View previous topic :: View next topic |
Líbí se vám Siemens AP75 z dílny BenQu? |
Moc se mi líbí |
|
5% |
[ 7 ] |
Pěkný |
|
11% |
[ 14 ] |
Normální |
|
13% |
[ 17 ] |
Žádná sláva |
|
48% |
[ 62 ] |
Pohroma,tohle ani neměli dávat na evropský trh |
|
21% |
[ 27 ] |
|
Total Votes : 127 |
|
Author |
Message |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 15, 2005 11:48 pm Post subject: |
|
|
Ja budem optimista do chvile ked vyjdu prve telefony benq-siemens. Inak ja sa nemam po akej znackd rozhliadnut. Okrem SE mam na vsetky ostatne znacky dost blby nazor. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Sun Oct 16, 2005 8:15 am Post subject: |
|
|
ja pri značke Siemens vydržím ešte roky
čakám na S75  |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Sun Oct 16, 2005 10:58 am Post subject: |
|
|
Ale ved original Siemens nikdy nezomrie,poznam ludi,ktori maju este x25-kove telefony a pochvaluju si ich,takze hlavu hore a aspon 10-15 rokov Siemensy vydrzia,mozno ze Benq potom rozputa kontrakt so Siemensom,pretoze pochybujem ze na svoje telefony bude mat kladne reakcie.A potom FOREVER SIEMENS.  _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |

14311.82 SMM
Posted: Sun Oct 16, 2005 11:37 am Post subject: |
|
|
Ja som len nedávno v jednom obchode stretol dvojicu starších ľudí, čo kupovali (=dali si ju zohnať na objednávku) batériu do S6 a bolo im jedno koľko to stojí.
Moja S6 a aj C25 fungujú u známych dodnes a pritom bez fw a patchov.
K Benq: možno nastane aj v budúcnosti spojenie obdobné SE - a pomohlo to obom partnerom. |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 16, 2005 1:57 pm Post subject: |
|
|
V to mozme len dufat. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
Honza Bouma táta fóra

7912.98 SMM
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 7:35 am Post subject: |
|
|
Zajimalo by me,jestli da BenQ do tohodle mobilu alespon Siemensovsky FW.(WinSwup;patche atd)protoze to je jeden z hlavnich duvodu,proc se Siemens tak dobre prodaval. _________________ MOTOROLA d520>SIEMENS C35i>NOKIA 3410>back to SIEMENS C35i>SIEMENS C60>SIEMENS SX1>SIEMENS SXG75 White
Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 10:10 am Post subject: |
|
|
Na 99,9% nie...bude tam podla mna mierne upraveny original BenQ FW. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Dayton kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 12:06 pm Post subject: Mno |
|
|
Nie vsetci sa asi vyznate v obore grafickych kariet ale ti co ano isto si pominate na firmu ktora to cele zacala, olhadne 3D acceleratorov, ano bola to 3Dfx.
Tato firma dosiahla viac ako ktorakolvek firma grafickych kariet dnesnej doby. A co sa stalo? Nvidia kupila 3Dfx, zobrala technologie, zobrala inzinierov a bac. Po 3Dfx sa zlahla zem. A ktore technologie pouzili dnes vo svojich vyrobkov z dielne 3Dfx? Jedine ak SLI, a mozno 2D jadro. Veci nie az tak podstatne.
Obavam sa ze to bude podobne. Benq ma super techniku (notebooky, lcd...)
Ale cas ukaze ci to nedopadne ako s 3Dfx a nVidiou. Benq ma vyrobne kapacity v Europe a tak moze tlacit svoje veci tu u nas. Technologie ma svoje, a zvysok prisposobi tak aby nemusel menit stroje. Znizi vyrobne kapacity a je uz v Azii a aj v Europe. Este Amerika a je to. Fuzia znie zaujimavo ale asi nebude. Moj odhad. Vsetko dobre raz skonci.
Vdaka 3Dfx a Siemens. Firmam ktorym slo o zakaznikove blaho a nie o prachy (aj ked slo aj o tie) _________________ Motorola(nefjem jaka) > S25 > ME45 > S65 fw 53. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
venca123 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 1:08 pm Post subject: Re: Mno |
|
|
Dayton wrote: | Nie vsetci sa asi vyznate v obore grafickych kariet ale ti co ano isto si pominate na firmu ktora to cele zacala, olhadne 3D acceleratorov, ano bola to 3Dfx.
Tato firma dosiahla viac ako ktorakolvek firma grafickych kariet dnesnej doby. A co sa stalo? Nvidia kupila 3Dfx, zobrala technologie, zobrala inzinierov a bac. Po 3Dfx sa zlahla zem. A ktore technologie pouzili dnes vo svojich vyrobkov z dielne 3Dfx? Jedine ak SLI, a mozno 2D jadro. Veci nie az tak podstatne.
Ale cas ukaze ci to nedopadne ako s 3Dfx a nVidiou. Benq ma vyrobne kapacity v Europe a tak moze tlacit svoje veci tu u nas. Technologie ma svoje, a zvysok prisposobi tak aby nemusel menit stroje. Znizi vyrobne kapacity a je uz v Azii a aj v Europe. Este Amerika a je to. Fuzia znie zaujimavo ale asi nebude. Moj odhad. Vsetko dobre raz skonci.
Vdaka 3Dfx a Siemens. Firmam ktorym slo o zakaznikove blaho a nie o prachy (aj ked slo aj o tie) |
Nemas pravdu. Nvidia kupovala uz zadluzenou a nekonkurenceschopnou firmu 3Dfx. 3Dfx se jeste snazila po propadaku 4kove rady uvest mamuti kartu 5kove rady a nekde v tuhle chvili ji koupila Nvidi. No mozna spis uz jenom tu znacku. Bomba karty byli 1 + 2 a pak to slo prudce dolu. Mozna si jeste nekdo vzpomena na jech herni rozhrani Glide ktere pak prevalcoval directX a Open GL. Proto je tvoje prirovnani spatne.  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
pkas badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 20, 2005 7:11 pm Post subject: *** |
|
|
Ten BENq je fakt hnusak.
Do toho bych nesel!!!
Ani svemu nepriteli bych ho nekoupil, ba ani ho po nem nehodil...
Doufam ze to nebude SIEMENSí smrt  |
|
Back to top |
|
 |

