceny pro s65 FW25 tak mi to zacalo zavadet ChaosBoot_Pasword.bin a pak to hodilo chybu. V poli telefon mam nastaveny S65 PaswordBoot. nevim co s tim. |
|
Back to top |
|
 |
witiko rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 18, 2005 2:27 pm Post subject: |
|
|
To já taky ne!!!!  |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Sun Sep 18, 2005 2:35 pm Post subject: Re: Zmatek |
|
|
Romis wrote: | Nechal jsem si udelat vsechny kody(hash atd...) pres vKlay a kdyz jsem ho spustil a chtel aplikovat patch urceny pro s65 FW25 tak mi to zacalo zavadet ChaosBoot_Pasword.bin a pak to hodilo chybu. V poli telefon mam nastaveny S65 PaswordBoot. nevim co s tim. |
V tom poli musi byt vybran tvuj telefon neco jako x65_TVUJ-IMEI.... _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
novice začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 18, 2005 2:48 pm Post subject: Re: Zmatek |
|
|
Romis wrote: | Nechal jsem si udelat vsechny kody(hash atd...) pres vKlay a kdyz jsem ho spustil a chtel aplikovat patch urceny pro s65 FW25 tak mi to zacalo zavadet ChaosBoot_Pasword.bin a pak to hodilo chybu. V poli telefon mam nastaveny S65 PaswordBoot. nevim co s tim. |
Sledujem odkedy sa objavil Flasher X65 bez testpointu že zrejme existujú varianty verzie firmwaru 50 na ktoré je vygenerovaný loader krátky...
Mám tiež tento prípad- fv50 variant B405. Kábel je 100% v poriadku. Keď spustím flasher X65 s vytváraním log súboru vidím odpoveď telefónu po krátkom stlačení "red button" "57,7D" po asi dvoch sekundách "00" a tak stále dookola. Telefón komunikuje, no loader je evidentne nesprávny.
Neostáva nič iné len počkať kým ďalší vývoj programu neošetrí aj tieto varianty alebo si dať urobiť testpoint do servisu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|