View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kankan kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 1:21 pm Post subject: Re: ako presne so smeltrom |
|
|
kankan wrote: | nie je niekde presnejsie popisane ako presne urcit volne miesto v smeltri ?tusim o co ide ale pre istotu.navod k smeltru som pozeral ale ide mi onejaky konkretny priklad na zaklade tabulky eprom urcit volne miesto lebo raz sa mi to podari raz nie | Aby som upresnil ked upravim nejaky patch tak mi pise toto: čitanie bloku z adresy 0x025f8000,velkost0x00001000...chyba pri prenose dat načitavam znova... |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 3:41 pm Post subject: |
|
|
Volne adresy zistis tak, ze pri nich bude napisane empthy. Ako na prvej adrese na obrazku.
A chybu ti to mozno hlasi, pretoze vo VkpResloveri je niekedy v policku na zadavanie adresy o jedno cislo viac. Preto je odbre si to nakoniec skontrolovat z prava do lava. Niekedy to chce zapisat o jednu nulu viac.
Aj ja som s tym maval problemy. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
kankan kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 25, 2005 3:22 pm Post subject: nula navyse |
|
|
bolo to tou jednou nulou takze dik ale na teba mam este dotaz ty si tam dal patch na vycistenie firmwaru aten mi vypisuje toto :
riadok 8
množstvo symbolov v poli starych(novych) dat musi byt rovnake |
|
Back to top |
|
 |
soulharvester začátečník

112.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 7:48 pm Post subject: |
|
|
Sem to asi nepochopil nebo dělám něco špatně Zvětšil jsem si paměť u CX65 na 14,74MB a teď mi nejde aplikovat grafický patch 705
Ukazatele stavu signálu a baterie s %. Může mi s tím někdo poradit případně pro mě ten patch předělat a poslat mi na mail? Byl bych moc vděčný _________________ CX65/FW50 14.74MB |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|