14311.82 SMM
Posted: Thu Oct 20, 2005 8:04 pm Post subject: |
|
|
všetko sa dá predať
záleží len od toho za koľko komu často je to len marketingový trik  |
|
Back to top |
|
 |
Dayton kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 6:35 am Post subject: Re: Mno |
|
|
venca123 wrote: | Dayton wrote: | Nie vsetci sa asi vyznate v obore grafickych kariet ale ti co ano isto si pominate na firmu ktora to cele zacala, olhadne 3D acceleratorov, ano bola to 3Dfx.
Vdaka 3Dfx a Siemens. Firmam ktorym slo o zakaznikove blaho a nie o prachy (aj ked slo aj o tie) |
Nemas pravdu. Nvidia kupovala uz zadluzenou a nekonkurenceschopnou firmu 3Dfx. 3Dfx se jeste snazila po propadaku 4kove rady uvest mamuti kartu 5kove rady a nekde v tuhle chvili ji koupila Nvidi. No mozna spis uz jenom tu znacku. Bomba karty byli 1 + 2 a pak to slo prudce dolu. Mozna si jeste nekdo vzpomena na jech herni rozhrani Glide ktere pak prevalcoval directX a Open GL. Proto je tvoje prirovnani spatne.  |
Ano 3Dfx mala problemy, lenze keby investori nezpanikarili a este chvilku pockali mohlo (ale nemuselo) sa vsetko zmenit. 3Dfx prirpavovali novu kartu Rampage s novym chipom a T&L jednotkou takze konkurencie schopnost bola alebo mohla byt. Bola to len otazka par tyzdnov mozno mesiacov. Mali to pripravene a bolo to v labakoch na testovani. Ale to sa uz asi nedozvieme. Okrem toho, Siemens Mobile bolo taktiez stratove a nie malo. Preto sa toho siemens zbavil. Ale uznavam ze uplne najlepsi priklad to asi nebol. _________________ Motorola(nefjem jaka) > S25 > ME45 > S65 fw 53. |
|
Back to top |
|
 |
|