View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mucaco kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 15, 2005 8:23 am Post subject: Graficke temata na CF75??? |
|
|
Zderec lidicky, nevite, kde najdu graficke temata na CF75? Zkousel jsem tam dat z CX65 a telefon je nezna...
A nahodou jak zamenit obrazek na malem displai pri otevrenem telefonu??? _________________ C35-NOKIA3310:(((-M55-CX65:) |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Sat Oct 15, 2005 1:53 pm Post subject: Re: Graficke temata na CF75??? |
|
|
mucaco wrote: | Zderec lidicky, nevite, kde najdu graficke temata na CF75? Zkousel jsem tam dat z CX65 a telefon je nezna...
A nahodou jak zamenit obrazek na malem displai pri otevrenem telefonu??? |
Tak na graficke temy su aj programy a pomocou nich si ich vytvoris,len si pozorne precitaj na Siemensmanii cast Software a tam ich aj najdes k stiahnutiu.
Asi si mal nejake blbe temy,lebo na CF75 su kompatibilne aj s rady x65.Mne idu z CX65,CX70 aj s S65.Jedine co ti nepojde je z x55,lebo tam niesu temy ale len skiny,ci ako sa to vola.
A ak chces zmenit ten obrazok Siemens,tak to si musis otvorit vsetky disky na telefone a v Config si najdi zlozku Default a tam je obrazok Staticimage.jpg, tan si musis zmenit, alebo vymazat, ak to tam nechces mat. Ale tym padom je to zasah do telefonu a stracas zaruku. _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|